Nějaké tipy co na růst vlasů, prosím?

Anonymní
29.4.25 20:47

Co na růst vlasů, prosím?

Dobrý den holky, chci se zeptat jestli neporadíte co na podporu vlasů, jsem rok po porodu, vlasy jsem dřív měla hodně dlouhé, ale pak jsem se blbka obarvila u kadeřnice na blond, jsem tmavá bruneta, chytlo mi to do žluta, a pak jsem měla další návštěvy, ale když jsem viděla ty vlasy… tak jsem to ostříhala na mikádo, dala zpět hnědou, a teď mám vlasy kousek pod ramena, a je to už přes 4 roky skoro🙂 🙂 můžete mi říct jestli je vůbec možný aby se takhle zastavil růst vlasů?
chtěla bych nějaké cenově dostupné tablety nebo něco, už jsem vyzkoušela dřív pár blbostí objednat a nic, jen hromady peněz vyhozených. Docela mě to štve protože bych si přála zas dlouhý vlasy ale prostě mi nerostou :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29.4.25 20:50

Kopřivová voda - masáž pokožky každý den a biotin :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
29.4.25 21:59

Me pomáhá femibion 3 (ten na kojení). Beru ho od porodu (7 let) a díky tomu mám vlasy víc jak do půl zad (dřív max po ramena). Jsou v tom nějaký účinný vitaminy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2712
29.4.25 22:06

@odule ty jo, tak to je husté. To ti narostly krasne. A před Femibionem ti prostě přestaly rust, když dorostly pod ramena?
Mě se taky zda, ze dorostou jen do urcite délky a když je mám delší, tak mám ty konečky strasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2360
30.4.25 00:11
@Anonymní píše: Více

Mně kdysi, když mi extrémně padaly vlasy, poradila jedna kadeřnice Biosil Plus. Vždycky, když mi vlasy začínají víc padat, začnu ho znovu užívat. Pomáhá mi, i mi víc rostou, a není ani drahý. Kupuji ho u nás v lékárně. Vlasy mám kousek pod pas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8573
30.4.25 07:18

Diskuzí na toto téma je tu spousta, zkus pohledat  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
30.4.25 12:18
@Dn0712 píše: Více

Spíše se před femibionem vždy zlomily, byly strašné tenké a slabé. Takže neměly šanci růst, i když u hlavy rostly. Ted jsou takové pevné a narostlo mi spoustu nových vlasů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
30.4.25 14:52

Mne pomohlo vlasove hnojivo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
30.4.25 23:26

Kdybych mohla, tak se o ten růst podělím. Rostou sice celkem rychle, ale za to jsou pak dost zničené :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
1.5.25 21:13

Když se zastavil růst vlasů sestře, tak jí pomohl nějaký nutri-kofeinový šampon z notina. Jenže u ní to mělo jinou příčinu a na ní podle mě záleží, někdy je potřeba víc, než vyzkoušet něco univerzálního. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
1.5.25 21:18

Senna - cassia

• Citovat
  • Upravit
34
2.5.25 23:20

@iiviik to ale dává smysl, kofein vlasy podporuje v růstu a jestli má i nějaké výživné látky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
5.5.25 22:49

Vlasový olej na růst khadi, dávám před mytím hodinu nebo i celou noc podle možností, aby působil co nejdýl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.5.25 16:48

@vanocka88 Konečně to někoho napadlo. Péče v rámci mytí je na prd, působí to jenom chvíli. Působení celou noc- ideálka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová