Co na prudusky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13503
16.5.09 17:30

Co na prudusky

Ahoj holky
tak doufam ze mi zase poradite..Male se ryma prenesla na prudusky a je to slyset jak se ji to tam u:,–(ilo kdyz dycha a dost i sipe.

Poradite jak to dostat pryc?Znama mi radila cernou repu s medem ale nevim zda je med vhodny pro decka pred prvnim rokem?

Diky moc za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1264
16.5.09 17:52

Ahoj mame stejny problem,ale uz i s kaslem..
Repa bude asi kvuli vitaminu C..?nevim,neznam..
Ja delam stary znamy recept,pokrajenou cibuli zasypu cukrem a stavu kterou pusti davam male po troskach strikackou-lzickou,taky nevim jestli to k necemu je,ale zkousim to..
Nekdo snad i tu cibuli vari a dela jakoby cajik,ja volim tu drastictejsi metodu :lol:

Jeste davam sirup BioTusilek,ten je od roku,jsou to bylinky na rozpousteni hlenu.

Nekde jsem cetla o metode mickovani molitanovy mickem se nejak jezdi po zadickach a pomaha se hlenu odchazet ven,snad je i nejaka masaz bez micku primo na to…Tak kdyby nekdo vedel,moc by me to zajimalo.
 diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
16.5.09 18:32

nejen míčkování, i masáže rukou

Nás ale od ATB naoknec zachránila kombinace masáží a Ventolinu/Spiropentu na roztažení průdušek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
16.5.09 18:41

A nemohla by jsi nam Gabinko neco o masazich napsat? :wink:
Ty 2 leky myslis ve forme sirupu-ale ty jsou myslim jen na predpis ze..?A to jste je stridali nebo oba najednou..
 diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
16.5.09 18:43

masáž zad v kombinaci s olejovým zábalem. Teplý, ne horký olej, dát na plenu a položit na prsíčka a nechat pořádně prohřát, pak masírovat záda v mírném předklonu jemnýmí tahy masírovat od půlky zad směrem ke krku. To už aplikovala moje máma na mě, pak švagrová na neteři. My jsme to zatím ještě naštestí nepotřebovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
16.5.09 18:47

jj, to je samo jen na předpis. Ono jde ale o to, že u zánětu průdušek se stahujou průdušky a ztěžuje to odkašlávání, které je u takových prcků už takhle dosti problematické.

Blbě se to popisuje:D Ale tady si dovolím vložit od Diny namalované tahy, jak je vést při masáži

http://klarcinblog.nanetu.eu/…p4280140.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
16.5.09 18:49

Jo olej -DIKY!
Ja jsem strevo,mela jsem to na hrudniku cele detstvi a ted jsem na to zapomela :oops:
Hned dam jak se mala vzbudi..a na mickovani jdu googlit bo vam se do toho nechce holkyyy,nebo co 8O :lol:
Pouzivate slova mickovani,masaze..ale jak na to?jak na to?? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
16.5.09 18:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
16.5.09 18:56

Mne se ten obrazek neukazal-MOC DIKY :! :!
a omluva za otravovani 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
13.1.11 10:53

muzu mu to dat ikdyz ma 8 mesicu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...