Co pro děti na posílení imunity

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
smurfka
9.11.18 10:03

@Mysina
tak hlavně tyhle vitamíny - sirupy atd…je třeba brát minimálně tři měsíce než to začne mít nějaký účinek..Určitě ne tak, že vezme první lžičku a má super imunitu..Doporučuje se tedy začít brát už někdy v létě, aby to začlo cca září, říjen fungovat..
Jinak moje děti berou skoro celý rok, vit B. C a rybí tuk..a nemocní nejsou..Sem tam kašel, nebo menší rýma, ale nic vážného atb zatím neměli, horečky se vyhýbají..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
461
9.11.18 10:13

Nám se osvědčily probiotika (Biopron) a Imunoglukan, ale je to opravdu dlouhodobější záležitost, minimálně 3 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
9.11.18 10:39
@smurfka píše:
@Mysina
tak hlavně tyhle vitamíny - sirupy atd…je třeba brát minimálně tři měsíce než to začne mít nějaký účinek..Určitě ne tak, že vezme první lžičku a má super imunitu..Doporučuje se tedy začít brát už někdy v létě, aby to začlo cca září, říjen fungovat..
Jinak moje děti berou skoro celý rok, vit B. C a rybí tuk..a nemocní nejsou..Sem tam kašel, nebo menší rýma, ale nic vážného atb zatím neměli, horečky se vyhýbají..

Můžu se zeptat jaký berete rybí tuk? A je už od 2 let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
9.11.18 10:43

Nám strašně pomohl Glucamedic komplex v tabletách, zabral i docela rychle, dcera bojovala s aftama a zanětem a tohle si myslím, že nám fakt pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
9.11.18 10:46
@Veru1987 píše:
Můžu se zeptat jaký berete rybí tuk? A je už od 2 let?

http://www.nutravita.cz/…ral-pomeranc ( je od tří let )
bereme tenhle..ale tahle firma má i rybí tuk od 6m..tak se můžeš podívat na něj..
vyzkoušela jsem i Mollers ale to mi děcka nechtěli a mě teda dost i smrděl po rybách..
tenhle je úžasný, žádná chuť ani smrad ryb..

• Citovat
  • Upravit
2468
9.11.18 10:51

Ahoj já dělám dětem obden cibulový sirup :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
9.11.18 13:45

@Mysina nám funguje imunoglukan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
9.11.18 16:39

Mám dobrou zkušenost s Glukánkem, všeobecně glukany. Já je beru také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
9.11.18 16:44

Na posílení imunity je nejúčinnější otužování, ale jestli chcete zbytečně vyhazovat peníze za syntetické vitamíny, je to také volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
16.11.18 09:25

no u nás pomohl Balace Oil. původně jsme ho koupily na jiné problémy, který malý má, ale díky tomu, že je tam přírodní D3, tak v té kombinaci je to úžasné. Malý byl co 14 dní nemocný ,chronická rýma, problémy ve školce. už půl roku ani rýma. dáváme to i starším dětem a to samé a dokonce ani alergie nic. tak velká spokojenost. jen to chce užívat dlouhodoběji, aby se imunita nejen nakopla, ale i srovnala a urdržela. manželka je ráda, že nemusí být s dětmi doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
16.11.18 09:48
@mayecka píše:
Ahoj já dělám dětem obden cibulový sirup :mavam:

Ty jo, cibulový sirup by mě nenapadl dávat preventivně, já dávám vždy jen na kašel. Dobrý tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
16.11.18 09:51
@TMana píše:
Na posílení imunity je nejúčinnější otužování, ale jestli chcete zbytečně vyhazovat peníze za syntetické vitamíny, je to také volba.

Já chodím s dítětem za každého počasí ven, koupu ve vlažnější vodě, musím říct, že je venku fakt dost, včetně ráno, když vypravuji do školky a jdeme pěšky. Přesto má rýmičky a kašel ze školky, s kterým tam jít nemůže :cert: Týden je tam, týden doma. Nemocný mi nebyl, dokud nenastoupil do školky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
16.11.18 11:08

@vejilka dřív ho děti nechtěli tak jsem začala dávat víc cukru :oops: a jak ho bašti :lol: každopádně je to levnější a myslím že i zdravější varianta sirupu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
17.11.18 14:57

@mayecka Zdravím,,jak připravujete cibulový sirup?? Vyzkoušíme.Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
17.11.18 20:25

@Květinka 3 nakrájím 3 menší cibule na kolečka a zasypu cukrem. Dávám do lahvičky od přesnídávky. Občas protrepu ( pustí více stavy) večer po večeři scedíme a dávám dětem polévkovou lžíci. Můžete dát i med ale jen pokud ho máte rádi :) pokud bude víc stavy tak zbytek dejte do lednice na druhý den :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí