Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím všechny, nemáte tip co přinést na návštěvu kamarádů mého manžela, které osobně vůbec neznám? Jdeme k nim poprvé a manželka kamaráda navíc kojí. Nemám vůbec zkušenost s tím, zda jsou vhodné například čokoládové pralinky…? Nemůže to pak způsobit mimču alergii?
Poradíte co sebou přinést, tak aby to mohla i kojící žena? Určitě vezmeme víno ( pro kamaráda) ale co dál? ![]()
Díky za postřehy ![]()
@kruel píše:
Zdravím všechny, nemáte tip co přinést na návštěvu kamarádů mého manžela, které osobně vůbec neznám? Jdeme k nim poprvé a manželka kamaráda navíc kojí. Nemám vůbec zkušenost s tím, zda jsou vhodné například čokoládové pralinky…? Nemůže to pak způsobit mimču alergii?Poradíte co sebou přinést, tak aby to mohla i kojící žena? Určitě vezmeme víno ( pro kamaráda) ale co dál?
Díky za postřehy
Vzala bych luxusni cokoladu / bonbonieru, pripadne darkove baleni orisku k tomu. Aby to bylo neco, co v pripade, ze neco takoveho neji, to mohli posunout dal… ![]()
@Králičice píše:
Co nealko bohemku a jahody pro pani domu?
Dobrý nápad nebo Mucha sekt nealko. ![]()
Jo čokoládou u kojící ženy nic nezkazis, pokud si třeba zrovna nehlídá jídelníček
je to asi jedno, když toho člověka neznáš, tak se těžko budeš trefovat do chuti/ vkusu. Mě by neurazilo ani to víno, i když kojim, buď bych si ho schovala nebo si dala třeba kapku s ostatními.
Já nejvíc ocenila domácí česnek(upravený jako kytice). Jakoukoli čokoládu jsem darovala dál, stejně jako většina mého okolí.
Já tedy kojím a cokolada vždy potěší. Nebo klidně susene ovoce nebo jiný zdravý snack ze zdravé vyzivy ![]()
@kruel píše:
Zdravím všechny, nemáte tip co přinést na návštěvu kamarádů mého manžela, které osobně vůbec neznám? Jdeme k nim poprvé a manželka kamaráda navíc kojí. Nemám vůbec zkušenost s tím, zda jsou vhodné například čokoládové pralinky…? Nemůže to pak způsobit mimču alergii?Poradíte co sebou přinést, tak aby to mohla i kojící žena? Určitě vezmeme víno ( pro kamaráda) ale co dál?
Díky za postřehy
Vzala bych třeba loupané mandle, kešu. To jsou věci, které se dají nasypat rovnou i návštěvě a přitom při kojení většinou nevadí.
Kojení není nemoc. Cokoliv, co bys nesla někam jinam - čaj, kávu, sušenky, nějaké lepší pití, ovoce, nějaké pochutiny, případně kytku.
Jestli si nějak přísněji hlídá jídelníček, tak většina normální populace poděkuje a dá si to treba jindy. Nestresovala bych se tím. ![]()
Dostali jsme marmeládu
. Kamarád běžně nosí sýry, pomazánky, péčivo, hroznové víno. Taky dorty, chuťovky, chlebíčky. Já nosila často dětské špunty a donuty ![]()
Nealko víno a klidně i čokoládu. Nebo třeba nějaké “lepší”, dražší sušenky - Delmart, Marks and Spencer. Proste nějakou takovou chutovku. Pak uvidíš, čím vás pohosti a tudíž co vlastně jedí, a podle toho můžeš něco vybrat příště.
Me nejvic potěšily home Made veci-domaci calamada, domácí krizaly byly bozi, marmeláda, med, klobasky, i za ten dom. cesnek bych byla vdecna…to ostatní, běžně dostupne zboží neurazí ani nenadchne.
My třeba nejvíc oblíbujem Lindt mléčnou coko či bonbosku.
S tema oriskama bych byla obecne opatrna. Preci jen jsou to alergeny…
Ja jsem spis na takovy ty veci typu vonna svicka apod. Tim se podle me zkazit nic neda ![]()
Super holky díky moc za tipy. Oříšky radši riskovat nebudu…ale jinak určitě něco vyberu ![]()