Co na chrchlání?

627
20.12.13 12:33

Co na chrchlani?

Ahoj holky,

předem se omlouvam, ale jsem velky plašan.. budou Vánoce, a nechtěla bych aby byla mala nemocná.. :((

Dcerka ma 1,5 roku.. a v noci nějak chrchlala.. rano to bylo v pohodě.. jenom skoro pořád kýchá.. z nosu ji přímo neteče, ale ten konec ma mokrý..jesli mi rozumíte.. oči skleněné.. a teď když spi zase tak chrchle.. :(

co ji prosím dát na to chrchlani?? mám už nějak začít řešít i tu rýmu?? nějaká prevence??

a mám ji víc oblékat?
Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
20.12.13 12:35

@Moniulik dávám cibuli s cukrem, a fakt to funguje. Zkus pohledat, nedávno jsem tu zakládala diskuzi, jak dlouho to vydrží v lednici, holky tam napsaly spoustu jiných receptů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.12.13 12:40

@Moniulik nebudu lenora, dávám odkaz na danou diskuzi, je tam toho víc ;) diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
20.12.13 12:44

Vetsinou to chrchlani jen pri spani je zadni ryma ktera tece do krku, proto nekasle kdyz je vzhuru. Je to v pohode, prejde to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
20.12.13 12:45

Muzez ji pomoct sinupterem na uvolneni ditin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
20.12.13 14:23

Jojo, sinupret máme taky doma, zrovna používám teda jen já, ale malá to asi trochu taky chytla. Přesně jak zakl. píše - chvilkama mokro u nosu, kýchá a jak lehne, tak kašle, protože jí to asi do toho krku stéká a dráždí jí to. Ten sinupret nám doporučil dětský dr. a dávkuji dle návodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí