Co přinést na návštěvu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
265
8.9.22 18:46
@Caridina píše:
S tema oriskama bych byla obecne opatrna. Preci jen jsou to alergeny…
Ja jsem spis na takovy ty veci typu vonna svicka apod. Tim se podle me zkazit nic neda :)

Svíčkou se dá právě hodně zkazit. Třeba já jsem na ty vonné svíčky alergicka. Kamarádka to samé, jednu značkovou mi přinesla už použitou, ať si ji vypálíme na zahradě na komáry, že ji z ní v místnosti rozbolela hlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
8.9.22 18:54
@Senses píše:
Svíčkou se dá právě hodně zkazit. Třeba já jsem na ty vonné svíčky alergicka. Kamarádka to samé, jednu značkovou mi přinesla už použitou, ať si ji vypálíme na zahradě na komáry, že ji z ní v místnosti rozbolela hlava.

Pokud to budu brat takhle, tak se vlastne kazdy darek muze byt spatna volba. Ja treba nesnasim, kdyz mi nekdo dava sladkosti, bonboniery… nejim to. Jini to zase oceni… jidlem obecne se nemusim trefit do toho, co obdarovana osoba ma rada. Kyticku v kvetinaci? Zrovna se muzu trefit do nejaky kytky, kterou obdarovany nema rad nebo ma uplne tu samou apod. To same s tema svickama. Ale verim tomu, ze kdyz nejaka smrdi, tak to pozna kazdej :mrgreen:
Asi bych uplne nehrotila, ktery darek je nejvhodnejsi, spis jsem zakladatelce nadhodila, co by potesilo me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
8.9.22 19:00

Hlavně ne nealko šampus a podobně. Osobně mi to vůbec nechutná. A jako těhotná, potažmo kojící, jsem ho dostávala ode všech. :poblion: A co s tím, když to nechceš pít? Jen tak to neposuneš…

Takze buď normálně víno, aby si ho schovala. Nebo čokoládu. Oříšky, jiné pochutiny. Pokud na to má alergii tak si to schová na později. Případně snadno posune dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10885
8.9.22 19:04
@KeckaJ píše:
Hlavně ne nealko šampus a podobně. Osobně mi to vůbec nechutná. A jako těhotná, potažmo kojící, jsem ho dostávala ode všech. :poblion: A co s tím, když to nechceš pít? Jen tak to neposuneš…Takze buď normálně víno, aby si ho schovala. Nebo čokoládu. Oříšky, jiné pochutiny. Pokud na to má alergii tak si to schová na později. Případně snadno posune dál.

Hlavne u kojeni alkohol nevadi :mrgreen:, takze klidne dobre vino.

https://www.mamila.sk/…ol-fajcenie/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
8.9.22 19:19

Muzes treba prinest lepsi caj nebo kavu. Bonboniera, kytice, alkohol. To jsou universalni veci, kdyz tak se poslou dal. To neurazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
8.9.22 22:14

A musíš něco nosit? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
9.9.22 07:00
@Tamtama píše:
A musíš něco nosit? :nevim:

Nemusím…chci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42533
9.9.22 07:19

@kruel Já jsem na návštěvu kojící kamarádky brala vždycky její oblíbené víno a nějaký sýr, ona má ráda brie s ořechy a limburger, taky gorgonzolu. S čokoládou bych u ní zrovna neuspěla (u mě taky ne).
Trochu bych zapátrala, co paní domácí radši, jestli slané nebo sladké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15292
9.9.22 11:29

@kruel Kojící matka jsem byla x let, v jídle jsem nijak neomezovala a čokoládu jedla uplne běžně. Vínem a čokoládou se nic nezkazí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
9.9.22 19:19
@Senses píše:
Svíčkou se dá právě hodně zkazit. Třeba já jsem na ty vonné svíčky alergicka. Kamarádka to samé, jednu značkovou mi přinesla už použitou, ať si ji vypálíme na zahradě na komáry, že ji z ní v místnosti rozbolela hlava.

Přesně, mám z nich migrénu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
23.9.22 13:55

Kytku v květináči nebo kytku do vázy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...