co na rtíčky ?

174
10.11.06 18:26

co na rtíčky ?

Přišlo přesně to, čeho jsem se obávala. Malá si s oblibou olizuje rtíčky a kdyby jazýček dosáhl, olizuje se až za ušima. Jenomže s tím, jak venku přituhuje, tak to začal být problém. Rtíčky má zarudlé a popraskané. Můžu jí to mazat normálním jelením lojem ? Máte i nějaký jiný osvědčený prostředek, čím rtíčky mazat ?

Zkusím se zeptat i na to, jak ji olizování odnaučit, ale moc nečekám, že něco pomůže. Nebo ?

Předem díky za radu !

Camilla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
10.11.06 20:29

My se neolizujeme, ale nestačilo by celou pusinku přetřít nějakým krémem do zimy?

Lasička

• Citovat
  • Upravit
174
10.11.06 21:01

Lasičko, krémem ji mažu, ale ten se vsákne. Chce to spíš něco hodně mastného, aby ji to chránilo. Doufám, že tím lojem nemůžu nic zkazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2434
10.11.06 21:13

Ahoj,
jelení lůj určitě nic nezkazí, naopak je výborný. Taky je dobrý Infadolan, to je vlastně vazelína s vitamíny.
Tenhle problém jsme měli taky, jak odnaučit nevím, ale jednou to určitě přejde :wink:
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
10.11.06 21:27

Ahoj,

ja jsem loni mazala bud kremem do zimy, a kdyz ji popraskaly, tak jsem je chvili mazala Purelanem nebo lanolinovym kremem od Aventu, co mi zbylo z pocatku kojeni … Hoji to skvele. Ted jsem objevila v DMku DM krem na bradavky, kterej vypada dost podobne a stoji desetinu = 39,–Kc a taky funguje :)). Do mrazu jsme mazali kosmetickou vazelinou.

Sarach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky