Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky, začínáme s nočníkem, a tak bych chtěla pomalu začít s tílkama. Syn je ale hubenej a dlouhej, a tak se chci zeptat, jaká tílka (značka) jsou dobrá? Kupuju na mimibazaru a narazila jsem buď na Evonu nebo Wolf. Chci hlavně aby se po vyprání nevytahaly do šířky, ale byly pěkně úzké a dlouhé, prostě aby se nevyhrnovaly a prcek neměl holé záda. Díky!
Neporadím, ale rady si počtu ráda.. taky mám dlouhého a hubeného syna, ale na nočník začneme až na jaře..
@lussinka1984 Máme od evony a klidně by mohlo být delší, syn má cca 90cm, velikost máme 98. Ale kvalitou je dobré, nevytahuje se do šířky a vypadá po častém praní pořád dobře.
Mám teda dceru, ale hubenou a dlouhou a nejlíp se mi osvědčily košilky z H&M. Drží tvar, jsou spíše užší a delší.
Taky neporadim a rada si poslechnu ![]()
momentalne to resim letnimi tilko-bodicky, ktera nezapinam
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s nátělníky wolf? Konkrétně jsem narazila na tyto. Vytáhnou se do šířky a zkrátí po vyprání? Přijdou mi dost úzká, takže zřejmě jo, pište zkušenosti. Díky
ROZMĚRY: vel. 86/92 - Š 23, D 42,
vel. 98/104 - Š 24, D 44,
vel. 110/116 - Š 27, D 48,
vel. 122/128 - Š 30, D 50
My máme také dlouhána a hubeňoura a nejvíce mu pasují tílka z Takka - Dopo Dopo Boys.