Co před 3. IVF?

15
1.9.11 20:39

Co před 3. IVF

Zdravím všechny,

před čtrnácti dny jsem byla na ET a bohužel, týden na to mi začala MS. Je to už druhý pokus. Za týden jdu k dr., aby mi řekll, že zase nic. Má někdo zkušenost s nějakými bylinkami nebo např. s cvičením podle paní Mojžíšové, že by podpořilo veškeré snažení? Problém je ve spermiogramu. Pomohl někomu pohovor s psychologem? A poslední dotaz, má někdo dobrou zkušenost s vitamíny na podpoření kvality spermií? Mám docela strach, že i třetí pokus nebude úspěšný a nejsem si jistá, že budu mít sílu na to snažit se dál. Přece jenom je to dosti finančně náročné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5436
1.9.11 21:25

:mavam:
za nás na spermie doporučujeme MACU (ale tabletky ne práškovou) a pro tebe bych doporučila za sebe FEMIGARD :palec: koukni mi do podpisu a pochopíš :palec:
jinak všechna vyšetření máte?jako imuno,genetiku atd???
a držím pěsti ať se toho uzlíčku dočkáte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
1.9.11 22:02

femigard :wink: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
1.9.11 22:09
Dita01 píše:
femigard :wink: :potlesk:
:lol: :hug: Dituško :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
1.9.11 22:13

ahoj rohlí !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.9.11 09:32

díky všem za rady, zkusím, za pokus nic nedám. Jinak abych pravdu řekla, vůbec si nejsem jistá, jestli nám tu genetiku i imunologii - zeptám se pana doktora, až půjdu 7. na testy. Já tam jsem vždy tak vystresovaná, že pokud si dopředu nenapíšu na papír, co chci vědět, tak tam vše akorát odkývu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
2.9.11 12:40

jj,to znám,já už pak měla založenej notýsek,kam jsem si všechno psala,co jsem v průběhu načetla a zjistila a na co se chtěla zeptat,pak jsem ho tam vytáhla a začla,sice na mě koukal dr.divně,ale co :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.9.11 12:50

ještě se zeptám, ten femigard jste brali do vybrání toho 300 ml přípravku? Nebo s nějakými pauzami? A 3× denně?

A ještě dotaz, s psychologem nikdo asi zkušenost nemáte, jestli by pomohl? Já mám dost špatnou zkušenost, když jsem šla k psychiatrovi po tragickým úmrtí v rodině, paní doktorka mi tehdy nutila nějaká antidepresiva, i když jsem jí tvrdila, že se pokoušíme o dítě, takže nechci do sebe cpát nějaké driáky, na kterých pak ještě může být člověk závislý. ale mohlo jít jenom o špatnou doktorku, i když to bylo přes známý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
2.9.11 13:24

já myslím,že jsem dobrala buď 2 a čtvrt lahvičky nebo 3 a čtvrt teď si nejsem vůbec jistá :think:
s psychologem přímo zkušenost nemám,chtěla jsem k němu jít hned co se vrátíme z hor,ale jelikož po návratu z hor jsem se připravovala ségře na maturák a hned po maturáku zjistila,že jsme si přivezli horalku,tak už jsem nikam nešla :lol: myslím,že jsi jen natrefila na „blbou“dr :nevim: a kam chodíš do CARu?většinou mívají i svého psychologa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.9.11 14:03

tak k horalce gratuluji :-D , chodím v Praze do Gestu, mají svojí psycholožku, zná se s mojí švagrovou, prý je v pohodě, ale mě se zrovna to, že se zná s mým příbuzenstvem moc nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
2.9.11 14:15

:hug: kujeme :lol:
no tak to se nedivim,to by se mě asi taky nelíbilo :think: to bych se radši poohlídla jinde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.9.11 14:50

takže jdu pátrat po jiné psycholožce, i když na druhou stranu si říkám, jestli je to zapotřebí, když jí vlastně nemusím o švagrový vůbec říkat. Ještě uvidím.

A Tobě se zadařilo nakonec přirozeně bez IVF, jestli jsem to dobře pochopila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
2.9.11 17:57

tak hlavně jestli je profík,tak by mělo být jedno,že zná švagrovou,ale já bych v sobě asi měl nějakej blok mluvit s někým kdo zná někoho z rodiny no,to je jen tvoje rozhodnutí :palec: já osobně bych radši někoho cizího no,abych se otevřela úplně,ale jstli je dobrá tak z tebe dostane všechno :palec:
jj,nám se to povedlo přirozeně,i když nám několikrát řekli,že šanci nemáme :roll: no měli jsme :lol: přičítám to ale fakt tomu Femigardu nevím a prostě jsme to měli na těch horách správně načasovaný a já to zrovna asi ani nijak neřešila prostě :palec:
beruška se rozhodla,že k nám přijde tak prostě přišla,chytla se a nepustila :pankac: a celý těhu mám bezproblémový,takže já věřim,že když to má přijít přijde to,ale pomoct tomu trošku taky musíme :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
2.9.11 18:23

já femigard brala dlouho, asi 6 měsícu a manžel si bral tak někdy pro lepší spermie :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
8.9.11 08:26

Ahoj holky, tak jsem včera byla u dr., samozřejmě potvrdil to, že se nezadařilo. Ale sám mě poslal na genetiku i imunologii, prý část té imunologie nám dělal již při vstupních testech - jak jsem psala, je to už rok a vzhledem k tomu, že nám v CAR odebrali krev a nic víc jsme my nemuseli řešit, tak jsem vůbec netušila, co vše za testy se dělalo. Na genetiku jdeme hned dneska - naštěstí měli místo. Ještě po výsledcích té genetiky a imunologie mi nabídnul histerektomii, že je to sice v narkóze, ale může to něco odhalit. A při té příležitosti bychom udělali i průchodnost vejcovodů - nedělali mi jí, protože jsem chtěla jít rovnou na IVF. Ale teď jsem se rozhodla pro IUI. A další rozhodnutí - zkusím přímo tu jejich psycholožku, uvidím, když mi nesedne, nikdo mě nemůže nutit k ní chodit. Jinak jsem byla včera i překvapená z reakcí pana dr.. Když jsem se ptala na názor na bylinky, na Mojžíšovou - vše mi odsouhlasil, pokud tomu věřím, tak ať to zkusím, zkazit nic nemohu - Mojžíšovou samozřejmě po dohledem fyzioterapeuta. Přemýšlím pořád nad tou histerektomií, máte někdo zkušenost? Díky díky moc za podporu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí