Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Janli Super napad! Pokud nejakyho sikovnyho kamenika najdes, tak se pls podel o kontakt. Muj chlap letos koupil 200let stary statek a pousti se do rekonstrukce… je jak malej kluk, strasne se na to tesi a hrozne ho bavi uz to planovani..
@Janli píše:
Dárky v rodině už jsme bohudík zrušili, takže jen dětem a manželovi. Děti nějak zvládnu, ale manžel je oříšek. On nemá rád kupovaný dárky, ale ty vyrobený od srdce. ( sice se mi tady v každý podobný diskuzi většina snaží vysvětlit, že to není pravda a je to trapný, ale prostě má) Na vinotéku mi řekl jen - dík. Ale když jsem mu vyrobila fotoalbum se stavbou domu, tak byl šťastnej jak blecha. Takže letos to buď budou zarámovaný fotky domů co rekonstruoval - od historické podoby až po tu současnou, nebo mu nechám vyrobit domovní znamení. Tak se koukám po šikovným kameníkovi a vymýšlím nějaký znak.
To je super nápad! Ty fotky taky, ale znamení za mě top
A jinak já tomu věřím - myslim, že můj táta to má podobně. Opravdu měl zatím největší radost z fotokalendáře nebo hrnečku s fotkou nebo z háčkované dekorace (resp. v podstatě hračky - draka).
Ja muzi koupím mikroplyšové povlečení, aby tolik na noc netopil
jinak nemám moc zatím vymyšleno, letos spíš nějaké drobnosti.
Fotokalendá určitě, nějaké knihy mám schované do zásoby a před týdnem jsem koupila potápěcí masku. U nás nadělují i příbuzní synovi, takže je vždycky otázka, co mu mají dát. Já nakupuju a předávám, onimi dají peníze. Jelikož má i narozeniny, je to docela fuška to vymyslet.
Nejraději bych zrušila dárky pro dospělé, pozvala raději na návštěvu. Ale pořád to ostatní tak nějak odmítají. Sama mám radši už jedlé dárky, věci nemám kam dávat.
Uhlí či dřevo bude absolutní hit letošních vánoc, v těsném závěsu svetr, pro milovníky puzzle a jiných skládaček stačí 6 špulek vlny a sada jehlic. Maminku jistě potěšíte sadou hrobních svíček…takzvané long play. Popřípadě 2 sady čajových. Kdo je opravdu grand nabídne plynovou láhev…jo jednu mám, tak kdyby něco 10kg Kralupol…nabídky do SZ
@Janli píše:
Dárky v rodině už jsme bohudík zrušili, takže jen dětem a manželovi. Děti nějak zvládnu, ale manžel je oříšek. On nemá rád kupovaný dárky, ale ty vyrobený od srdce. ( sice se mi tady v každý podobný diskuzi většina snaží vysvětlit, že to není pravda a je to trapný, ale prostě má) Na vinotéku mi řekl jen - dík. Ale když jsem mu vyrobila fotoalbum se stavbou domu, tak byl šťastnej jak blecha. Takže letos to buď budou zarámovaný fotky domů co rekonstruoval - od historické podoby až po tu současnou, nebo mu nechám vyrobit domovní znamení. Tak se koukám po šikovným kameníkovi a vymýšlím nějaký znak.
Neni to trapný nahodou parádní, taky mám ráda darky od srdce, lepší než rychlovky z Tesca
.
@cecetka píše:
Teple ponco beru
Jsem ted objevila ktasne, asi si udelam radost.
Já mám výborné řešení, nebudou téměř žádné
na vánoční dárky jsme dostali alergii
a většina lidí kolem nás to má stejné, takže jen dětem ![]()
Manzel ma rad gin, tak dostane nejaky kvalitni a voucher na snidani do jednoho bistra. Starsi 5let, dostane krabici lego friends, barbie panenku s konem, nejake tvoreni a spoustu dalsich kramu od babi a dedy. Mladsi nastesti z toho jeste nema rozum
, ten dostane nejaky doplnky k dreveny vlackodraze, vlaky a zas vlaky:)
Rodice si preji listky na otocny divadlo do Krumlova.
My si asi nadělíme soláry. To bude náš letošní top a asi jediný dárek
. Teď čekáme na cenovou nabídku. Pak prý mají tři měsíce na realizaci. Tož to vychází na prosinec. Jestli nám něco zůstane 💵 💰. Tak děckám velkou trampolínu na zahradu. Že ta jim hodně chybí.
A nějaké drobnosti.
@lovethelife já jsem z moravy, přímo z valašska. Kdybych to měl vypít všechno tak 6-8 let uteče jako voda.
Já mám ode dneška první dárek doma a s dalším čekám jen na slevovou akci
Mívám to tak každoročně - jak skončí prázdniny, potřebuju prostě něco plánovat, mít se na co těšit. Letos chceme zrenovovat dítěti (12 let) pokoj, tak jsem k jedné objednávce z Lidlu přihodila i led světelný barevný řetěz, ze kterého vím, že bude radost. Taky se asi na seznamu objeví airpods, což teda originál za tři a půl tisíce fakt ne, zvlášť po těch výdajích s pokojem, ale nějaký levnější bezdrátový - proč ne. Pak bude určitě něco s tematikou oblíbeného seriálu (to mám vlastně taky už něco objednáno). A mamce jsem zcela náhodou natrefila na parfém, tak teď čekám jen na Dny Marianne a slevu
Anonym radši kvůli dítěti, je už chytrý jak opice, tak snad to tu nevyslídí