Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky je mi už dost a blizi se mi přechod. Přemýšlela jsem o tom ze si necham po přechodu vse vyndat. Chtěla jsem se zeptat zkusila jste si to nektera jak jste se cetily a hlavně kolik to stojí a jestli to doktori norma delaji děkuji za rady a tipy
Ahoj, abych rekla pravdu neznám nikoho kdo by šel dobrovolně na takový zákrok jen proto, že je po přechodu. Každá operace je riziko. Zajimalo by mě, jestli k tomu máš vážný důvod ? O radu bych případně požádala svého gynekologa, když už..
Mame u nás v rodině hodně rakovin tak proto. Nevím co ma strach z rakoviny zpojen s mozkem.
Ta moznost určitě je, bezne se u rizikovych pacientek provadi mastektomie. Co se tyce odebrani delohy a vajecniku na vlastni prani, to uz asi tak obvykle neni.
Ale svoji logiku to jiste ma,pokud jsi v rizikove skupine. Poradila bych se s gynekologem.
@srpen89 píše:moc děkuji za odpověď a radu
Ta moznost určitě je, bezne se u rizikovych pacientek provadi mastektomie. Co se tyce odebrani delohy a vajecniku na vlastni prani, to uz asi tak obvykle neni.Ale svoji logiku to jiste ma,pokud jsi v rizikove skupine. Poradila bych se s gynekologem.
Ahoj holky je mi už dost a blizi se mi přechod. Přemýšlela jsem o tom ze si necham po přechodu vse vyndat. Chtěla jsem se zeptat zkusila jste si to nektera jak jste se cetily a hlavně kolik to stojí a jestli to doktori norma delaji děkuji za rady a tipy