Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Prosím poraďte, co opravdu funguje na zvýšení imunity? Uvažuju mezi Preventanem Junior, Biopron Junior (probiotika) nebo Imunoglutan (z hlívy) klidně pište i další tipy, budu ráda.....Syn pořád nosí ze školky bacily, každou chvilkou se nám narodí druhé mimčo,tak bych ráda trošku podpořila jeho imunitu (syn má 3 roky) Děkuju
Ahoj já dávám malému takový sirup Immunoglukan, stojí kolem 160,– a vydrží nám tak na měsíc a měl by se dávat aspoň tři měsíce. A je pravda, že malý není zdaleka tolik nemocný jako loni a když už se o něj něco pokoušelo, tak to byla jen mírná rýma
Mně říkal můj alergolog, že Imunoglukan bez doporučení lékaře (myšleno alergologa nebo imunologa) nedávat. Má se dávat jen v případě prokázaného snížení imunity ![]()
Jinak Julka dostává teď přes zimu echinaceový sirup s vit. C. Zatím velká spokojenost ![]()
Ahojky,
jéééé, to je téma přesně pro nás ![]()
Já dávám Kubíkovi Preventyn Junior, ale jestli funguje ti neřeknu ![]()
Malý začal chodit ve 4 letech do školky a je každých 14 dní nemocný
- týden ve školce, týden doma a pořád dokola! Zkoušíme všechno možné a zatím bez úspěchu. ![]()
Kamarádka má staršího kluka, cca 12 roků a ten ho bere taky a za celou zimu nebyl ani jednou nemocný!
celé rodině dávám echinaceové kapky .. ekvivalentem je ten ech.sirup, pomáhá to zahnat první příznaky nachlazen a myslím rychlejšímu uzdravení, když už něco propukce
Taky bych hlasoval za echinaceu. Různých přípravků je na trhu myslím dost.
Ahoj,já dávám 4 letému synovi také echinaceu kapky nebo sirup.
![]()
Berenike - jen tak mimo ![]()
Určitě bude miminko odolnější než syn, protože už od malička bude zvyklé na bacily od bratříčka ![]()
Kubík začal chodit do školky, když měla Karolínka cca 3 měsíce, ze začátku sem tam něco od něho chytla, ale nebylo to nic hrozného (rýma, kašek, pidi teplotka) a teď je naprosto imunní vůči jeho bacilům!
Musím to zaklepat - Kubík je teď zase nemocný (letos už to stihl 3krát
- má horečky 39,6 , rýmu, chrble jak tuberák …) a malá je naprosto v pohodě, nemá ani rýmu ![]()
sandrik píše:
celé rodině dávám echinaceové kapky .. ekvivalentem je ten ech.sirup, pomáhá to zahnat první příznaky nachlazen a myslím rychlejšímu uzdravení, když už něco propukce
Já mám osvědčený Imuregen. V lékárně je většinou na objednání a stojí kolem 150 Kč.
www.imuregen.cz
Ja zas doproucuji vitaminy - ovoce, zelenina - t.j. vyvazena strava, co nejmene tuku, bileho cukru…
Otuzovat.
ahoj holky, já si ordinuji Imunex exktrakt z hub. Viz www.novyobzor.cz
od něj používám mnoho a hlavně funguje, nejen mně, ale i ostatním kterým výrobky doporučím. Vynikající práce Bc. kolára, který Vám i pomocí e-mailu: agentura@nuvyobzor.cz doporučí na Vaše potíže přesně uričtý exktrakt z bylin nebo hub.
Ahoj, dávala jsem dceři Imunoglukan a Echinac. kapky, ale jakmile jsme vysadili, angína byla zpět. Teď zkoušíme OK Alfu, tak uvidíme.