darcat píše:
Ahoj holky, tak jsem včera byla u dr., samozřejmě potvrdil to, že se nezadařilo. Ale sám mě poslal na genetiku i imunologii, prý část té imunologie nám dělal již při vstupních testech - jak jsem psala, je to už rok a vzhledem k tomu, že nám v CAR odebrali krev a nic víc jsme my nemuseli řešit, tak jsem vůbec netušila, co vše za testy se dělalo. Na genetiku jdeme hned dneska - naštěstí měli místo. Ještě po výsledcích té genetiky a imunologie mi nabídnul histerektomii, že je to sice v narkóze, ale může to něco odhalit. A při té příležitosti bychom udělali i průchodnost vejcovodů - nedělali mi jí, protože jsem chtěla jít rovnou na IVF. Ale teď jsem se rozhodla pro IUI. A další rozhodnutí - zkusím přímo tu jejich psycholožku, uvidím, když mi nesedne, nikdo mě nemůže nutit k ní chodit. Jinak jsem byla včera i překvapená z reakcí pana dr.. Když jsem se ptala na názor na bylinky, na Mojžíšovou - vše mi odsouhlasil, pokud tomu věřím, tak ať to zkusím, zkazit nic nemohu - Mojžíšovou samozřejmě po dohledem fyzioterapeuta. Přemýšlím pořád nad tou histerektomií, máte někdo zkušenost? Díky díky moc za podporu
No to by tě moc nepomohl ti nabídnout hysterektomii ,to už by bylo člověče jenom na adopci,asi jsi myslela hystereskopii já se taky připravuju zatim psychicky na 3ivf ,začla jsem z prednisonem a koupim si štěpenou listovku a objednala jsem se do Podolí na imuno.Manža má sperma jak kdy ,na hranici je nejlepší výsledek ,měli jsme i dost špatné ,takže se to určitě mění a prý záleží i na stresu v daný okamžik ,to nevim teda jestli si dělali srandu.Já mu koupila selzink a nakonec jsem si ho jedla sama ,/ale měla jsem dobrý nehty/,páč ten jako odmítá vše a hulí jako komín odmítá uznat ,že by měl spermíky vadné,achjo..
No to by tě moc nepomohl ti nabídnout hysterektomii
,to už by bylo člověče jenom na adopci,asi jsi myslela hystereskopii
já se taky připravuju zatim psychicky na 3ivf ,začla jsem z prednisonem a koupim si štěpenou listovku a objednala jsem se do Podolí na imuno.Manža má sperma jak kdy ,na hranici je nejlepší výsledek ,měli jsme i dost špatné ,takže se to určitě mění a prý záleží i na stresu v daný okamžik ,to nevim teda jestli si dělali srandu.Já mu koupila selzink a nakonec jsem si ho jedla sama ,/ale měla jsem dobrý nehty/,páč ten jako odmítá vše a hulí jako komín
odmítá uznat ,že by měl spermíky vadné,achjo..
Příspěvek upraven 09.09.11 v 13:10