Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
**Holky poraďte, prosím.
Naše Terezka má dva roky a poslední dobou má každou chvíli rýmu. Stačí chladnější voda na plavání a rýma je doma. Má sice takovou tu vodovou, ale fláká smrkání a pak jí to stéká do krku a chrmlá.
Četla jsem, že jsou dobré ty Laktobacílky Baby a nebo Hlíva. Mají taky pěknou cenu, tak bych se chtěla zeptat, jaké s nimi máte zkušenosti. Jinak nejsme nemocný, ťuk ťuk ťuk, až na tu rýmu poslední dobou. Nerada bych, aby se nám to rozjelo.
Děkuju za jakékoliv příspěvky.
**
ahoj, tak my berem uz od 1roku veku PIKOVIT SIRUP. Je s prebiotiky, stoji kolem 120kc, je mnam mnam a celej minulej rok parada bez nemoci - jen jednou nejaka slaba ryma . Ted na podzim jsem mu ho nedavala a uz mame anginu a zanet hornich dutin. Tak za me je pikovit jednicka ![]()
My uzivame Imunoglukan sirup.Slysela jsem na nej vcelku dobre reference,i magistra v lekarne ho na podporu imunity doporucila.
Taky dáváme sirup Imunoglukan. Teď se objevila na trhu novinka - sirup od jiné firmy, složení téměř totožné s Imunoglukanem,podává se ve stejném dávkování, navíc je tam ještě laktoferin. Píšou ale, že je to sirup se sladidly, to by někomu mohlo vadit ![]()
Ten imunoglukan mám taky doma a chystáme se ho brát, jinak máme ještě multi sanostol.
My zkoušeli už kde co, teď dáváme OK Alfu, je sice trošku dražší, ale zatím dobrý. Ťuky, ťuk.
Jana206 píše:
Taky dáváme sirup Imunoglukan. Teď se objevila na trhu novinka - sirup od jiné firmy, složení téměř totožné s Imunoglukanem,podává se ve stejném dávkování, navíc je tam ještě laktoferin. Píšou ale, že je to sirup se sladidly, to by někomu mohlo vadit
Jani, nemyslíš ImunoVital?
Bayuško, ne, toto nemyslím. Ale jmenovalo se to nějak Imunit sirup, byly na tom obrázky kačera Donalda a byl to taky preparát s betaglukanem. Tak vidím, že těchto sirupů je víc, nejen Imunoglukan ![]()