Srostlý poševní vchod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
597
19.12.13 16:49

No holky mi nikdo nic neříkal..a už vůbec do dětská nekontroluje.. :( teď jsem se dívala.. a opravdu dole to ma uplně sroste.. :((( takže máme jít za dětskou? nebo rovnou na tu gyndu? a to propíchnutí je bolestivé?? bobek:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
19.12.13 16:51

Jo a dcera ma 19 m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
19.12.13 16:52

Holky a čím promazáváte přesně?.. nějak mě děsí že do budoucna budu přímo na pipku dávat nějakej olejíček… (čekáme první dítko-holčičku).. o přetahování u předkožky u kluků slyším všude, ale o tomto prvně, ani mamka se nezmínila že by něco takového u mě dělala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
19.12.13 16:52

@Helll Být tebou, tk si najdu kde máte dětskou gyndu a zavolám tam, že máte tenhle problém a oni ti řeknou co a jak. A neboj to rozrušení nebolí, dělá se to hodně ostrou sondičkou a je to chvilka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
19.12.13 16:55

Nase mala to mela poprve kratce po 1 roku, detska vzala mastny krem, natrela, roztahla a povolilo to, mela to ale malinko, vsimla jsem si toho brzy. Tuhle se ji to zase zacalo delat, tak jsem hned letela k dr a ona, ze je vse ok, jen se nemam bat poradne tu pipinku roztahnout (tak jako ona ji fakt nikdy neroztahnu). Jinak hodne promazavat a kdyz to jde, nechat bez pleny, v tech plenkach se ta pipka vic,,slepuje,, k sobe, nez kdyz je,,navolno,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
19.12.13 16:58

@Terulisekk infadolan pouzivam ja..velikost mensiho hrasku vmaznu mezi pysky a pak s ni,,cvicim,, mam strach ji roztahnout na,,jeden,, zatah jako doktorka. Prvni je kluk, tam to nebylo tak tezky, u maly se bojim, abych ji neublizila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
19.12.13 17:01

@Terulisekk já také nic nemažu a nic jí nesrůstá, ale vždy pořádně očistím, takže zkontroluji, že je to OK. Možná k tomu třeba některé holčičky jsou náchylnější :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
19.12.13 17:02

@Mauzik2 děkuji, napíšu si název abych do budoucna věděla
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
19.12.13 17:03

@kozisek no tak je pravda že když já jsem byla malá, tak při každém přebalování mě jen neotírala, ale vzala pod sprchu protože vlhčený ubrousky nebyly, tak to možná bude i tím.. a nebo jak píšeš tou náchylností, že každá je jiná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
19.12.13 17:08

@donaga no tak to je krásný… opravdu jak píšeš už si představuju jak desetiletý dcerce říkám ať si roztahne nohy že to zkontroluju, bych si připadala jak nějakej pedofil úchilnej:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koprovka89
19.12.13 17:26

Jak už jsem psala výše, nejdůležitější je prostě prevence, předcházet tomu, aby se to vůbec stalo ;)

• Citovat
  • Upravit
31287
19.12.13 17:28

Holky, tak já mám chlapečka, ale myslela sem si, že tak jako dr. kontroluje pindíky, tak holkám zkoukne pipku taky :nevim: a že na takhle důležitou věc minimálně upozorní…aspoň ségra to říkala, že jí na to důkladné promazání, aby se to neslepovalo, dr. upozorňovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koprovka89
19.12.13 17:30

Nám to tedy kontroluje na každé prohlídce :nevim: Překvapuje mě, že to tady spousta holek vůbec neví :think:

• Citovat
  • Upravit
pavlats
19.12.13 17:42

Menší dcerka to má taky a určitě to není nedostatečnou hygienou, jak tady někdo psal, protože to má od narození. Doktorka o tom věděla, ale nic s tím nedělala, že to máme potírat olejíčkem a zkoušet roztahovat, že se to možná roztáhne samo. Neroztáhlo a v 18ti měsících jsme museli na dětskou gynekologii. Rozrušili jí to tam, pak týden poctivého mazání a roztahování. Teď má dcerka 28 měsíců a slepuje se jí to stále, i když to pořád pečlivě čistíme, promazáváme atd. Prostě tak jednou za měsíc to má vždy zase slepené. Dle instrukcí doktorky si dám vždy trochu dermazulenu na štětičku a rozrušuji jí to sama. Je to strašný boj. U starší dcery jsme to neznali a ta menší na to prostě trpí. Údajně k tomu může mít sklony a pravděpodobně s tím budeme bojovat do puberty.
Navíc dcerka měla i malé pysky přilepené k velkým, to jí gynekoložka rozrušila taky, řvala jako tygr. Ale má to znovu, v únoru jdem zase na kontrolu, tak jí to bude nejspíš dělat znova. A můžu čistit a mazat, jak chci. Vždy to prostě nepomůže.

• Citovat
  • Upravit
1998
19.12.13 19:05

@pavlats presne tak, nam to se to i pres prevenci vraci take, ikdyz v minimalni mire..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí