Co na prořezávaní zoubků?

38
15.7.05 00:44

Co na prořezávaní zoubků?

Ahojky,

mojí bambulince (za 3 týdny rok) se pravděpodobně začínají prořezávat zoubky a podle bílých boulí pod dásněmi nahoře to vypadá na 4 najednou. Zatím je v pohodě, ani neslintá, ani se nesnaží více kousat, jen malinko více zlobí, ale ještě se to dá. Chci být max. připravená na nejhorší, mám už přichystané homeopatika - Chamomilla vulgaris, ale ty chci užít až v nejhorším. Existují prý i nějaké chladící gely a možná máte někdo dobré zkušenosti i s jinými přípravky. Budu ráda za cokoliv. Děkuji. Spěchá.

Martina a Barborka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7463
15.7.05 07:01

ahojky
my pouzivame mundisal gel,je bez receptu a stoji kolem 80,– , musim rict,ze pomaha a delfinek pak krasne spinka

magrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
15.7.05 08:11

Ahoj,
my používáme buď Kamistad nebo Calgel a fakt to pomáhá, ale snažím se to dávat jen když už je to opravdu nevyhnutelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
15.7.05 08:30

Chamomily se nemusíš bát-je to přírodní léčba a funguje na zklidnění.Navíc jsem někde četla že homeo.zabízají až po týdnu užívání-ale to myslím pravda nebude.Nám docela pomáhají.
Pak taky Mundisal gel a Citrogrepgel na zubíky-ten je přírodní a bez cukru.

Gabka a Štěpán-necelých 5.měsíců a 3 zuby a podezření na 2 další :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
15.7.05 08:39

Ahoj,my jsme používali klasický kousátka vychlazený v ledničce a byly účinný,i,když je pravda,že malýho potrápily jen 4 řezáky nahoře a pak špičáky.O ostatních zoubkách jsme ani nevěděli.
Přeju stejný průběh!!!
Hezký den pa L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.7.05 09:51

Moc děkuji za odpovědi. Všechny přípravky jsem si prošla na lekarna.cz a vybrala Mundisal. Zabírá nejrychleji, je bez receptu a je také bez cukru. Už jsem pro něj poslala chlopa.

Hezký den a příjemně strávený víkend

Martina

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect