Co (ne)děláte před partnerem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5006
7.1.19 10:11

Jezkovy voci, to byl nějaký citlivka, ne? 8o Co byste pak spolu dělali až by se vám potento miminko, to bys ho jako taky nesměla umýt a přebalit? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
7.1.19 10:13

@Bandii tak to byl řízek :lol: co kdyby náhodou slyšel, jak si holíš..... To by asi nerozdýchal. Jediné, co nemám ráda, když mi partner vleze nedopatřením do koupelny, kdy sedím na WC. To samé, když mi vyloženě neřekne, že jde na záchod, tak klepu na dveře od koupelny a ptám se, jestli můžu dovnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
7.1.19 10:15

@Bandii píšeš ex, tak to mělo asi své důvody :D
no, nenapadá mě nic, manželé jsme 20 let, byl se mnou u pěti porodů, viděl měna záchodě, zvracet, stříhat nehty, smrkat… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
7.1.19 10:15

:mrgreen: :mrgreen: tak to me pobavilo..jako ja si sice nestriham nehty vetsinou pred chlapem,ale kdyby v ty koupelne se mnou byl,tak klidne jo :lol:
jsme spolu 4 roky,mame mrne a delame pred sebou vse,co je slusne. takze neprdime :lol: snazi se prede mnou i nekrkat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.19 10:16

Tak to je síla :lol: My, po 7 letech s dvěmi dětmi na krku, děláme před sebou většinou vše. Jediné soukromí máme na WC :lol: . Nicméně prdět jsem před ním začala asi po 3 letech vztahu, nebýt laparky slepáku, tak možná před ním neprdím ještě teď :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3198
7.1.19 10:17

@Bandii stříhání nehtů 8o jinak my si nelezeme na záchod, ale pak víceméně asi nic jiného. Manžel byl u porodu, tak si nějak nedovedu představit se před ním chodit schovávat, když si jdu stříhat nehty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
7.1.19 10:20

Děláme před sebou vše jenom na wc a v koupelně chci mít svatý klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
7.1.19 10:28

Já jsem docela háklivá, ale tvůj ex byl tedy normální blázen :lol: co je pro mě tabu: nikdy bych nešla pred partnerem na wc, nikdy pred ním nedělám věci typu epilace, pedikúra atd. Beru to tak, že když jsme spolu začali chodit, taky bych to nedělala a vždy mě děsil ten typ vztahu, kdy se manželé oslovují jako máma a táta a klidně jdou před sebou na toaletu 8o

• Citovat
  • Upravit
53518
7.1.19 10:32

@Bandii
Nelezu mu na WC a do koupelny. Máme ji malou, dva se tam sotva vytočíme. Ale viděl mě při porodu, takže jisté věcin neřeším… On taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
7.1.19 10:34

Tak my taky všechno, dokonce i při čůrání máme často otevřeno :oops: manželovi ale vadí, když si dělám pedikúru - ne ten proces, ale nesmí vidět tu ořezanou kůži z pat. Mně zase natahuje, když si „nípe“ pupínky. Obojí blbosti, ale tohle před sebou po dohodě prostě neděláme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.19 10:35

Já prihazuji z opačné strany. Můj ex prděl nahlas kdekoliv a kdykoliv. I když jsme byli někde mezi lidmi. :pocitac: a ani se za to nikdy nemluvil, prý je to normální a přece to nebude držet :poblion:

• Citovat
  • Upravit
7.1.19 10:45

Já nikdy před manželem neprdim. To bych se hanbou propadla. Stejně tak on přede mnou. Na druhou stranu si před ním klidně vytrhnu chlup z brady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
7.1.19 10:45

Ja jsem docela haklivka, veci „udrzby“ delam v koupelne, odtud ho vyhanim…tak max manikuru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowDancer
7.1.19 10:52

My jsme asi divní, ne tedy že bychom to nějak vyhledáváli nebo dělali schválně, ale už mi vlezl i na wc když jsem zrovna byla, jak se řiká na trůnu, neuvědomil si to, rychle zavřel ale trauma jsme z toho tedy neměli. Když jsem byla těhotná tak mi často prostě ujel prd a ani jsem to nepostřehla, ale světe div se, je furt se mnou :lol: . U porodu taky byl a ještě se tam díval, protože ho to zajímalo. A teda, dělá náročnou práci a stojí na nohách, dělá pro nás i přes časy a pár dní zpět jsem mu dělala “pedikůru” a masáž chodidel jen tak z lásky a náš vztah to taky nepoznamenalo :lol:

• Citovat
  • Upravit
12587
7.1.19 11:00

Děláme asi vše, ale zásadně nechci, a to fakt dodržuju, že nechci aby viděl, je zavádění tampónu. To dopředu hlásím, ať mi do koupelny neleze.
Jinak jsme spolu dlouho, takže už se leccos vidělo a slyšelo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky