UM

50
10.11.06 11:37

UM

Ahoj,prosím Vás o radu.Moje 10-ti měsíční dcera nechce už skoro týden pít Nutrilon, a od včerejšího večera nechce ani mléčnou kaši kterou mívá na večeři.Sice v noci kojím,ale moc mlíčku už nemám,tak jsem zoufala,vždyt v 10ti měsících ještě musí vypít minimálně 500 ml mléka.Myslíte že je to dočasné?A není to třeba zoubkama které jí ted rostou nahoře?Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
10.11.06 12:06

A co zkusit jiné UM? I když když odmítá i kaši…a nepředcházelo tomu něco? Nějaké bolení, nebo tak?
Se zoubkama by to souviset mohlo, ale záleží, co říká na ostatní jídlo…
Ale některé děti ze dne na den mléko odmítat bohužel začnou - dá se to nahradit různými jogurty, sýry apod

G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
10.11.06 14:00

Vydrz!!!! Me se Pepi v deseti mesicich na tri dny odstavila. Zcela a uplne. Ale podarilo se mi to po trech dnech zlomit a kojim doted (a je z koja nadsena)…
Vzpominam si, jak moc to bylo desne. Uvidela prso a spustila sileny rev… A to ji nerostly zuby, nemela teploty, nemela rymu, nikam jsme nejeli a rezim nemenili… Nechtela ani kasi, ani UM, ani caj s mlekem… Nic.
Doted nechapu, co to bylo.
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
10.11.06 21:44

Myslím že nemá smysl měnit značku mléka,ona ho ani nezkusí a otáčí hlavičku jakmile ji dám flašku ke rtům,a kaši ji taky dáváme z flašky.Tak jsem se rozhodla že začnu více kojit a na UM se vykašlu.Díky holky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.4.15 10:02

Chci se optat mam 3 měsíční dcerku a ted 3 den ji na noc dávám odvar z ovesných vloček aby ji to nasytilo a krásně hajinká celou noc a kaka, můžu jí to dávat každý den na noc? neuškodí jí to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
2.4.15 10:34
@Pipasek píše:
Chci se optat mam 3 měsíční dcerku a ted 3 den ji na noc dávám odvar z ovesných vloček aby ji to nasytilo a krásně hajinká celou noc a kaka, můžu jí to dávat každý den na noc? neuškodí jí to?

Ale krmíš ji k tomu normálně, žejo??? Odvar z ovesných vloček je proti zácpě, ne na zasycení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.4.15 12:39

Ano přes den ji normálně dávám nutrilon ale na noc ji dám ten odvar a spinká pěkně jen jestli to neuškodí každy den na noc? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí