Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky, budeme se stěhovat s fenkou 7 let, jenže má hrozný stres z auta a když sní kousek jedu zvrací, prosím nemá někdo zkušenost co jí podat aby byla v klidu a zvládla 4h jízdy? Díky za tip
@CindyNoxx píše:
Ahojky, budeme se stěhovat s fenkou 7 let, jenže má hrozný stres z auta a když sní kousek jedu zvrací, prosím nemá někdo zkušenost co jí podat aby byla v klidu a zvládla 4h jízdy? Díky za tip
Tak kdyz sni kousek jedu, je dobre ze zvraci
Nekteri veterinari doporucuji psum kinedryl. Zkonzultovala bych to s veterinarem, zda vubec ten a hlavne kolik ma fenka kilo kvuli davce…
Poptala bych se na veterine, známa nám třeba doporucovala ze super zoo nějaký bylinkovy prášek, ze to psa utlumi a nebojí se, ale další s tím měla negativní zkušenost, ze to podali, a nezabralo to hned, takže na tu situaci kdy to potřebovali to nepomohlo, zato byl pes utlumeny pak několik dni potom, takže bych úplně nedělala nějaké domácí pokusy. Jinak naše taky zvraci v autě, proste když vím, ze někam pojedeme, tak má aspoň 12 hodin predtim hladovku, aby neměla co zvracet, zvládla tak 7 hodinou cestu.
Zrovna vcera jsem si fotila na veterine letacek, vyzkouseny ale nemam.
@Janee19 píše:
Tak kdyz sni kousek jedu, je dobre ze zvraci
si zabylá - jedna mezírka a co to udělá. Někdo je díky tomu světoznámý zpěvák a někdo target
![]()
Ono to nemusí být kvůli stresu, ale třeba je to regulérní kinetóza. Takže opatrně zrychlovat, brzdit, zatáčet - jako když se vezou vajíčka v košíčku a nemáme rádi omeletu.
Souhlasím Kinedryl, ale ještě víc souhlasím veterinář, nebo alespoň farmaceut v lékarně- taky mají představu.
@Ivan PPZ píše:
si zabylá - jedna mezírka a co to udělá. Někdo je díky tomu světoznámý zpěvák a někdo target![]()
Tak nevím. ![]()
@Havlova píše:
Si zabylá?
Si zabil, si zabylá- genderové rozdíly… básnická licence…
To se nedivím, že zvrací, když „sní kousek jedu“ ![]()
Promiň, musela jsem. ![]()
@Havlova u veterináře jsem SAMOZŘEJMĚ byla, řekl mi ať dám kinedril