Co na ekzém?

225
29.6.16 01:37

co na ekzém

Zdravím ženy. :mavam:

Mám na Vás dotaz, nebo spíše otázku jestli nemáte nějaký osvědčený krém, přípravek na ekzém. Vyrážka mi teď docela dost vylezla na rukou a v tomto období, je to docela otrava. Zkoušela jsem vše od Indulony, po konopné mastičky a nic… :nevim: proto se Vás chci zeptat, jestli nemmáte nějaký osvědčený a vyzkoušený krémík, který by mi mohl pomoct.:) ¨kožní má momentálně dovču, tak si musím pomoct sama.. :lol:

Každá zkušenost mi pomůže :)
Díky všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
29.6.16 06:32

Dobrý je Skin Cap sprej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
29.6.16 07:33

@Si_Si20 Ahoj,mě vždy pomůže jen doma dělaná mast s marihánky, nebo to potírám aloe a vždy to zmizí okamžitě, takové ty kupované srajdy z lékárny me stály vždy hromadu peněz a nikdy nepomohli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
29.6.16 08:44

Hydrocortizon, pokud to máš fakt špatný. Je to slabý kortikoid bez receptu… Mám atopický ekzém, při slabších projevech používám lékařskou vazelínu a při silnějších tohle. Konopný masti a podobný mi to vždycky zhoršily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
29.6.16 08:47

Excipial lipolotio, mam s nim jen dobre zkusenosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
29.6.16 08:48

Excipial :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1245
29.6.16 08:51

@pannda Skin Cap i Blue Cap je dobrej, bohuzel s kortikoidama…pokud zakladatelce toto nevadi, pak taky doporucuju…Potvrdila mi to i Mudr.na koznim…
Jinak ja pouzivam Dexeryl, docela me vyhovuje, ale kdyz je to dost rozjety, tak to taky moc nepomuze…spis dobra prevence…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1245
29.6.16 08:52

@Suzana28 Taky konopny masti nesnesu…pak se muzu udrbat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
29.6.16 09:43

@TomyTomy Myslíte aloe jako květinu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
29.6.16 09:44
@martanek29 píše:
@pannda Skin Cap i Blue Cap je dobrej, bohuzel s kortikoidama…pokud zakladatelce toto nevadi, pak taky doporucuju…Potvrdila mi to i Mudr.na koznim…
Jinak ja pouzivam Dexeryl, docela me vyhovuje, ale kdyz je to dost rozjety, tak to taky moc nepomuze…spis dobra prevence…

Bohužel asi už po kortikoidech budu muset sáhnout.:( Páč mi nic jiného nepomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
29.6.16 09:47
@katule9 píše:
Excipial lipolotio, mam s nim jen dobre zkusenosti :kytka:

ten doma mám ale také mi moc nepomohl.:( pokud tedy myslíte emulzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
29.6.16 09:51
@Si_Si20 píše:
ten doma mám ale také mi moc nepomohl.:( pokud tedy myslíte emulzi.

je vice druhu, ja pouzivam Expipial lipolotio H, je to krem ne emulze, a vzdy nam pomohl jak dospelym tak detem, nebo bych zkusila koupel z odvaru z ovesnych vlocek nebo i zabaly na to take nedam dopustit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
29.6.16 09:53
@katule9 píše:
je vice druhu, ja pouzivam Expipial lipolotio H, je to krem ne emulze, a vzdy nam pomohl jak dospelym tak detem, nebo bych zkusila koupel z odvaru z ovesnych vlocek nebo i zabaly na to take nedam dopustit

Já v čem se koupu tak je hypermangan, ale také nic moc.:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
29.6.16 09:59
@Si_Si20 píše:
Já v čem se koupu tak je hypermangan, ale také nic moc.:(

ten bych zrovna na ekzem nedoporucila..neuskodi ale nepomuze… opravdu bych zkusila ty vlocky uvarit a dat na ruce na cca 30 min, alespon 2× denne, a stale mazat, otazka jeste zda je ekzem suchy ci spise mokvavy..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
29.6.16 10:01
@katule9 píše:
ten bych zrovna na ekzem nedoporucila..neuskodi ale nepomuze… opravdu bych zkusila ty vlocky uvarit a dat na ruce na cca 30 min, alespon 2× denne, a stale mazat, otazka jeste zda je ekzem suchy ci spise mokvavy..?

nna predloktí suchým, v loketních jamkách trochu mokrý, ale to je spíš z pocení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek