Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@wildcherry píše:
Tak ze svickove se nemusis sprasit jakoA neco deti svacit musi, babovka je v tomto vdecna, vypadam pak jak sikovna zenska
Nevypadáš. Jsi
. Já upekla buchty. Jsou jako dech. A vůbec mě netrápí, že jsme obědvali knedlíky
Na večeři jdeme do restaurace. Máme s manželem výročí
.
Dušená králičí stehna na hribech+rýže+okurkový a repovy salat
@Paoloska https://www.apetitonline.cz/…-rizoto.html
Obcas vynechavam vino
a dam si radsi k tomu
Rybku pecu v troube jen s maslem a soli
K obědu bramboráky, k svačině perník, k večeři pizza, na zítra zapečené brambory. Ještě hovězí polévka. A ještě zelný salát.
Krůtí čína s nudlema, založila jsem na rajskou, ale tu dodělám večer nebo zítra.
Pečené kuře a steaky z krkovicky. Br kaše k tomu a na pánvi fazolove lusky. Trocha polévky z kuřecího hřbetu. Večer dojíme- teda ti, kdo budou chtít večeřet.
Telecí řízek na másle a brambory v restauraci
nechtělo se mi vařit.
@NinaU. píše:
Telecí řízek na másle a brambory v restauracinechtělo se mi vařit.
Kdyz se mi nechce varit, tak taky jdeme do restaurace ![]()
@Paoloska píše:
Nevypadáš. Jsi. Já upekla buchty. Jsou jako dech. A vůbec mě netrápí, že jsme obědvali knedlíky
Na večeři jdeme do restaurace. Máme s manželem výročí
.
No ty umis zalichotit
.My jinak jime zdrave, ale ani na teto kombinaci nevidim nic spatnyho
.Preji krasne vyroci
![]()
Segedýn s knedlíkem, teď dělám kulajdu z hub, co jsme našli při procházce.
K večeři chtějí děti batátové hranolky.
U nás dnes taky rajská omáčka
K večeři bude zbytková omeleta (šunka, brambory, vejce, sýr). Zítra bramboračka a nevím co ještě.
Včera kuře na paprice s těstovinami a dnes pečené vepřové maso se špenátem a bramborovým knedlíkem, pekla jsem kynuté šneky s povidly, skořicí a ořechy. Večeře nevařím.
Jsem naucena vařit ve větším množství tak, aby z oběda byla i večeře. Nemáte pocit, že stojíte jen u plotny, když je večeře samostatně připravována? Jsem líná na vymýšlení 4 druhů jídel přes víkend.
Neděle, takže byly řízky a bramborová kaše
A na večeři bude lečo ![]()