Vánoce 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101606
8.9.22 07:45

@Kelliee @Pears206 @Kriss Tina My ho mame a na zimu spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
8.9.22 08:26

@j.a.n.i1
Ono teplé bylo. O tom žádná. Prostěradlo krásně hřálo.
Ovšem já si od mala nerozumím se statickou elektřinou. Kope mě vše : baterie na umyvadlech, auto, kliky u dveří, klíč od od zadní branky v zámku, mnohdy i obyčejné podání ruky s další osobou. Opravdu nepříjemné. Dcera to „zdědila“ po mně :nevim:
Manipulace s tím povlečením bylo pro nás dvě peklo.
Pes si nestěžuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
8.9.22 08:35

Za dva týden letíme do Ameriky, tak předpokládám, ze tam pořešíme většinu dárků pro děti. My s manželem si nadělíme novou televizi, kterou prý potřebujeme (asi protože nové playstationy, pokaždé je doprovází nová TV, mame aktuálně 3 :lol:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
8.9.22 09:27

Můj seznam:Syn 7 let-rubikova kostka 2×2,šachy, dětský set na otisky prstů, marvel tričko, telefon
syn 5-knížka, hasičské auto, spiderman oblek, aktovka, hasičský set
dcera 4-dětské laky, dětská líčidla, plyšový poník, spacák, lékařský set(pravé obvazy, špachtle apod.,ale to asi budu muset dát dohromady zvlášť, protože jediné stránky, ze kterých se to dalo koupit, tak už to nemají).
syn-3 skákací míč, knížka, hračku saxofon, spacák, kluzák na sníh
syn necelé 2- skákací zvířátko, odrážedlo, boby, autíčko, houpačka do bytu(něco jako je ta krokodýlová).
A co se týče dospělých, tak to bude kosmetika, přívěšek, tričko s oblíbeným motivem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
8.9.22 09:34

Já a tchyně se pro nastávajícího skládáme na rozšíření řidičáku - T 8)
Moji rodiče si přejí robotický vysavač a zbytek ještě nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
8.9.22 09:44

Včera jsem objednala lego pro kluky. Pro rodiče to budou tradičně kalendáře s fotkami a los k tomu, ale to bude až tak v listopadu, čekám na slevy na slevomatu. Pro manžela ještě nevím.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
8.9.22 12:13
@j.a.n.i1 píše:
@Kelsey Jestli nejsi prilis optimisticka… ja mam zaplacenou zalohu od cervna a zatim mam akorat souhlas s prippjenim k rozvodne siti.

To už je jedno, jestli to bude teď nebo v průběhu příštího roku. My máme fix el. do 2024. Ty jich máš objednaných kolik těch tabulí na střechu a baterek? Jak to vychází? Každý den slídím na e-mailu. A cena nikde. Původně jsme to nechali počítat na 14 ks. Teď to přepočítávají na 20 ks.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101606
8.9.22 12:22

@Kelsey mam to maximum a bez dotace je to za pul mega.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148512
8.9.22 12:41
@Janli píše:
Dárky v rodině už jsme bohudík zrušili, takže jen dětem a manželovi. Děti nějak zvládnu, ale manžel je oříšek. On nemá rád kupovaný dárky, ale ty vyrobený od srdce. ( sice se mi tady v každý podobný diskuzi většina snaží vysvětlit, že to není pravda a je to trapný, ale prostě má) Na vinotéku mi řekl jen - dík. Ale když jsem mu vyrobila fotoalbum se stavbou domu, tak byl šťastnej jak blecha. Takže letos to buď budou zarámovaný fotky domů co rekonstruoval - od historické podoby až po tu současnou, nebo mu nechám vyrobit domovní znamení. Tak se koukám po šikovným kameníkovi a vymýšlím nějaký znak.

Proč je to trapný? Vždyť je to hezký, pokud to někdo má rád a potěší ho to. Já tu zase často čtu, jak svícny a aromalampičky, svíčky jsou tfuj a blbý a já to mám zrovna ráda. Mě knížky a svíčky s krásnou vůní potěší víc jak šperky, ty nenosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148512
8.9.22 12:48
@Andrejka7536 píše:
Ahoj holky, přidám se. Ale akorát u me se jedná o dárky pro syna.
Budou to letos jeho první vánoce zároveň mu bude teprve 7 měsíců.
Poraďte prosím co pořídit.
Děkuji 💙 :srdce:

Bude mu to jedno, v tomhle věku děti nejvíc zaujal balicí papír. Myslím že jakákoli hračka se bude líbit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
8.9.22 12:58
@Anna766 píše:
Proč je to trapný? Vždyť je to hezký, pokud to někdo má rád a potěší ho to. Já tu zase často čtu, jak svícny a aromalampičky, svíčky jsou tfuj a blbý a já to mám zrovna ráda. Mě knížky a svíčky s krásnou vůní potěší víc jak šperky, ty nenosím.

už jsem se s tím setkala v několika diskuzích. Já jsem třeba vyrobila manželovi fotoalbum 40důvodů proč tě miluju. Na každou stranu jeden důvod + doplněný tématickýma fotkama. Já tady za to dostala takovou čočku, že tohle je trapný, že se to žádnýmu normálnímu chlapovi nemůže líbit a pochválí to jen na oko. Normální hromadnej výsměch. No fakt jsem zírala. Vysvětlování, že chlap není materialista, bylo úplně zbytečný.

• Citovat
  • Upravit
5889
8.9.22 13:09
@Janli píše:
už jsem se s tím setkala v několika diskuzích. Já jsem třeba vyrobila manželovi fotoalbum 40důvodů proč tě miluju. Na každou stranu jeden důvod + doplněný tématickýma fotkama. Já tady za to dostala takovou čočku, že tohle je trapný, že se to žádnýmu normálnímu chlapovi nemůže líbit a pochválí to jen na oko. Normální hromadnej výsměch. No fakt jsem zírala. Vysvětlování, že chlap není materialista, bylo úplně zbytečný.

Každej je nějakej. Rybář bude nadšený z nového prutu, cyklista z doplňků na kolo, někdo z nového saka, milovník rychlých aut bude skákat 2 metry, když dostane zážitkový poukaz a někdo je raději, když si dá ten druhý s dárkem práci a něco vyjádří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148512
8.9.22 14:26
@Janli píše:

Já zase dostávám „čočku“ za to, že píšu že mě potěší i spotřebič. Měla jsem velkou radost z kávovaru, loni z kuchyňského robota, mám tu radost pomalu denně kdy s ním pracuju, potěší mě i vysavač. No a prý to není žádný dárek. Pro mě ano a o to jde.
Chlapovi jsem loni koupila box s nářadím a organizér na šroubky a tyhle nesmysly, radost měl velkou. Nebudu mu kupovat třeba drahý parfém když vím že z toho mít radost nebude, je jedno že 99 chlapů ze 100 by to potěšilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
8.9.22 17:59

@Andrejka7536 něco, co udělá radost tobě, diteti to bude buřt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1799
9.9.22 08:39
@Janli píše:

To je krásný název :srdce: Můžu poprosit nějaký tip/typ (pořád si pletu kdy co dát), jak jste jej vyrobila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný