Srostlý poševní vchod

597
19.12.13 16:07

Srostly poševní vchod

Ahoj všem,

u dcerky jsem objevila srostly poševní vchod.. :(( bohužel jsem si myslela, že to ta ma byt.. :( ale podle hoto co jsem četla asi nema.. když ji roztahnu pysky tak prostě pochvu ma srostou.. :(( co s tím teď mame dělat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6814
19.12.13 16:09

@Helll Dojít na dětskou gynekologii a tam srůst rozruší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
19.12.13 16:10
@Helll píše:
Ahoj všem,u dcerky jsem objevila srostly poševní vchod.. :(( bohužel jsem si myslela, že to ta ma byt.. :( ale podle hoto co jsem četla asi nema.. když ji roztahnu pysky tak prostě pochvu ma srostou.. :(( co s tím teď mame dělat??

k dětské a ta ti dá žádanku na dětskou gyndu bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278

Zajít k doktorovi…doma toho víc nevymyslíte, a pokud to má opravdu srostlé, tak ani nevyřešíte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620

Jit k doktorovi? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
19.12.13 16:12

@Helll mmch, jak je dcerka stará?
Tohle by vám měla říkat a při preventivce i kontrolovat dětská dr. ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koprovka89
19.12.13 16:13

Budete muset na dětskou gyndu. Udělá se to jako by při „nedostatečné“ hygieně. Ono to takhle špatně vyzní, ale je to prostě z toho, když jí vytíráš, nebo umýváš pipinu, nejdeš tak důkladně do hloubky. Chce to opravdu důkladně velké i malé stydké pysky roztáhnout a pořádně omýt. Ne šolíchat jen svrchu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5548
19.12.13 16:14

@Helll 8o @Mar__tanka1983 Nám taky nikdo nic neřekl, malé pipinu promazávám olejíčkem když jí mažu po koupání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
19.12.13 16:15

Malá to měla také. Doktorka jí to oddělila tyčinkou. Doktorka mi řekla, že to dělají hormony, že to chce alespoň jednou denně roztáhnout a namazat jí to tam aby se to klouzalo a nesrůstalo. Řekla mi ještě abych jí to tyčinkou do uší oddělila kdyby to zase začínalo srůstat. Udělala jsem to už 2×, tak sad bude klid!

• Citovat
  • Upravit
6814
19.12.13 16:18

Opravdu to spousta doktorů neříká a nekontroluje, třeba naše dětská dr :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
19.12.13 16:19
@Mar__tanka1983 píše:
@Helll mmch, jak je dcerka stará?
Tohle by vám měla říkat a při preventivce i kontrolovat dětská dr. ne?

Nám to tedy nekontroluje. :think:
Já jí to kontroluji sama, protože jsem o tom už slyšela, ale tak nějak se toho bojím také.
To bylo přetahování u staršího, teď zase tohle :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
19.12.13 16:21

@Mar__tanka1983 naše doktorka mi řekla, že to kontrolují v roce.

• Citovat
  • Upravit
44
19.12.13 16:22

Asi pred pul rokem jsem to u moji male zjistila taky. Nemela ji uplne srostlou, ale jen mala skvirka tam zustavala. Mazala jsem k doktorovi a bylo mi receno ze to je normalni a do 2 let se to spravi. Musela jsem hlidat jestli ji to uplne nezarusta a jestli normalne cura, dodrzovat hygienu a fakt peclive utirat+jsem ji to pri kazdem prebalovani promazavala olejickem. Za par dni se ta srvirka zacla zvetsovat. Trosku zarostle to ma porad, ale v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
19.12.13 16:49

No holky mi nikdo nic neříkal..a už vůbec do dětská nekontroluje.. :( teď jsem se dívala.. a opravdu dole to ma uplně sroste.. :((( takže máme jít za dětskou? nebo rovnou na tu gyndu? a to propíchnutí je bolestivé?? bobek:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
19.12.13 16:51

Jo a dcera ma 19 m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie