Co na sebe do opery?

23033
23.11.10 20:13

Co na sebe do opery?

Co na sebe do opery, po porodu?:) kdyz se clovek skoro do niceho nevejde?:) hodi se kalhoty a luxusni halenka? misto satu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10351
23.11.10 20:16

Jasně :palec: A užij si to! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
23.11.10 20:26

To víš, že jo … uvidíš, že tam budou lidi i v džínách a svetrech. Na druhou stranu i v dlouhých večerních róbách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
23.11.10 20:34

vezmi si cokoli elegantního :palec: a taky pohodlného v čem se ti dobře sedí ;)

a lidi v džínách bych na operu nejradši vůbec nepouštěla, stejně jako tě tam nepustí v šortkách

btw. kam a na co jdeš? já byla naposled před rokem na Aidě a bylo to super :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
23.11.10 20:37

sandrik do Statni opery na Rigoletta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
23.11.10 20:46

Mnjie - :palec: :potlesk: dobrá volba :palec: viděla jsem asi před 10lety, tak pěknou zábavu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
23.11.10 20:48

diky, ja videla v Narodnim, ale strasne davno, spis me mrzi ze nemam co poradneho na sebe pak jdeme jeste s manzelem na sklenicku a maaaaaaaame hlidani!:D tak jsem taky zvedava jestli Gitka bude hodna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
23.11.10 21:19

V dnešní době, kdy tam choděj i v riflích… :poblion: si s kalhotama a halenkou vůbec nedělej starosti. :kytka: Vem k tomu páskové střevíčky a krásnou kabelku a budeš kočka! :palec: A když to budeš chtít jooo spešl nahonit, tak si nech udělat krásný vlasy u kadeřnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
23.11.10 21:41

Holky, nechci prudit, ale proč chodí lidi do divadla v riflích? Je to jako rebelství, nebo nedostatek slušného chování, nebo co? Na mě to působí hrozně neuctivě.. Hrozně mě to štve..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
23.11.10 21:56

Já šla na operu jen jedinkrát a v celkem slavnostní sukni, co jsem měla na maturáku a k tomu černej top a ve finále jsem si přišla až jako nepatřičně, protože takhle oblečených bylo pár lidí, tak 50% bylo v džínách a obyč triku, zbytek tak ty černý kalhoty a halenka. Takže kdybych šla příště, zvolím taky tu zlatou střední cestu, tzn. kalhoty a halenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
23.11.10 22:05

Já byla vloni na Prodané nevěstě v Národním,bylo to v zimě,tak jsem měla takové teplejší pouzdrové šaty a černé kozačky.Ale trochu jsem se styděla,99% ženských lodičky na podpatku.
V džínách tam byli povětšinou zahraniční turisté…Víceméně byli lidé hezky oblečeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
24.11.10 09:12

Byla jsem asi před třema lety v Brně v městském. Hodně jsem řešila co na sebe, protože jsem prostě měla zakódováno - divadlo - velmi elegantní oblečení. nakonec jsem se dostala do šatů, které splňovaly „velkou večerní“. Modrý samet, pouzdrový tvar, volný ramena, rukavice. No, připadala jsem si jak z minulého století. ve večerním jsem tam byla já a ještě asi 70ti letá paní. jinak vesměs všichni kalhoty (i rifle), košile a trička. Asi to upadlo.
Halenkou a kalhotama nic nezkazíš. Dnes už se na to ZŘEJMĚ nehraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
24.11.10 10:48

ono už se do divadla nechodí ve večerním? 8-o týý jo a na co teda ty roby jsou? No dík za info bych si pak taky připadala jak magor až se někdy vypravíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
24.11.10 11:54
lacenka píše:
ono už se do divadla nechodí ve večerním? 8-o týý jo a na co teda ty roby jsou? No dík za info bych si pak taky připadala jak magor až se někdy vypravíme :nevim:

já si klidně budu připadat jako magor :mrgreen: protože KDY JINDY můžu vytáhnout dlouhou večerní :dance:

a džíny do divadla - mám problém v nich jít ikdyž jdu do „komorního“ divadla, prostě mám zafixováno: divadlo = elegantní oblečení, takže aspoň černý kalhoty, co nosim do práce
nechápu, že turista je ochoten dát Xpeněz za lístek do národního/opery, ale nemůže si už přibalit s sebou / příp. koupit za pár korun jednoduchý černý pláťáky, když už nic jinýho :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
24.11.10 12:21

a narvu se i do satu:D takze super, vcera jsem prehrabala celej satnik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie