Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@B EL píše:
A můžu se zeptat proč sklo ne? My máme přes pět let, problém žádný, dobře se to uklízí, zapadne do interiéru. Jinak bych dala neutrální, ten mramor.
Chlap ho nechce ..
@1.gabii píše:
Ahoj holky, opet potrebuju poradit. Premyslime, co dat pred krb za nehorlavou podlozku. Sklo nechceme. Uvazujeme tedy mezi dlazbou a mramorem. Podlaha bude ve svetlem odstinu-viz obrazek. Dlazbu bychom dali stejnou jako bude v chodbe, aby se barak „propojil“ a nebo dame na zem stejny mramor jako je na krbu. Co myslite? Jinak krb zasahuje vizuelne do kuchyne, ktera bude bila…pokud byste meli jine napady, sem s nimi ☺
Ja mam zase uplne opacnej nazor. Dala bych tam neco „vyraznejsiho“. Aby to vyniklo. Svetly-tmavy. Kdyz to bude podobny, co budete mit ve zbytku baraku, tak pro me, by to bylo divny.
My mame hnedou dlazbu u krbovek a tmave sedivy lino - dreveny vzor.
@fia80 píše:
Omlouvám se, že se tady vetřu taky s dotazem.Nám se pod sklo dostává binec a nevím jak to vyčictit jinak než že bychom museli odsunout krbová kamna. Dělá se Vám to taky nebo máte všechny krbovou vložku? Jestli ano, tak jak to čistíte?
Ahoj, mame stejny problem. Mame ho cca 5 let pod krbovymi kamny a taky nam pod nej zaleza binec. Vysavac to nevezme…za tu dobu jsme to meli asi dvakrat odsunute, jinou radu nemam ![]()
@1.gabii píše:
Vsude bude ten vinyl na prvni fotce…i v kuchyni…
Nedala bych do kuchyně plovoucku..
ikdyz jsem ji tam původně taky chtela, jsem rada, ze mame dlažbu, porad tam neco pada, vyliva se..
@a12 píše:
Nedala bych do kuchyně plovoucku..ikdyz jsem ji tam původně taky chtela, jsem rada, ze mame dlažbu, porad tam neco pada, vyliva se..
Vinyl není plovoučka, ten vydrží všechno
měli jsme ho v nájemním bytě a nedal se zničit.
@radkka píše:
Vinyl není plovoučka, ten vydrží všechnoměli jsme ho v nájemním bytě a nedal se zničit.
Jo, tak to je takovy to pružný? Tvrdy lino na kousky? ![]()
Ja jak videla ten obrazek tak mi nedoslo, ze vinyl a ne laminat ![]()
A to jsme vinyl nedavno doporucovali segre do koupelny
maj dreveny podlahy a dlazba na tom nedrzi
@a12 píše:
Jo, tak to je takovy to pružný? Tvrdy lino na kousky?
Ja jak videla ten obrazek tak mi nedoslo, ze vinyl a ne laminat
A to jsme vinyl nedavno doporucovali segre do koupelnymaj dreveny podlahy a dlazba na tom nedrzi
Jojo, tvrdý lino na kousky
já raději dřevo, ale kdybych měla vybrat z těch umělých, tak určitě tohle, fakt to hodně vydrží a nevypadá to jako lino
s dětmi úplně ideální.
@Bondgirl007 píše:
Ahoj, mame stejny problem. Mame ho cca 5 let pod krbovymi kamny a taky nam pod nej zaleza binec. Vysavac to nevezme…za tu dobu jsme to meli asi dvakrat odsunute, jinou radu nemam
Máme pod kamny taky sklo, než jsme ho položili na krajíčky skla jsme po celé délce nalepil silikonovou pásku pro skla pod kamna a žádný nepořádek už několik let.
@Bondgirl007 píše:
Ahoj, mame stejny problem. Mame ho cca 5 let pod krbovymi kamny a taky nam pod nej zaleza binec. Vysavac to nevezme…za tu dobu jsme to meli asi dvakrat odsunute, jinou radu nemam
A jak jste s těmi kamny manipulovali? Manžel říkal, že ty naše mají cca 50 kg. Ale když si přestavím, že se musí oddělat od té roury a pak někam posunout. Zvládli jste to bez velkého znečištění z té roury ve dvou?
Pro nás by bylo nejlepší to odsunout, vyčistit a pak tam dát tu pásku, o které tu byla řeč. ![]()
@fia80 Tak nase maji mozna i sto kilo (litina) a zvladli jsme to ve dvou. Moc bince z toho nebylo, stejne by se to melo cistit kvuli bezpecnosti. Jinak jsme to opatrne presoupli na deku polozenou vedle toho skla a odtahli. Zpet stejnym stylem, da se to. Asi to navrhu manzelovi, ze bychom zase udelali cistku a pak zkusili tu pasku ![]()
Nám to čištil kominík a my v nich moc netopíme. Ale udělala jsi mi radost, že to nebude tak těžké jak mi připadalo.