Co na zvýšení imunity

1368
10.2.10 10:35

Co na zvýšení imunity

Prosím poraďte, co opravdu funguje na zvýšení imunity? Uvažuju mezi Preventanem Junior, Biopron Junior (probiotika) nebo Imunoglutan (z hlívy) klidně pište i další tipy, budu ráda.....Syn pořád nosí ze školky bacily, každou chvilkou se nám narodí druhé mimčo,tak bych ráda trošku podpořila jeho imunitu (syn má 3 roky) Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9943
10.2.10 10:42

Ahoj já dávám malému takový sirup Immunoglukan, stojí kolem 160,– a vydrží nám tak na měsíc a měl by se dávat aspoň tři měsíce. A je pravda, že malý není zdaleka tolik nemocný jako loni a když už se o něj něco pokoušelo, tak to byla jen mírná rýma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
10.2.10 10:51

Mně říkal můj alergolog, že Imunoglukan bez doporučení lékaře (myšleno alergologa nebo imunologa) nedávat. Má se dávat jen v případě prokázaného snížení imunity :nevim:
Jinak Julka dostává teď přes zimu echinaceový sirup s vit. C. Zatím velká spokojenost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
10.2.10 10:51

Ahojky,
jéééé, to je téma přesně pro nás :hug:

Já dávám Kubíkovi Preventyn Junior, ale jestli funguje ti neřeknu :oops:
Malý začal chodit ve 4 letech do školky a je každých 14 dní nemocný :zed: :zed: :zed: - týden ve školce, týden doma a pořád dokola! Zkoušíme všechno možné a zatím bez úspěchu. :-?

Kamarádka má staršího kluka, cca 12 roků a ten ho bere taky a za celou zimu nebyl ani jednou nemocný!

• Citovat
  • Upravit
20656
10.2.10 11:10

celé rodině dávám echinaceové kapky .. ekvivalentem je ten ech.sirup, pomáhá to zahnat první příznaky nachlazen a myslím rychlejšímu uzdravení, když už něco propukce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
10.2.10 11:13

Taky bych hlasoval za echinaceu. Různých přípravků je na trhu myslím dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
10.2.10 11:18

Ahoj,já dávám 4 letému synovi také echinaceu kapky nebo sirup. :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
10.2.10 11:19

Berenike - jen tak mimo :oops:

Určitě bude miminko odolnější než syn, protože už od malička bude zvyklé na bacily od bratříčka :wink:
Kubík začal chodit do školky, když měla Karolínka cca 3 měsíce, ze začátku sem tam něco od něho chytla, ale nebylo to nic hrozného (rýma, kašek, pidi teplotka) a teď je naprosto imunní vůči jeho bacilům!

Musím to zaklepat - Kubík je teď zase nemocný (letos už to stihl 3krát :zed: - má horečky 39,6 , rýmu, chrble jak tuberák …) a malá je naprosto v pohodě, nemá ani rýmu :palec:

• Citovat
  • Upravit
56
10.2.10 16:31

Beta glucan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
4.3.10 22:16
Souhlasím s echinaceou :-)
sandrik píše:
celé rodině dávám echinaceové kapky .. ekvivalentem je ten ech.sirup, pomáhá to zahnat první příznaky nachlazen a myslím rychlejšímu uzdravení, když už něco propukce
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
5.3.10 11:11

Já mám osvědčený Imuregen. V lékárně je většinou na objednání a stojí kolem 150 Kč.
 www.imuregen.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
15.6.10 09:39

Ja zas doproucuji vitaminy - ovoce, zelenina - t.j. vyvazena strava, co nejmene tuku, bileho cukru…
Otuzovat.

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.6.10 17:31

aloe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
1.7.10 08:54

ahoj holky, já si ordinuji Imunex exktrakt z hub. Viz www.novyobzor.cz
od něj používám mnoho a hlavně funguje, nejen mně, ale i ostatním kterým výrobky doporučím. Vynikající práce Bc. kolára, který Vám i pomocí e-mailu: agentura@nuvyobzor.cz doporučí na Vaše potíže přesně uričtý exktrakt z bylin nebo hub.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
2.8.10 17:11

Ahoj, dávala jsem dceři Imunoglukan a Echinac. kapky, ale jakmile jsme vysadili, angína byla zpět. Teď zkoušíme OK Alfu, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková