Monitor dechu pro větší děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11.1.15 22:12

Monitor dechu pro vetsi deti

Holky muze se monitor dechu vyuzit i u sedmirocni holcicky? Je nemocna a casto v noci prestava dychat…
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4984
11.1.15 22:15

Asi muze ale chce to hooodbe velkou snimaci podlozku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
11.1.15 22:21

@verunkaslivka urcite, musi mit ale 2 podlozky a byt poucena, ze to musi vypinat, kdyz bude vstavat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
11.1.15 22:25

Já si myslím, že to použít nepujde. Monitor je pro miminka a ty mají krátké dýchání, dýchají rychleji, než starší dítě a dospělý.. Pořád by ti houkal. Ale můžeš to vyzkoušet, pujč si od nějaké kamarádky a vyzkoušej.
Starší dítě se nadechne dvakrát a miminka za tu samu dobu třeba třikrát neli čtyřikrát.

Příspěvek upraven 11.01.15 v 22:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.15 22:30

Používám ho u tři a půl let staré dcery. Dvě desky a funguje dobře. Falešné poplachy nemáme.

• Citovat
  • Upravit
5487
11.1.15 22:30

@verunkaslivka já myslím, že je možná problém v nosnosti, tuším, že ta naše je do 20 kg nebo kolika.. jinak proč by ne? ;) Jen sehnat nějakou s větší nosností. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
11.1.15 22:47

Urcite by ti mel/a poradit pediatr/a

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
11.1.15 22:47

Taky bych viděla problém v nosnosti, mě bylo řečeno, že tu podložku huntuju už když jsem tam měla 12kg dítě :nevim: (tedy jen od laiků, takže nevím, co je na tom pravdy)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
11.1.15 22:49

No a nebo se zkusit informovat přímo u některého z výrobců, co by poradil, ne? :nevim:
Jinak my máme klasiku Nanny, synovi budou dva roky, a poplachy míváme cca 1× týdně, prostě už dýchá jinak, a to leží přímo na desce. Za dva tři měsíce dostane velkou postel a tím náš monitoring hasne 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
11.1.15 22:51
@verunkaslivka píše:
Holky muze se monitor dechu vyuzit i u sedmirocni holcicky? Je nemocna a casto v noci prestava dychat… :nevim:

Poradila bych se s pediatrem. Pokud v npci prestava dychat, tak ji snad nejak lecite, nejaky lekar ji kontroluje nebo tak podobne, ne? Tam by ti meli poradit nejlip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.1.15 07:33
@verunkaslivka píše:
Holky muze se monitor dechu vyuzit i u sedmirocni holcicky? Je nemocna a casto v noci prestava dychat… :nevim:

spíš než monitor dechu bych zvolila návštěvu dr. Tohle není normální. A nedovedu si přestavit svého kluka na monitoru dechu :think: při jeho 40 kg bych z monitoru moc nezbylo :think: My máme takový, kde je max nosnost 20 kg -někde v papírech to budeš mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
@kotýsek píše:
Já si myslím, že to použít nepujde. Monitor je pro miminka a ty mají krátké dýchání, dýchají rychleji, než starší dítě a dospělý.. Pořád by ti houkal. Ale můžeš to vyzkoušet, pujč si od nějaké kamarádky a vyzkoušej.
Starší dítě se nadechne dvakrát a miminka za tu samu dobu třeba třikrát neli čtyřikrát.Příspěvek upraven 11.01.15 v 22:32

to jsem taky slysela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028

Co nejakej oxymetr s alarmem?
neco jako toto: http://www.lhlsro.cz/…imo-set.html
a samozrejme resit s lekarem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.15 08:41
@marrlinka píše:
Poradila bych se s pediatrem. Pokud v npci prestava dychat, tak ji snad nejak lecite, nejaky lekar ji kontroluje nebo tak podobne, ne? Tam by ti meli poradit nejlip.

Propana je jasne ze je v peci lekaru ale ne 365 dni v roce bohuzel se neprislo na to co ji to zpusobuje. Moje dcerka to neni snazim se jen ulehcit kamaradce desive noci tak hledam vselijaka reseni :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
12.1.15 10:35
@verunkaslivka píše:
Propana je jasne ze je v peci lekaru ale ne 365 dni v roce bohuzel se neprislo na to co ji to zpusobuje. Moje dcerka to neni snazim se jen ulehcit kamaradce desive noci tak hledam vselijaka reseni :cert:

Ze to neni tvoje dite jsi nenapsala a je to navic bezpredmetne. Jen jsem poukazala na to, ze v pripade, ze se leci, tak to jiste neni prvni dite, ktere prestava dychat, co se jim dostalo do pece a proto budou mit tito lekari urcite lepsi tipy nez my amateri na miminu. My si tu muzeme vycucat z prstu tisic nazoru na desku urcenou pro novorozence, ale s urcitosti nerekneme nic. Tohle neni ryma, s takto zavazbym dotazem bych se obratila na nekoho kvalifikovaneho.
Z ciste selskeho rozumu - monitor pro mimina je jim prizpusoben, co se tyka nosnosti a zpusobu dychani mimin, u sedmilete holcicky bych se vubec nebyla jista spolehlivosti pristroje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí