Co na ekzém?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9166
29.6.16 10:04
@martanek29 píše:
@pannda Skin Cap i Blue Cap je dobrej, bohuzel s kortikoidama…pokud zakladatelce toto nevadi, pak taky doporucuju…Potvrdila mi to i Mudr.na koznim…
Jinak ja pouzivam Dexeryl, docela me vyhovuje, ale kdyz je to dost rozjety, tak to taky moc nepomuze…spis dobra prevence…

S tema kortikoidum abych byla opatrná, mam dojem, ze jsou jen dohady o tom, zda Skincap je vůbec obsahuje. Dle me tam je aktivní zinek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
29.6.16 10:07
@Si_Si20 píše:
nna predloktí suchým, v loketních jamkách trochu mokrý, ale to je spíš z pocení.

tak stale promastovat, a treba i koupele ve vode s morskou soli,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
29.6.16 10:11
@pannda píše:
S tema kortikoidum abych byla opatrná, mam dojem, ze jsou jen dohady o tom, zda Skincap je vůbec obsahuje. Dle me tam je aktivní zinek

výrobce také uvádí, že to obsahuje zinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
29.6.16 10:11
@katule9 píše:
tak stale promastovat, a treba i koupele ve vode s morskou soli,

tu mořskou sůl vyzkouším..:) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1245
29.6.16 11:15

@pannda no staci pohledat na internetu…http://www.mzcr.cz/dokumenty/stanoveni-nebezpecneho-vyrobku-blue-cap-krem-_9692_880_1.html je to teda blue cap, ale ma to byt obdobny…ty sama veris tomu, ze by ty kremy tak zazracne pomahaly??? Ekzem je mrcha, zinek je obsazeny v kde cem, ale ucinky uz tak slavny nejsou…nechci se s nikym dohadovat, at si kazdy zvazi, co chce a nechce pouzit…ja si treba ten blue cap koupila, kdyz jsem kojila s tim, ze je bez kortikoidu…najednou uz pak nebyl k dostani, tak jsem se pidila a hle…byla jsme pekne nastvana…za tu cenu jsem mohla jit ke kozni, aby mi nejakou mast predepsala a nemusela jsem platit takovy penize…kdybych nekojila, tak bych to neresila, takhle jsem byla zklamana…zrovna vcera jsem cetla diskuze na nejakou „zazracnou“ cinskou masticku, ktera vyborne zabira…pak jsem objevila clanek, ze to bylo taky zakazany, ze to obsahovalo zase antibiotika a antimykotika, coz jako kosmeticky pripravek obsahovat nemuze… mozna jsem hodne skepticka, ale myslim si, ze tyhle zazracny kremy jsou jeden velkej byznys a jsou tak fikany, ze tam daji zase neco jinyho, co „pomuze“…ale je to jen muj nazor, nikomu nic nevnucuju, kazdy at se rozhodne dle sebe… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1245
29.6.16 11:17

@katule9 a ta morska sul se da koupit kde? Lekarna nebo drogerie? Aby byla fakt kvalitni a pomahala…mas neco konkretniho ozkouseneho??? Nesnasim nic, co je parfemovanyho apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
29.6.16 11:37

@martanek29 tusim ze jsem kupovala i v drogerii DM, ale nevim zda jeste maji, jinak v kazde lekarne by ji mit mely je cista bez niceho :kytka: kupuju vzdy v lekarne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1245
29.6.16 11:48

@katule9 a ma to opravdu ucinky jako u more?? Mam problem pouze na rukach na prstech, more vzdy zahojilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
29.6.16 11:49

@martanek29 no nerikam ze je to to same ale ty ucinky jsou opravdu dost srovnatelne..ale jak jsem psala moc dobre jsou ty ovesne vlocky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1245
29.6.16 12:01

@katule9 a vlocky jsou i na suchy ekzem???Mam to strasne suchy, jak to chvili nemazu, hned to praska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
29.6.16 12:08

@martanek29 jo jo prave na suchy…koupat v tom odvaru a zabal z tech samotnych vlocek jen dat na postizena mista nechat pul hodky, alespon 2× za den,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
29.6.16 18:56
@katule9 píše:
@martanek29 jo jo prave na suchy…koupat v tom odvaru a zabal z tech samotnych vlocek jen dat na postizena mista nechat pul hodky, alespon 2× za den,

Mě dneska mamka přivezla bahno z chorvatska, které tam na sebe patlají…prej má hodně minerálů a soli..je přímo nabrané z moře…takže jsem to zkusila a uvidíme :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
29.6.16 19:03

@Si_Si20 Ano,myslím květinu, stačí uříznout a potírat tím gelem a tu konopnou mast myslím doma dělanou ze sádla nebo vazelíny, v těch mastecch z lékárny je buhvi co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
29.6.16 19:07
@TomyTomy píše:
@Si_Si20 Ano,myslím květinu, stačí uříznout a potírat tím gelem a tu konopnou mast myslím doma dělanou ze sádla nebo vazelíny, v těch mastecch z lékárny je buhvi co.

ted jsem zkoušela bahno z mrtvého moře, takže uvidím.:) v chorvatsku mi to tehdy pomohlo. Tak to zkusíme. O víkendu jedu k babi a ta aloi má, takže ttaké vyzkouším :potlesk: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
29.6.16 19:12

@Si_Si20 Není zač, za mě je lepší leciit přírodní cestou než na sebe pattat ty hnusy z lékárny, pokud to samozrejmne jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek