Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co na sebe do opery, po porodu?:) kdyz se clovek skoro do niceho nevejde?:) hodi se kalhoty a luxusni halenka? misto satu?
To víš, že jo … uvidíš, že tam budou lidi i v džínách a svetrech. Na druhou stranu i v dlouhých večerních róbách.
vezmi si cokoli elegantního
a taky pohodlného v čem se ti dobře sedí ![]()
a lidi v džínách bych na operu nejradši vůbec nepouštěla, stejně jako tě tam nepustí v šortkách
btw. kam a na co jdeš? já byla naposled před rokem na Aidě a bylo to super ![]()
Mnjie -
dobrá volba
viděla jsem asi před 10lety, tak pěknou zábavu ![]()
diky, ja videla v Narodnim, ale strasne davno, spis me mrzi ze nemam co poradneho na sebe pak jdeme jeste s manzelem na sklenicku a maaaaaaaame hlidani!:D tak jsem taky zvedava jestli Gitka bude hodna
V dnešní době, kdy tam choděj i v riflích…
si s kalhotama a halenkou vůbec nedělej starosti.
Vem k tomu páskové střevíčky a krásnou kabelku a budeš kočka!
A když to budeš chtít jooo spešl nahonit, tak si nech udělat krásný vlasy u kadeřnice…
Holky, nechci prudit, ale proč chodí lidi do divadla v riflích? Je to jako rebelství, nebo nedostatek slušného chování, nebo co? Na mě to působí hrozně neuctivě.. Hrozně mě to štve..
Já šla na operu jen jedinkrát a v celkem slavnostní sukni, co jsem měla na maturáku a k tomu černej top a ve finále jsem si přišla až jako nepatřičně, protože takhle oblečených bylo pár lidí, tak 50% bylo v džínách a obyč triku, zbytek tak ty černý kalhoty a halenka. Takže kdybych šla příště, zvolím taky tu zlatou střední cestu, tzn. kalhoty a halenka.
Já byla vloni na Prodané nevěstě v Národním,bylo to v zimě,tak jsem měla takové teplejší pouzdrové šaty a černé kozačky.Ale trochu jsem se styděla,99% ženských lodičky na podpatku.
V džínách tam byli povětšinou zahraniční turisté…Víceméně byli lidé hezky oblečeni.
Byla jsem asi před třema lety v Brně v městském. Hodně jsem řešila co na sebe, protože jsem prostě měla zakódováno - divadlo - velmi elegantní oblečení. nakonec jsem se dostala do šatů, které splňovaly „velkou večerní“. Modrý samet, pouzdrový tvar, volný ramena, rukavice. No, připadala jsem si jak z minulého století. ve večerním jsem tam byla já a ještě asi 70ti letá paní. jinak vesměs všichni kalhoty (i rifle), košile a trička. Asi to upadlo.
Halenkou a kalhotama nic nezkazíš. Dnes už se na to ZŘEJMĚ nehraje.
ono už se do divadla nechodí ve večerním?
týý jo a na co teda ty roby jsou? No dík za info bych si pak taky připadala jak magor až se někdy vypravíme ![]()
lacenka píše:
ono už se do divadla nechodí ve večerním?týý jo a na co teda ty roby jsou? No dík za info bych si pak taky připadala jak magor až se někdy vypravíme
já si klidně budu připadat jako magor
protože KDY JINDY můžu vytáhnout dlouhou večerní ![]()
a džíny do divadla - mám problém v nich jít ikdyž jdu do „komorního“ divadla, prostě mám zafixováno: divadlo = elegantní oblečení, takže aspoň černý kalhoty, co nosim do práce
nechápu, že turista je ochoten dát Xpeněz za lístek do národního/opery, ale nemůže si už přibalit s sebou / příp. koupit za pár korun jednoduchý černý pláťáky, když už nic jinýho
![]()
a narvu se i do satu:D takze super, vcera jsem prehrabala celej satnik