Co na spaní?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1917
12.1.15 21:30

co na spaní?

Zdravím jdu si k vám pro radu už nevím co s tím.
Posledních asi 14 dnů si jdu o půl noci lehnout dřív to nemá smysl ale stejnak „čučím“ do dvou tří do rána do stropu a neusnu. Vždycky si lehnu a na mobilu si ještě přečtu deníčky co už tady jsou na nový den (čtu je pár minut po půlnoci) ale už mě to nebaví vždycky pak spím do jedenácti dvanácti hodin. Ale já potřebuju doma fungovat něco udělat a tak Neporadí někdo co na to večerní spaní pomohlo vám? Třeba nějaké babské metody nebo tak. uvažuju že si zajdu k dr pro prášky na spaní ale to je to poslední řešení až dřív chci zkusit tohleto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101532
12.1.15 21:34

@katula9 No, já když spím do 11 či 12, tak pak taky čučím do noci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
12.1.15 21:34

@katula9 KOlik máš aktivit během dne? Myslím výdej energie?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
12.1.15 21:38

@katula9 taky to tak občas mám. Doporučuju chodit spát dřív, před spaním si otevřít maximálně knížku a na ráno nastavit budíka a nekompromisně vstát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631

Koupila jsem mojí mámě tabletky na spaní od Swissu. Teď nevím přesně název. Nemohla zabrat po nočních směnách. Jsou to ale jen bylinky.
Jinak se obecně radí meduňka. Mě se dobře spí po dvojce vína :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110

Takže spíš třeba 10 hodin? To bych taky byla grogy a večer nemohla usnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
12.1.15 21:39

@katula9 jeden den se přemož a vstaň v 7 nebo 8. Celý den buď v pohybu - buď uklízej nebo jdi na procházku a večer padneš už v 8. Jen nesmíš jít ve dne spát nebo ležet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
12.1.15 21:39

Mám podobný problém s usínáním asi týden. Ale já tedy musím ráno vstávat, takže spím každý den jen tak 3-4 hodiny. Především bych odbourala to koukání do mobilu těsně před spaním. A já si v lékárně koupila meduňkový a nervový čaj na zklidnění. Vyzkouším a uvidíme… ;) Hlavně by to chtělo pravidelný režim - řiď si budík vždy na stejný čas a choď si lehnout dřív.

Příspěvek upraven 12.01.15 v 21:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
12.1.15 21:42

@katula9 a co takhle vstávat dřív, pak by jsi i dřív usnula :think:…kdybych vstávala v poledne, tak by jsem taky v noci čučela do stropu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
12.1.15 21:47

@katula9 Léky na spaní jsou až ta poslední možnost a není to nic zdravého. U tebe je důvod docela jasný, spíš až do oběda a pak se není co divit, že nemůžeš usnout večer. Jednoduše vstaň ráno v sedm, i kdybys spala v noci jen dvě hodiny a donuť se přes den nespat. Večer bys měla usnout brzy, kdyby ne, tak to zopakuj ještě další den. A nejlépe přidat přes den nějakou unavující aktivitu, ať se utaháš. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.15 21:48

Anonym kvůli mamince, věčně se o mně bojí :oops: :zed:.
Já takhle nemůžu spát zhruba poslední dva týdny. Usínám okolo 3 - 4 hodiny ráno, vstávám mezi šestou a půl sedmou. Přes den normálně funguji, chvílemi na mě padne únava, tak si to kompenzuji plechovkou Redbulla :oops: abych mohla fungovat. Ale rozhodně to takhle nejde do nekonečna. Jsem unavená, slabá jako moucha, dneska poprvé po x týdnech už jsem si nešla ani zaběhat, protože to fakt nešlo.
Nevím, čím to může být. Prášky do sebe cpát nechci, zkoušela jsem meduňkový čaj, ale nezabírá :think:

@katula9 Myslím, že ty se prostě musíš překonat, nařídit budíka a ráno vylézt z postele. Přes den fungovat a večer padneš. Je normální, že když spíš celé dopoledne, tak potom večer nemůžeš zabrat ;)

• Citovat
  • Upravit
1917
12.1.15 21:49

Tak já jsem akhle fungovala aj dřív a pohoda jen těchto 14 dní je mazec možná to je aj tím že o víkendu mě čeká noční invebtrua v kauflandu tak jestli třeba nervama nevím ale je dobý nápad fakt zkusit vstát třeba v těch osm a uvidí se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
12.1.15 21:51

Když chodíš pozdě spát tak i pozdě vstáváš :think: nebo nemůžeš jít spát dřív?

• Citovat
  • Upravit
4958
12.1.15 21:52

Kromě meduňky by měl pomáhat taky třeba banán nebo teplé mléko s medem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
12.1.15 22:16

Já bych klidně i dřív šla ale nezaberu ani tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie