Vánoce 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
9.9.22 12:03
@Anna766 píše:
Já zase dostávám „čočku“ za to, že píšu že mě potěší i spotřebič. Měla jsem velkou radost z kávovaru, loni z kuchyňského robota, mám tu radost pomalu denně kdy s ním pracuju, potěší mě i vysavač. No a prý to není žádný dárek. Pro mě ano a o to jde.
Chlapovi jsem loni koupila box s nářadím a organizér na šroubky a tyhle nesmysly, radost měl velkou. Nebudu mu kupovat třeba drahý parfém když vím že z toho mít radost nebude, je jedno že 99 chlapů ze 100 by to potěšilo.

Taky mám radost za hrnce nebo spotřebič. Nemáme s tím problém, že si nadělíme praktické věci. Ono to většinou totiž není levný špás. Mi udělá radost každý dárek. Od mojí sestry dostávají děcka každý rok mimo jiné i povlečení. Ale kolegyně taky pravila, že by se snad rozvedla, kdyby ji muž nadělil něco praktického do kuchyně nebo domů. Jsou spolu téměř 40r., tak asi zná její povahu. Co snese a co nemá ráda. My jsme si takhle loni nadělili v prosinci k sobě ve stejné značce pračku a sušičku. To bylo 40 tis., jen to lítalo. Můj muž ví, že nesnáším pracholapy a žádnou výstavku něčeho doma. Nemáme žádné poličky otevřené. Raději pořádnou vestavnou skříň, ať je vše uklizené, ať mi nadělí, než koupit skříň, kde jsou poličky a otevřené pracholapy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný