Co před 3. IVF?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LENKACAR
9.9.11 12:57
darcat píše:
Ahoj holky, tak jsem včera byla u dr., samozřejmě potvrdil to, že se nezadařilo. Ale sám mě poslal na genetiku i imunologii, prý část té imunologie nám dělal již při vstupních testech - jak jsem psala, je to už rok a vzhledem k tomu, že nám v CAR odebrali krev a nic víc jsme my nemuseli řešit, tak jsem vůbec netušila, co vše za testy se dělalo. Na genetiku jdeme hned dneska - naštěstí měli místo. Ještě po výsledcích té genetiky a imunologie mi nabídnul histerektomii, že je to sice v narkóze, ale může to něco odhalit. A při té příležitosti bychom udělali i průchodnost vejcovodů - nedělali mi jí, protože jsem chtěla jít rovnou na IVF. Ale teď jsem se rozhodla pro IUI. A další rozhodnutí - zkusím přímo tu jejich psycholožku, uvidím, když mi nesedne, nikdo mě nemůže nutit k ní chodit. Jinak jsem byla včera i překvapená z reakcí pana dr.. Když jsem se ptala na názor na bylinky, na Mojžíšovou - vše mi odsouhlasil, pokud tomu věřím, tak ať to zkusím, zkazit nic nemohu - Mojžíšovou samozřejmě po dohledem fyzioterapeuta. Přemýšlím pořád nad tou histerektomií, máte někdo zkušenost? Díky díky moc za podporu :-)

No to by tě moc nepomohl ti nabídnout hysterektomii :dance: ,to už by bylo člověče jenom na adopci,asi jsi myslela hystereskopii :huban: já se taky připravuju zatim psychicky na 3ivf ,začla jsem z prednisonem a koupim si štěpenou listovku a objednala jsem se do Podolí na imuno.Manža má sperma jak kdy ,na hranici je nejlepší výsledek ,měli jsme i dost špatné ,takže se to určitě mění a prý záleží i na stresu v daný okamžik ,to nevim teda jestli si dělali srandu.Já mu koupila selzink a nakonec jsem si ho jedla sama ,/ale měla jsem dobrý nehty/,páč ten jako odmítá vše a hulí jako komín :cert: odmítá uznat ,že by měl spermíky vadné,achjo..

Příspěvek upraven 09.09.11 v 13:10

• Citovat
  • Upravit
15
9.9.11 13:06

ahojky, jsem truhlík, přepsala jsem se - pro mě ta lékařská latina je něco strašnýho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí