Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Resim stejny problem. ![]()
ovsem s tim rozdilem, ze kdyz jsem to po dvou detech vyresila pesarem, tak mam doma dvoumesicni miminko.. ![]()
takze ted fakt nevim.. leda pust.. (prasky mi nedelaji dobre a teliska se bojim)
@tereza12345 jo takhle
me tenkrát primář povídal ze když to ma přijít tak si cestu vždycky najde
![]()
My to máme obráceně, kondomy nesnáším já
fuj
měla jsem antiko, ale ja s ni neměla problem, měla jsem nějakou nizkohormonalni, jinak nevim, my vedeme přerušovanou soulož, ale nám by dítě nevadilo
takže jsem ti vlastně neporadila
sorry jako ![]()
No my jedem prerusovane. Od druheho porodu mam skoro 3 roky. A nemame sex behem ovulace. Nechci hormony, dobre mi nedelaly, telisko taky nechci, nechci v sobe neco mit. Navic tomu taky neverim a mam citlivy spodek, nerada bych mela infekce, vytoky vic nez mam ted. Kondom se mi hnusi. Takze se modlim, aby nam to dal vychazelo.
@debra.morgan vůbec nevadí
jako ono to prý je jiný i pro ženskou když tam není ten kondom. Já se právě přerušovaně bojím hrozne. Děti mám obě na první pokus takže..
kolem me projdou trenky a…
![]()
Taky to budu zanedlouho muset řešit
po porodu. Kondom nepřipadá v úvahu, partner ho nechce. Já nechci HA, nedělá mi dobře, zkusila jsem několik druhů tabletek, vždy to samé. Vylítl mi tlak do závratných výšin, a to mám jinak kolem 100/60, s práškama 140/80. Bylo mi permanentně zle, nemohla jsem spát. Nechala jsem si dát tedy nehormonální tělísko se zlatem. Přes něj jsem otěhotněla. Takže už teď nevím, co kde budu vymýšlet
![]()
Ja mam tri deti na prvni pokus a jedem prerusovane. Ono je to o chlapovi, ne o zene.
@Lenka_Hal já vim no. Kamoska to takhle dělá prakticky co sexuálně žije a nikdy nic.
@Innocence me taky po praskach bylo zle
brala jsem Mercilon a pak Lindynette nebo jestli to pisu dobře.
Pokud děti už nechceš, šla bych na podvázání vaječníků. Taky chlap může jít na vasektomii. Přerušovaný bych neriskovala, pokud by mi ještě třetí nevadilo.
@Anonymní píše:
@debra.morgan vůbec nevadíjako ono to prý je jiný i pro ženskou když tam není ten kondom. Já se právě přerušovaně bojím hrozne. Děti mám obě na první pokus takže..
kolem me projdou trenky a…
![]()
já až někdy porodím, tak půjdu do tělíska…
@Anonymní píše:
@Verun83 kdyz ja prave při ovulaci musím![]()
![]()
Ja zrovna v ten den ovulace ne. Boli me bricho a sex taky. Dny pred tim jsem nikdy neotehotnela ani po, a nejvetsi chut mam pred ovu.
Ahojky všem
Chci se poradit…
Stejně vždycky
… Chtěla bych se poradit.. Co používáte vy za antiko. Já prášky mela dvakrát v životě. Nebylo mi dobře
rozhazena cela…
Přerušovaně se bojím, dvě děti uz mám. Třetí v plánu není - určitě ne teď
a znám kolik holek skrz to otehu. Nějaké ty náplasti, tělíska? Všechno hormony..
omlouvam se za anonym

S přítelem rok používáme kondom. On ho nechce ale ví, ze já se bojím přerušovaně tak vezme i když říká jak moc necítí..
Děkuji za odpovědi a krásný předvánoční čas