Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To záleží jestli máte ráda třeba dobrodružství, fantasy, romány nebo lit. faktu…osobně bych si stáhla asi knihy do telefonu protože na takhle delší pobyt kde bych nedělala nic jiného než ležela bych potřebovala asi tak půlku knihovny..😂
Ja jsem v porodnici háčkovala…člověk tím zaměstná hlavu i ruce
a ještě třeba vyrobí něco pěkného pro miminko😊
Ke čtení mám ráda fantasy…teď mám rozectenou sérii Píseň krve
Betty MacDonaldovou Co život dal a vzal…
Ale nevím, jestli tohle dneska mladý holky ještě čtou ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat na tipy na knížky, co si vzít s sebou, abych měla nějaké rozptýlení při pobytuJá tedy budu v porodnici, už nějakou dobu před termínem, kvuli mimču. Už teď se ví, že tam potom budem muset zůstat ještě nějakou dobu, aspoň pár tydnů, a já nikdy v nemocnici nebyla, tak hledám něco, co mě zabaví a zlepší náladu, ať přijdu aspoň někdy na jiné myšlenky
Do porodnice se hodi treba toto https://www.databazeknih.cz/…a-rychle-610
Je to i jako audiokniha. Hezky to nacetl Vaclav Postranecky. Druhy dil tusim Borivoj Navratil.
Já bych doporučila čtečku a do ní koupit/půjčit cokoliv dle nálady
A mě se osvědčila i potom při uspávání, protože otáčení stránek knížky budilo, ale čtečka je tichá.
To bych si vzala nějakou beletrii, něco nenáročného. Já teď taky ležím, čtu thrillery, detektivky, biografie. Akorát jsem dočetla Náhradníka a začala jsem číst biografii Marlene Dietrich.
Ja bych koupila hlavně data jestli nemas neomezené a na netu pak přečteš kde co.
Já jsem v porodnici četla detektivky, ale pořídila bych na delší pobyt čtečku. Byla jsem tam pět dní a přečetla jsem tři.
já měla knížku taky. Přečetla jsem všeho všudy jednu stránku
. Měla dvě skvělé spolubydlící ( postupně) na knížku nebyl čas a s minimem už vůbec ne.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat na tipy na knížky, co si vzít s sebou, abych měla nějaké rozptýlení při pobytu
Já tedy budu v porodnici, už nějakou dobu před termínem, kvuli mimču. Už teď se ví, že tam potom budem muset zůstat ještě nějakou dobu, aspoň pár tydnů, a já nikdy v nemocnici nebyla, tak hledám něco, co mě zabaví a zlepší náladu, ať přijdu aspoň někdy na jiné myšlenky