Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
- tři na pravé noze a tři zrcadlové na stejném místě na levé noze ![]()
@smajlik345 to mame v planu. Rano hned jedeme. Ja ze jsme na to prisli ted,tak zkousim jestli nekdo nevi
Ted 4 tydny litame a lezime po nemocnicich kvuli tlaku. Ma ho strasne vysoky a hledaji pricinu. A do toho dnes objevime tohle. Tak sem krapet vyjancena. Skrz ten tlak nas ceka ted tunel na ledviny a hlavu. Plus jejich moznosti z ceho to muze mit…tak me janci skoro vse ![]()
To je zvláštní, jak to má na obou nohách naprosto stejně … nečetla jsem v diskusích ani jinde nic podobného. Jsem zvědavá, co vám zítra řeknou. Držím palce ![]()
@panti píše:.
„@smajlik345“:....... Ted 4 tydny litame a lezime po nemocnicich kvuli tlaku. Ma ho strasne vysoky a hledaji pricinu.......
tak v tom případě má už určitě dávno vyšetřený podrobný krevní obraz a ten bude v pořádku, když nic nezjistili - tak to je pozitivní zpráva a s tímhle si snad poradí i když to asi s tím tlakem bude mít souvislost
Možná bych zavolala na pohotovost a poradila se s nimi, jestli to počká do rána. Zase když má problém s tim tlakem… Vím, že není potřeba hned jančit, ale já bych asi taky jančila. Tak hlavně ať je syn co nejdříve v pořádku.
Naše děti toto také mají, nikde jsem s nimi nebyla a ortped je jednou za čas také viděl, takže předpokládám, že kdyby to něco bylo, tak by řekl. Já to také měla, momentálně si nahmatám jednu „bouli“ navíc.
syn to má také, kontrolován pediatrem i ortopedem. Nic to není, souvisí to s ne úplně ideální stavbou nohy a jsou to v podstatě otlaky. Věkem a tím, jak se mu zlepšovalo plochonoží, to ustupovalo.
@ivašot. @-Evka- jezis zeny to jste me trochu uklidnili.
stejnak zajedu k dr,ptz ji musime hlasit vse ted. Pojedu ale klidnejsi.
@panti dobrý den dnes jsem tohle objevila u svého synovce a dost jsme se lekli můžete mi prosím někdo poradit co to je? Je to úplně to stejné co mate na fotkách děkuji za info ☺️️
Nevíte prosím někdo, co to je? Syn má přesně tyto bouličky také…Děkuji. ![]()
Do teď nevíme..ale už to zmizelo, vím že s malým byla u doktorky a ta řekla že je to normální a že to zmizí a zmizelo ale co to je nebo jaká je příčina neřekla…
Z lékařského hlediska samozřejmě nevím, ale syn měl to samé na jedné noze cca ve 4 letech, byl na rentgenu a ortoped říkal že je to časté, že jedna kost vyroste rychleji než ostatní…a bylo to tak.. nyní mu je 8, boule už je pryč ale ztvrdlá kůže už na tom místě zůstala…takže myslím že to bude to samé..většinou je to na obouch nohách, my měli tedy jen jednu..
co tak doktor. Já měla bouli když jsem si vymkla kotník, ale to byla jedna a obrovská a ne tři malé. Hned zítra ráno k doktorovi