Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jen se tu holky nehádejte
… Asi zkusim ten Kiltic, když vydrží 7 měsíců oproti Tomu Advantixu, když ten jen 6 týdnů
… Na ty přírodní kouknu na internet, až budu mít chvilku… Jinak my měli loni myslim Bolfo a žádný zázrak, bych řekla
.. Rozhodně to musim řešit co nejdřív!!!
ahoj, používáme Frontline pipetku, na klíšťata se má dávat snad co měsíc nová..Ale i přesto se na ní občas nějaké chytí, do chlupů, sice pak umře, až si kousne, ale mezitím ho donese domů. Tak jak chytne první klíště, tak jí po každém venčení vyčesávám..Obojky nepomáhali vůbec a přírodní bio jsem koupila jednou a už to neudělám. Tam kam jsme to kápli, tam se zakousli 2-3 klíšťata, moc jim to chutnalo. Měla si 20 klíšťat, po tý přírodní pochoutce.
Příspěvek upraven 04.04.11 v 19:26
U těch bylinkových je taky rozdíl, zda pes bydlí venku nebo v domě, často jsou dost cítit.Na krátkosrstýho obojek klidně, jen bych ho nedávala, pokud máš malý dítě, které psa hladí..Jinak je fakt, že Advantix je dražší, ale dělám to, že kupuju větší balení a pak ho rozdělím
jen je důležité dosržet 0,1ml na kilo (dávám raději trochu víc) např. na 20kg psa 2,5ml.
Naše psice má akorát 20kg a spí zásadně v posteli!
.. Holku mam 5ti letou a samozřejmě ji pořád hladí a tulí se k ní, ale všude píšou, jak jsou všechny tyto přípravky bezpečný i pro děti
, tak by to nemělo snad být škodlivý- nakonec to mívaj i na svých letácích, jak psy s obojkem oblézaj ze všech stran děti ![]()
Náš malej oblejzá psy pořád,jen po pipetě na ně nesmí 24h sahat a u obojku taktéž.Nikdy žádné problémy neměl ![]()
verenika píše:
Jo ten Bolfo stál taky za h…Akorát z lidí tahají prachy
No on právě není tak drahý, ale koukám, že sem zas šetřila na nepravým místě
, už se polepším!!…
PitbulLenka píše:verenika píše:No on právě není tak drahý, ale koukám, že sem zas šetřila na nepravým místě
Jo ten Bolfo stál taky za h…Akorát z lidí tahají prachy
, už se polepším!!…
Na to člověk právě musí přijít sám,my taky šetřili neboj ![]()
PitbulLenka píše:
Jen se tu holky nehádejte… Asi zkusim ten Kiltic, když vydrží 7 měsíců oproti Tomu Advantixu, když ten jen 6 týdnů
… Na ty přírodní kouknu na internet, až budu mít chvilku… Jinak my měli loni myslim Bolfo a žádný zázrak, bych řekla
.. Rozhodně to musim řešit co nejdřív!!!
nehadame
…jen ja se jaksi neumim vyjadrit
chtela jsem tak nejak napsat ze killtix i advantix mam vyzkouseny a fungujou bezvadne
souhlasim s holkama…nechtela jsem rict ze levny fungujou stejne (jsou i levny k nicemu..a asi je jich vetsina)…jen sem predloni narazila na tento bylinkovej a prijde mi ucinkem srovnatelnej s tema vyse zminovanyma…a nevadi detem…a psy pak krasne voni
jednou mati koupila nejakej matovej v tescu a byl taky fajn…ale to jsou spis nahody…ten uz sem nikde nikdy nevidela…stal jen 20,–
Ahoj, tak já jsem vyzkoušela všechno možné a buď blechy nebo klíšťata mi psiska dotáhli. Loni jsem poprvé vyzkoušela Kiltix a byla jsem s ním moc spokojena. Letos už jsem ho nasadila také a jsem zvědavá, jestli se osvědčí druhý rok po sobě.
verenika píše:
Ahojmy n labíka máme obojek,viz foto.Používáme už léta.Dřív i na jezvčíka a labíka u tchánů.Teď má jezevčík pipetu Frontline(labík mu obojek vždycky strhnul a nakonec ho rozkousal)
Vždy působil velmi dobře,i ta pipeta je fajn.Jak proti klíšťatům tak proti blechám
Ahoj,taky používáme tenhle obojek
stojí kolem 500kč teda ,ale stojí zato,koupíme ho vřdy na jaře a má ho až do zimi
a žádný klíštata,blechy nic,a může s ním i do vody
Když jsme dali poprvé tu amouly za krk,tak měla klíštata furt,pak jsme koupili tenhle obojek a nic,takže za mě doporučuji obojek od firmi Kiltix ![]()
hanulka78 píše:verenika píše:Ahoj,taky používáme tenhle obojek
Ahojmy n labíka máme obojek,viz foto.Používáme už léta.Dřív i na jezvčíka a labíka u tchánů.Teď má jezevčík pipetu Frontline(labík mu obojek vždycky strhnul a nakonec ho rozkousal)
Vždy působil velmi dobře,i ta pipeta je fajn.Jak proti klíšťatům tak proti blechámstojí kolem 500kč teda ,ale stojí zato,koupíme ho vřdy na jaře a má ho až do zimi
a žádný klíštata,blechy nic,a může s ním i do vody
Když jsme dali poprvé tu amouly za krk,tak měla klíštata furt,pak jsme koupili tenhle obojek a nic,takže za mě doporučuji obojek od firmi Kiltix
Já ho kupuvala vždy kolem 350kč
Jsem ráa,že ho doporučujete holky.Je fakt dobrý,my ho jěště letos nemáme,až příští týden budu objednávat granule tak ho objednám s nima ![]()
j ho vždy kupuju ve zveráči,žeby to byl takový rozdíl?
no ještě záleží na jak velkýho psa,my máme boxerku
Jo a skrz děti a ten obojek,tak naše malá na ní šahá pořád a nikdy nic neměla,tak nevím,ale myslím že to tam je i napsaný
Taky ho musím letos ještě koupit ![]()
http://www.pet-food.cz/…sy-66cm.html
kupujem většinou tady
Kupujem ten největší ![]()