Co jiného používat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.12.17 10:28

Co používat...

Ahojky všem :kytka:

Chci se poradit… :think:
S přítelem rok používáme kondom. On ho nechce ale ví, ze já se bojím přerušovaně tak vezme i když říká jak moc necítí.. :? Stejně vždycky :oops: :lol:… Chtěla bych se poradit.. Co používáte vy za antiko. Já prášky mela dvakrát v životě. Nebylo mi dobře :( rozhazena cela… :roll: Přerušovaně se bojím, dvě děti uz mám. Třetí v plánu není - určitě ne teď :nevim: a znám kolik holek skrz to otehu. Nějaké ty náplasti, tělíska? Všechno hormony.. :zed: :roll: omlouvam se za anonym :oops: :pankac:

Děkuji za odpovědi a krásný předvánoční čas :kytka:  :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19567
10.12.17 10:35

Resim stejny problem. :roll:
ovsem s tim rozdilem, ze kdyz jsem to po dvou detech vyresila pesarem, tak mam doma dvoumesicni miminko.. :mrgreen:
takze ted fakt nevim.. leda pust.. (prasky mi nedelaji dobre a teliska se bojim)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12006
10.12.17 10:35

Nehormonalni telisko, pharmatex..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.17 10:39

@tereza12345 jo takhle :lol: me tenkrát primář povídal ze když to ma přijít tak si cestu vždycky najde :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
24992
10.12.17 10:40

My to máme obráceně, kondomy nesnáším já :-D fuj :nevim: měla jsem antiko, ale ja s ni neměla problem, měla jsem nějakou nizkohormonalni, jinak nevim, my vedeme přerušovanou soulož, ale nám by dítě nevadilo :think: takže jsem ti vlastně neporadila :lol: sorry jako :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.17 10:40

@Lekninka91 slyším prvne, jdu googlit. Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Verun83
10.12.17 10:41

No my jedem prerusovane. Od druheho porodu mam skoro 3 roky. A nemame sex behem ovulace. Nechci hormony, dobre mi nedelaly, telisko taky nechci, nechci v sobe neco mit. Navic tomu taky neverim a mam citlivy spodek, nerada bych mela infekce, vytoky vic nez mam ted. Kondom se mi hnusi. Takze se modlim, aby nam to dal vychazelo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.12.17 10:42

@debra.morgan vůbec nevadí :lol: jako ono to prý je jiný i pro ženskou když tam není ten kondom. Já se právě přerušovaně bojím hrozne. Děti mám obě na první pokus takže.. :think: kolem me projdou trenky a… :andel: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.12.17 10:44

@Verun83 kdyz ja prave při ovulaci musím :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
901
10.12.17 10:46

Taky to budu zanedlouho muset řešit :think: po porodu. Kondom nepřipadá v úvahu, partner ho nechce. Já nechci HA, nedělá mi dobře, zkusila jsem několik druhů tabletek, vždy to samé. Vylítl mi tlak do závratných výšin, a to mám jinak kolem 100/60, s práškama 140/80. Bylo mi permanentně zle, nemohla jsem spát. Nechala jsem si dát tedy nehormonální tělísko se zlatem. Přes něj jsem otěhotněla. Takže už teď nevím, co kde budu vymýšlet :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
10.12.17 10:48

Ja mam tri deti na prvni pokus a jedem prerusovane. Ono je to o chlapovi, ne o zene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.17 11:12

@Lenka_Hal já vim no. Kamoska to takhle dělá prakticky co sexuálně žije a nikdy nic.

@Innocence me taky po praskach bylo zle :( brala jsem Mercilon a pak Lindynette nebo jestli to pisu dobře.

• Citovat
  • Upravit
53518
10.12.17 11:12

Pokud děti už nechceš, šla bych na podvázání vaječníků. Taky chlap může jít na vasektomii. Přerušovaný bych neriskovala, pokud by mi ještě třetí nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
10.12.17 11:20
@Anonymní píše:
@debra.morgan vůbec nevadí :lol: jako ono to prý je jiný i pro ženskou když tam není ten kondom. Já se právě přerušovaně bojím hrozne. Děti mám obě na první pokus takže.. :think: kolem me projdou trenky a… :andel: :lol:

já až někdy porodím, tak půjdu do tělíska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
10.12.17 11:22
@Anonymní píše:
@Verun83 kdyz ja prave při ovulaci musím :lol: :lol: :lol:

Ja zrovna v ten den ovulace ne. Boli me bricho a sex taky. Dny pred tim jsem nikdy neotehotnela ani po, a nejvetsi chut mam pred ovu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1