Co na oběd??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12121
20.10.19 15:06
@elda píše:
Jsem naucena vařit ve větším množství tak, aby z oběda byla i večeře. Nemáte pocit, že stojíte jen u plotny, když je večeře samostatně připravována? Jsem líná na vymýšlení 4 druhů jídel přes víkend.

Mně by doma nikdo nevečeřel jídlo od oběda a ani já bych ho nechtěla jíst, prostě už máme večer chuť na něco jiného, i kdyby to měl být i jen obložený chleba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
20.10.19 15:08
@elda píše:
Jsem naucena vařit ve větším množství tak, aby z oběda byla i večeře. Nemáte pocit, že stojíte jen u plotny, když je večeře samostatně připravována? Jsem líná na vymýšlení 4 druhů jídel přes víkend.

Taky tak. Proboha kdo má furt vařit. Klidně budu jist 2 dny to samé, abych nemusela vařit. A oběd teprve vyrábíme, teda já ne, ale muž.

• Citovat
  • Upravit
6534
20.10.19 15:11

Králík na másle se slaninou a cibulkou pečený v remosce. Dobrota :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
20.10.19 15:19
@Taky jedna píše:
Mně by doma nikdo nevečeřel jídlo od oběda a ani já bych ho nechtěla jíst, prostě už máme večer chuť na něco jiného, i kdyby to měl být i jen obložený chleba.

Mame to u nas stejne. Nerikam, ze se nestane, ze nekdo dostane chut na to, co zbylo od obeda obcas, ale jako normalni to u nas neni, naopak si jidlo uzivame cerstve uvarene, prichystane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
20.10.19 16:15

Čerstvé těstoviny se spenatem, hraskem, sunkou a sýrem… mezitím jsem vařila ještě gulas na černém pivu na zítra :lol: na večeři určitě nevarim nic, malý má cuketove placicky ze včera a já budu mít bagetu s něčím co najdu v lednici. Teď jsem dopila kafe a k tomu jsem měla mini mandlove magnum :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.10.19 16:43

Delala jsem kur. vyvar, pecene kureci stripsy v kukuricno-ovesnem obalu, brambory a muffiny Brich. Toma. Vyvar v tlakaci a zbytek rychle, jednoduche. Nic komplikovaneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
20.10.19 16:50

Dneska naprosto nudne a bez invence, uzene, bramborovy knedlik a zeli, bile z kysaneho.

Vcera jsem delala kruti spizy, kruti gulas a ryzi. A ted vecer budu delat kedlubnove zeli a grilovanou zeleninou, mam hlavne cuketu, lilek, rajcata a papriky, mozna jeste pridam zampiony. Mozna jeste dynovou polevku, ta je ted obden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
20.10.19 17:19

A co jedete zitra? ja si na obed asi dam tunakovy salat, s vajickem, odpoledne zalozim na kureci vyvar, a k veceri jste me tu nekdo namlsal, na kure na paprice+ domaci nocky, manzel jeste pozadal jestli mu neupecu prazsky kolac, ale to necham asi na ut, nechci se tahnout busem pro drozdni, jen at mi ho hezky priveze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
20.10.19 19:41

Zitra covece nevim, tak to mam dilema opet.Obed v podode, holky ve skole, ja pracovni, manzel zitra doma a vetsinou si zajede, nebo at si ohloda nohy od zidle, to je jeho boj :mrgreen:,ale zase ta vecere, no mam na to cely den neco vymyslet a stavit se v obchode :nevim:.Ale neco lehciho urcite, po tech vikendech, kdy se cpeme od snidane, to chce zase normalku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
20.10.19 20:38
@wildcherry píše:
No ty umis zalichotit :*.My jinak jime zdrave, ale ani na teto kombinaci nevidim nic spatnyho :dance:.Preji krasne vyroci :andel: :kytka:

Díky :kytka: Letí to..už 24 let :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
20.10.19 20:47
@Peggy54 píše:
@Paoloska https://www.apetitonline.cz/…-rizoto.htmlObcas vynechavam vino :) a dam si radsi k tomu
Rybku pecu v troube jen s maslem a soli

Mňam :jazyk: Jakou dáváš dýni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
20.10.19 21:02

@Paoloska hokaido a jeste pridavam mrkev, aby to bylo sladsi, a pecu to cca 20 min v troube nez na panvi. A obcas misto mascarpone dam ricottu kdyz mam nebo pul na pul. Fakt oblibena rychlovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
20.10.19 21:09

@Peggy54 Tak super, diky moc :kytka: Vyzkouším :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
20.10.19 21:24
  • načítám...