Vánoce 2022

26
7.9.22 19:00

Vánoce 2022

Ahoj,
předem se omlouvám, že zakládám diskuzi o Vánocích již teď. Ale ráda mám dárky brzy nakoupené a vše připravené. Letos bohužel nemám vůbec nápady jaké dárky darovat. Nejhorší je to s přítelem :kytka:
Budu ráda, když napíšete, jaké dárky letos nadělíte ostatním.
Děkuji moc a omluvte mě! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7221
7.9.22 19:09

:mrgreen: :mrgreen: nemám páru :mrgreen: :mrgreen:. Tchýně často mluví o knížkach, které můj přítel jako kluk podpálil. Možná Ježíškovi napíšu jestli některé nemá :mrgreen:. Mám v plánu jednu puffy deku. Dal nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3045
7.9.22 19:13

Tý jo, ještě jsem nad tím nepřemýšlela.. :) já jsem taková ta nákupčí na poslední chvíli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
7.9.22 19:15

Zahlédla jsem tu v diskuzich zmínku o popkornovacich, tak se na ne chci mrknout, zda by to stalo za to

Příspěvek upraven 07.09.22 v 19:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka

Nerikali ze na Vánoce si máme nadělil teplo?

• Citovat
  • Upravit
11805

Manželovi daruji syna :mrgreen: a jinak se v příbuzenstvu nijak moc neobdarovavame..jen nezletilým dětem se něco koupí…je nás moc takže se oblazujeme hlavne svojí přítomností..kdyby každý každému přinesl dárek nevešli bychom se do místnosti :lol: možná ani do baráku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871

Pro manžela bluetooth sluchatka, ale vybere si je sám. Syn chce lego, dcera se ještě nevyjadrila a té nejmenší interaktivní miminko. To jí nejvíc baví. A jako každý rok nejakou deskovku.
Každopádně letos budou u nás skromné Vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16138
7.9.22 19:22
@jahuhudka píše:
Nerikali ze na Vánoce si máme nadělil teplo?
Že jo? Svetr, bačkory z ovčí vlny, flanelové pyžamo a lahev rumu to jistí :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
7.9.22 19:23

Dárky si v rodině už nedáváme. Max. drobnost k narozeninám. Ale jelikož máme dcerku, tak od příštího roku se budeme muset domluvit, co si nadělíme pod stromeček i my s manželem, aby si nemyslela, že na nás Ježíšek zapomněl. :) :lol:
Ale vždycky se domluvíme, ať je to něco praktického nebo co si přejeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35414
7.9.22 19:24

Mám už něco nakoupené. Babička dostává tradičně fotokalendář. A lampu :lol: Ségra chtěla ručníky :roll: Tak ještě musím vymyslet něco osobního. Manžel dostane svetr :mrgreen: Děti houpací prkno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101577
7.9.22 19:30
@zrcadlo píše: Že jo? Svetr, bačkory z ovčí vlny, flanelové pyžamo a lahev rumu to jistí :lol:

No, sice jsme darky mezi dospělými zrusili, ale vlněné ponco a rum neni spatny napad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5955
7.9.22 19:33

Letos se nám narodila dcera, takže jsme si řekli, že už žádné velké Vánoce, jak bylo zvykem….
Nic extra už nevymýšlím.
Ale minulý rok byly pestré Vánoce - nafukovací vířivka, PS5, poukaz na sushi, do parfumerie, peněženka, kávovar a já dostala konečně sušičku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
7.9.22 19:37

Dárky v rodině už jsme bohudík zrušili, takže jen dětem a manželovi. Děti nějak zvládnu, ale manžel je oříšek. On nemá rád kupovaný dárky, ale ty vyrobený od srdce. ( sice se mi tady v každý podobný diskuzi většina snaží vysvětlit, že to není pravda a je to trapný, ale prostě má) Na vinotéku mi řekl jen - dík. Ale když jsem mu vyrobila fotoalbum se stavbou domu, tak byl šťastnej jak blecha. Takže letos to buď budou zarámovaný fotky domů co rekonstruoval - od historické podoby až po tu současnou, nebo mu nechám vyrobit domovní znamení. Tak se koukám po šikovným kameníkovi a vymýšlím nějaký znak.

• Citovat
  • Upravit
26856
7.9.22 19:46
@zrcadlo píše: Že jo? Svetr, bačkory z ovčí vlny, flanelové pyžamo a lahev rumu to jistí :lol:

Jeste termofor do postele (kdysi se davaly pod perinu do noh nahrate cihly).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
7.9.22 19:47
@j.a.n.i1 píše:
No, sice jsme darky mezi dospělými zrusili, ale vlněné ponco a rum neni spatny napad.

Teple ponco beru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný