Co pro desetileté dítě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3793
14.1.23 09:09
@Sadman píše:
Dej mu poukaz, ze s nim pujdes na pesi vylet do lesa a upecete si burty. Co z nej bude? V deseti mit za zajmy jen pocitacove hry, hnus.

Ano, nebo že si s ním tu deskovou hru budeš hrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
14.1.23 11:55

@Da12 to dělám běžně, když ho vidím, nebo se aspoň snažím. Ale on se ani žádné nové učit nebude, protože doma to s ním nikdo hrát nebude, což mi už párkrát řekl. Opravdu, kdyby to byla dobrá volba, tak kvůli tomu nezakládám diskuzi. Ale byly tady skvělé rady ohledně oblečení nebo knížek s těmi hrami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
15.1.23 14:26

Tak u nás třeba frčí hacky sack :D (někde to mají jako hakisák, footbag). Kdo je šikovný, může si to vyrobit sám. Je to ve své podstatě měkký míček naplněný plastovými granulkami (nebo jak to nazvat) a dělají se s tím různé triky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61022
15.1.23 14:42
@Ve7verka píše:
Tak u nás třeba frčí hacky sack :D (někde to mají jako hakisák, footbag). Kdo je šikovný, může si to vyrobit sám. Je to ve své podstatě měkký míček naplněný plastovými granulkami (nebo jak to nazvat) a dělají se s tím různé triky.

Fakt? Nedávno jsem o tom říkala synovi, že to za nás frcelo a neznal to.. Takže u nich vex škole, to asi nikdo nema.. Za nas to měl každej a ještě diabolo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.1.23 06:38

K těmhle offline hračkám, syn hodně frčí na věcech z Fyftu (nechci psát odkaz) - ale dohledáte. Je tam hodně inspirace. Miluje jojo, kendamu, fingerboardy, rubikovku i jiné hlavolamy a další. Je to zábava pro jednoho, ale otázkou je, zda by to čistě počítačového kluka zaujalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
17.1.23 19:51
@a12 píše:
Fakt? Nedávno jsem o tom říkala synovi, že to za nás frcelo a neznal to.. Takže u nich vex škole, to asi nikdo nema.. Za nas to měl každej a ještě diabolo :pankac:

Já jsem to koupila synovi k narozeninám, strašně se líbilo. Tak to pak dostali k Vánocům i sourozenci, no a plno dětí ve vsi si to oblíbilo :D Možná je to i tím, že u nás je slabý signál, takže mobily a počítače nebodují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
17.1.23 20:12

Právě řešíme v rodině. Kluk 10 let, dáváme vstupenky na aktivitu a letenky. Jde o rodinnou akci, domluveno s rodiči. V tomto věku je to o aktivitě, zážitcích. Laser game měl taky úspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí