Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Letíme začátkem dubna do Egypta malý skoro 2 starší 8. Docela uvažuju jaké léky na průjem, antinal je dost silný, ale slyšela jsem, že tam mají i nějaký dětský sirup, nevíte někdo název?
Ahoj Antinal můžou děti od tuším 6 měsíců, když by náhodou dala bych ten.
Fakt, já myslela, že je jen pro dospělé, poptám se dělagátky přímo na místě…uvidíme, vezu i něco z domu, kdyby něco, vím, že to moc nezabírá, ale raději… ![]()
No my byli poprvé když bylo Emi právě půl roku tak jsem si to zjišťovala, ale naštěstí jsme nikdy nepotřebovali ![]()
My byli v Turecku a rovnou nám říkali, že je lepší nakoupit léky v jejich lékárnách. Že vědí co zabírá. Ale po Egyptské aféře, nevím nevím ![]()
Ahoj, do Egypta létáme pravidelně s dětma už od roku a půl. Děti vždy v pohodě, nikdy jim nic nebylo.Syn tam byl v roce a půl, to měla dcerka sedm-takže máme podobně staré děti. Dcera se dokonce napila na Djerbě vody při čištění zubů a taky ok. Já tedy děti kojila dlouho, možná mají dobrou imunitu.Ale nic z domu (dle ostatních) nefunguje. Řešit třeba hned při příjezdu s delegátkou, ať máte něco pro jistotu. Většinou, dle zkušeností, to postihuje dospělé. Opatrně na velké množství ledových nápojů při příjezdu(vlastní zkušenost:-))velmi nemilá. Máme projetou Tabu, Hurghadu, Makadi a teď i Sharm. I na pass blink taxíkem, ochutnali jsme i jídla na ulici a nikdy nic. Kdyby jste chtěli cokoliv vědět, piš do SZ. Přeji krásnou dovolenou ![]()
@zdralkovap píše:
Letíme začátkem dubna do Egypta malý skoro 2 starší 8. Docela uvažuju jaké léky na průjem, antinal je dost silný, ale slyšela jsem, že tam mají i nějaký dětský sirup, nevíte někdo název?
nic nekupuj tady, ale az v jejich lekarne. Maji leky, ktere opravdu funguji.
Léčím se na gastro a doktorka mi napsala Ercefuryl, přežila jsem s ním v Turecku i na Djerbě:-) Zabírá velice rychle a má podobné účinné látky jako léky v tamějších lécích:-) Jen bohužel nevím, jak malé děti ho můžou užívat. Podívej se na netu, byl k dispozici přibalovy leták ![]()
Dulezity je hodne pit balenou vodu. Organismus se musi porad procistovat. Ja jsem cely dva mesice byla v pohode a posledni tyden uz jsem pitny rezim flakala a faraonova kletba byla hnedka. A oboustrane. Ja si teda nedokazu predtavit, ze by neco takoveho zazilo dite.
Hlavne pit a pit a pit ![]()
Já už taky byla, ale teď poprvé s tětmi, taky jsme hned řešili tablety přes delegátku a bez problému, jen ty děti, dospělí to vždycky nějak zvlátnou, ale děti…tak pro jistotu ![]()
Já vím, že tady né, ptám se na jejich lék, už jsem zjistila, že pro děti je antinal v sirupu ![]()