Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky
tak doufam ze mi zase poradite..Male se ryma prenesla na prudusky a je to slyset jak se ji to tam u:,–(ilo kdyz dycha a dost i sipe.
Poradite jak to dostat pryc?Znama mi radila cernou repu s medem ale nevim zda je med vhodny pro decka pred prvnim rokem?
Diky moc za rady
Ahoj mame stejny problem,ale uz i s kaslem..
Repa bude asi kvuli vitaminu C..?nevim,neznam..
Ja delam stary znamy recept,pokrajenou cibuli zasypu cukrem a stavu kterou pusti davam male po troskach strikackou-lzickou,taky nevim jestli to k necemu je,ale zkousim to..
Nekdo snad i tu cibuli vari a dela jakoby cajik,ja volim tu drastictejsi metodu ![]()
Jeste davam sirup BioTusilek,ten je od roku,jsou to bylinky na rozpousteni hlenu.
Nekde jsem cetla o metode mickovani molitanovy mickem se nejak jezdi po zadickach a pomaha se hlenu odchazet ven,snad je i nejaka masaz bez micku primo na to…Tak kdyby nekdo vedel,moc by me to zajimalo.
diky
nejen míčkování, i masáže rukou
Nás ale od ATB naoknec zachránila kombinace masáží a Ventolinu/Spiropentu na roztažení průdušek
A nemohla by jsi nam Gabinko neco o masazich napsat? ![]()
Ty 2 leky myslis ve forme sirupu-ale ty jsou myslim jen na predpis ze..?A to jste je stridali nebo oba najednou..
diky
masáž zad v kombinaci s olejovým zábalem. Teplý, ne horký olej, dát na plenu a položit na prsíčka a nechat pořádně prohřát, pak masírovat záda v mírném předklonu jemnýmí tahy masírovat od půlky zad směrem ke krku. To už aplikovala moje máma na mě, pak švagrová na neteři. My jsme to zatím ještě naštestí nepotřebovali.
jj, to je samo jen na předpis. Ono jde ale o to, že u zánětu průdušek se stahujou průdušky a ztěžuje to odkašlávání, které je u takových prcků už takhle dosti problematické.
Blbě se to popisuje:D Ale tady si dovolím vložit od Diny namalované tahy, jak je vést při masáži
Jo olej -DIKY!
Ja jsem strevo,mela jsem to na hrudniku cele detstvi a ted jsem na to zapomela ![]()
Hned dam jak se mala vzbudi..a na mickovani jdu googlit bo vam se do toho nechce holkyyy,nebo co
![]()
Pouzivate slova mickovani,masaze..ale jak na to?jak na to?? ![]()