Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
předem se omlouvám, že zakládám diskuzi o Vánocích již teď. Ale ráda mám dárky brzy nakoupené a vše připravené. Letos bohužel nemám vůbec nápady jaké dárky darovat. Nejhorší je to s přítelem ![]()
Budu ráda, když napíšete, jaké dárky letos nadělíte ostatním.
Děkuji moc a omluvte mě! ![]()
nemám páru
. Tchýně často mluví o knížkach, které můj přítel jako kluk podpálil. Možná Ježíškovi napíšu jestli některé nemá
. Mám v plánu jednu puffy deku. Dal nevím. ![]()
Tý jo, ještě jsem nad tím nepřemýšlela..
já jsem taková ta nákupčí na poslední chvíli ![]()
Zahlédla jsem tu v diskuzich zmínku o popkornovacich, tak se na ne chci mrknout, zda by to stalo za to
Příspěvek upraven 07.09.22 v 19:23
Manželovi daruji syna
a jinak se v příbuzenstvu nijak moc neobdarovavame..jen nezletilým dětem se něco koupí…je nás moc takže se oblazujeme hlavne svojí přítomností..kdyby každý každému přinesl dárek nevešli bychom se do místnosti
možná ani do baráku ![]()
Pro manžela bluetooth sluchatka, ale vybere si je sám. Syn chce lego, dcera se ještě nevyjadrila a té nejmenší interaktivní miminko. To jí nejvíc baví. A jako každý rok nejakou deskovku.
Každopádně letos budou u nás skromné Vánoce.
@jahuhudka píše:Že jo? Svetr, bačkory z ovčí vlny, flanelové pyžamo a lahev rumu to jistí
Nerikali ze na Vánoce si máme nadělil teplo?
Dárky si v rodině už nedáváme. Max. drobnost k narozeninám. Ale jelikož máme dcerku, tak od příštího roku se budeme muset domluvit, co si nadělíme pod stromeček i my s manželem, aby si nemyslela, že na nás Ježíšek zapomněl.
![]()
Ale vždycky se domluvíme, ať je to něco praktického nebo co si přejeme.
Mám už něco nakoupené. Babička dostává tradičně fotokalendář. A lampu
Ségra chtěla ručníky
Tak ještě musím vymyslet něco osobního. Manžel dostane svetr
Děti houpací prkno.
@zrcadlo píše: Že jo? Svetr, bačkory z ovčí vlny, flanelové pyžamo a lahev rumu to jistí
No, sice jsme darky mezi dospělými zrusili, ale vlněné ponco a rum neni spatny napad.
Letos se nám narodila dcera, takže jsme si řekli, že už žádné velké Vánoce, jak bylo zvykem….
Nic extra už nevymýšlím.
Ale minulý rok byly pestré Vánoce - nafukovací vířivka, PS5, poukaz na sushi, do parfumerie, peněženka, kávovar a já dostala konečně sušičku ![]()
Dárky v rodině už jsme bohudík zrušili, takže jen dětem a manželovi. Děti nějak zvládnu, ale manžel je oříšek. On nemá rád kupovaný dárky, ale ty vyrobený od srdce. ( sice se mi tady v každý podobný diskuzi většina snaží vysvětlit, že to není pravda a je to trapný, ale prostě má) Na vinotéku mi řekl jen - dík. Ale když jsem mu vyrobila fotoalbum se stavbou domu, tak byl šťastnej jak blecha. Takže letos to buď budou zarámovaný fotky domů co rekonstruoval - od historické podoby až po tu současnou, nebo mu nechám vyrobit domovní znamení. Tak se koukám po šikovným kameníkovi a vymýšlím nějaký znak.
@zrcadlo píše: Že jo? Svetr, bačkory z ovčí vlny, flanelové pyžamo a lahev rumu to jistí
Jeste termofor do postele (kdysi se davaly pod perinu do noh nahrate cihly).
@j.a.n.i1 píše:
No, sice jsme darky mezi dospělými zrusili, ale vlněné ponco a rum neni spatny napad.
Teple ponco beru ![]()