Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Me pomáhá femibion 3 (ten na kojení). Beru ho od porodu (7 let) a díky tomu mám vlasy víc jak do půl zad (dřív max po ramena). Jsou v tom nějaký účinný vitaminy
@odule ty jo, tak to je husté. To ti narostly krasne. A před Femibionem ti prostě přestaly rust, když dorostly pod ramena?
Mě se taky zda, ze dorostou jen do urcite délky a když je mám delší, tak mám ty konečky strasne
@Anonymní píše: Více
Mně kdysi, když mi extrémně padaly vlasy, poradila jedna kadeřnice Biosil Plus. Vždycky, když mi vlasy začínají víc padat, začnu ho znovu užívat. Pomáhá mi, i mi víc rostou, a není ani drahý. Kupuji ho u nás v lékárně. Vlasy mám kousek pod pas.
@Dn0712 píše: Více
Spíše se před femibionem vždy zlomily, byly strašné tenké a slabé. Takže neměly šanci růst, i když u hlavy rostly. Ted jsou takové pevné a narostlo mi spoustu nových vlasů
Kdybych mohla, tak se o ten růst podělím. Rostou sice celkem rychle, ale za to jsou pak dost zničené ![]()
Když se zastavil růst vlasů sestře, tak jí pomohl nějaký nutri-kofeinový šampon z notina. Jenže u ní to mělo jinou příčinu a na ní podle mě záleží, někdy je potřeba víc, než vyzkoušet něco univerzálního. ![]()
@iiviik to ale dává smysl, kofein vlasy podporuje v růstu a jestli má i nějaké výživné látky ![]()
Vlasový olej na růst khadi, dávám před mytím hodinu nebo i celou noc podle možností, aby působil co nejdýl
@vanocka88 Konečně to někoho napadlo. Péče v rámci mytí je na prd, působí to jenom chvíli. Působení celou noc- ideálka
Dobrý den holky, chci se zeptat jestli neporadíte co na podporu vlasů, jsem rok po porodu, vlasy jsem dřív měla hodně dlouhé, ale pak jsem se blbka obarvila u kadeřnice na blond, jsem tmavá bruneta, chytlo mi to do žluta, a pak jsem měla další návštěvy, ale když jsem viděla ty vlasy… tak jsem to ostříhala na mikádo, dala zpět hnědou, a teď mám vlasy kousek pod ramena, a je to už přes 4 roky skoro🙂 🙂 můžete mi říct jestli je vůbec možný aby se takhle zastavil růst vlasů?
chtěla bych nějaké cenově dostupné tablety nebo něco, už jsem vyzkoušela dřív pár blbostí objednat a nic, jen hromady peněz vyhozených. Docela mě to štve protože bych si přála zas dlouhý vlasy ale prostě mi nerostou