Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak takový problémy bych chtěla mít
dala bych to, co je barevně nejblíže podlaze, ať to tolik neruší.
@7.straka píše:
Tak takový problémy bych chtěla mítdala bych to, co je barevně nejblíže podlaze, ať to tolik neruší.
Tak problemy to celkem jsou, kdyz si to clovek dela na x desitek let a nechce to mit hnusne…
@1.gabii píše:
Tak problemy to celkem jsou, kdyz si to clovek dela na x desitek let a nechce to mit hnusne…
V pohodě. Ale záleží přeci na tobě, co se ti líbí. Já krb nechci, je z toho smrad. Co si myslí holky z emimina je celkem jedno, ne?
@7.straka píše:
V pohodě. Ale záleží přeci na tobě, co se ti líbí. Já krb nechci, je z toho smrad. Co si myslí holky z emimina je celkem jedno, ne?
Jelikoz nemam cit pro takovehle veci, tak se lidi ptam. Treba tech co pro to to oko maji..
já bych tam dala ten mramor, pokud to bude v jednom kuse, ideální, nebudeš muset čistit spáry. Nebo přírodní kámen, to je taky moc pěkný
Ahoj.
Tak určitě ten mramor, je to praktičtější. Kdyby Ti náhodou při přikládání vypadl žhavý oharek, tak ten vinyl může poškodit.
Taky by se mi tam libil vic ten mramor.. U ty dlazby mi naopak „vadi“ ta podobnost barev ale, ze to proste neni stejny ![]()
Co budete mit v kuchyne?
@tininas píše:
Ahoj.Tak určitě ten mramor, je to praktičtější. Kdyby Ti náhodou při přikládání vypadl žhavý oharek, tak ten vinyl může poškodit.
Ty ses muj nejlepsi radce ![]()
@a12 píše:
Taky by se mi tam libil vic ten mramor.. U ty dlazby mi naopak „vadi“ ta podobnost barev ale, ze to proste neni stejny
Co budete mit v kuchyne?
Myslím si to samé ![]()
Všude jinde bude dlažba, nebo něco jiného? Pokud dlažba, dala bych tam ten samý odstín dlažby, jinak asi ten mramor.
My máme sklo a každému se líbí - ale zase máme v obýváku parkety (miluju parkety) a tak to nenarušuje žádná dlažba apod
skvěle se to udržuje. ![]()
@chs.jasmin píše:
@1.gabiiVšude jinde bude dlažba, nebo něco jiného? Pokud dlažba, dala bych tam ten samý odstín dlažby, jinak asi ten mramor.
My máme sklo a každému se líbí - ale zase máme v obýváku parkety (miluju parkety) a tak to nenarušuje žádná dlažba apodskvěle se to udržuje.
My máme taky sklo a parkety
![]()
@1.gabii píše:
Ty ses muj nejlepsi radce
Zrovna jsem také ve fázi zařizování našeho domku, takže furt zkoumám nějaké webovky o bydlení nebo čtu časáky.
Jinak chválím ten krb za roh. Moc se mi líbí.
A můžu se zeptat proč sklo ne? My máme přes pět let, problém žádný, dobře se to uklízí, zapadne do interiéru. Jinak bych dala neutrální, ten mramor.
Omlouvám se, že se tady vetřu taky s dotazem.
Nám se pod sklo dostává binec a nevím jak to vyčictit jinak než že bychom museli odsunout krbová kamna. Dělá se Vám to taky nebo máte všechny krbovou vložku? Jestli ano, tak jak to čistíte?