Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Každý je vítán..kdo začíná se stimulacíí před ivf:-)
Ahoj, já budu začínat za pár měsíců - ještě musíme přesně zjistit co všechno nás čeká. Těch injekcí se dost děsím. Co ty? Už máš za sebou nějaký pokus?
Ahoj, já budu začínat za pár měsíců - ještě musíme přesně zjistit co všechno nás čeká. Těch injekcí se dost děsím. Co ty? Už máš za sebou nějaký pokus?
Ahoj…nene tohle bude můj první.S injekcí nemusíš mít strach(jsem zdravotní sestra) není to nic moc příjemneho,ale to zvládnem.
..no já už jdu zítra pro prášky atd…tak jsem zvědavá co mi řeknou:-)
A kam chodíš? Do jakého centra?
Nás čeká 11.10. první pohovor - budeme mít IVF s PGD.
Injekce se bojím protože omdlévám jenom když jí vidím
natož si to sama píchnout ![]()
No já jsem u Unica v Brně:-)…ty půjdeš kam?? no tak kdyžtak bude manžel(přítel) pomáhat s injekcema ať se taky zapojí ![]()
…taky zdravotní sestra, taky IVF, na začátku dlouhého protokolu, může se přidat? ![]()
ahooj jasnýý vítej:-)
tak jsem holky byla dnes na Unice a zatím začínám brát prášky no a 15.9. začínám se stimulací…tak jsem zvědavá jak to vše půjde… ![]()
My jdeme do Pronatalu do Prahy. Ale čeká nás to až v říjnu,takže budu okukovat co Vás všechno čeká abych věděla do čeho jdu ![]()
Janinac jasný…budu informovat jak to vypadá…dneska jsem byla na klinice a dali mi prášky zatím…no a za 15 dní si jdu pro injekce.Tak snad vše bude ok ![]()
Já se toho všeho bojím, ale řikám si,že to bude lepší než ty dvě revize co mám za sebou (14tt) a tak radši postoupím tohle, ale celý mi to přijde takový divný - píchání injekcí, odběr vajíček - vrácení zpátky a uvidíme. Už aby tohle všechno bylo za námi, co?
ano..přesně tak…je to trošku běh na delší trať…ale hlavně nervičky pracujii no
snad vše dobře dopadne
Romčo a vy to musíte podstoupit z jakého důvodu? Jaký máte problém?
Kvůli přítelovi…má špatný spermiogram takže to přirozenou cestou nejde.Já jsem zdravá…
To je blbý, že i ty si pak musíš píchat ty injekce, když vlastně ani žádnej problém nemáš, vid?
A ty jsi podstupovala i tu inseminaci nebo jdete rovnou do IVF?