Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
předem se omlouvam, ale jsem velky plašan.. budou Vánoce, a nechtěla bych aby byla mala nemocná.. ![]()
Dcerka ma 1,5 roku.. a v noci nějak chrchlala.. rano to bylo v pohodě.. jenom skoro pořád kýchá.. z nosu ji přímo neteče, ale ten konec ma mokrý..jesli mi rozumíte.. oči skleněné.. a teď když spi zase tak chrchle.. ![]()
co ji prosím dát na to chrchlani?? mám už nějak začít řešít i tu rýmu?? nějaká prevence??
a mám ji víc oblékat?
Díky moc
@Moniulik dávám cibuli s cukrem, a fakt to funguje. Zkus pohledat, nedávno jsem tu zakládala diskuzi, jak dlouho to vydrží v lednici, holky tam napsaly spoustu jiných receptů ![]()
Vetsinou to chrchlani jen pri spani je zadni ryma ktera tece do krku, proto nekasle kdyz je vzhuru. Je to v pohode, prejde to ![]()
Jojo, sinupret máme taky doma, zrovna používám teda jen já, ale malá to asi trochu taky chytla. Přesně jak zakl. píše - chvilkama mokro u nosu, kýchá a jak lehne, tak kašle, protože jí to asi do toho krku stéká a dráždí jí to. Ten sinupret nám doporučil dětský dr. a dávkuji dle návodu.