Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
tyyyy jo 500 bych za to teda nedala ani nahodou…by me zrujnovalo kdybych jich mela kupovat nekdy az deset na rok…mrkni tady http://www.zbozi.cz/?… kolem 300 uz se da sehnat
ted jsem taky hledala a našla jsem ten 66cm za 352kč tak to je síla,no když připočtu poštovný tak mě vyjde fakt levněj ne ve zveráči,asi ho obědnám
a ny ty stránky od tebe se jdu hned mrknout díky ![]()
mikitaa píše:
tyyyy jo 500 bych za to teda nedala ani nahodou…by me zrujnovalo kdybych jich mela kupovat nekdy az deset na rok…mrkni tady http://www.zbozi.cz/?… kolem 300 uz se da sehnat
to máš tolik psů?
že 10 za rok?mi kupujem jednou za rok,vždy na jaře ![]()
Tak jsou tam nejlevnější na zboží 338kč ale taky za 480kč,takže fakt nekecám že ve zveráčí za něj dáváme kolem 500kč,no síla,stejný věci a takový rozdíli.
jsem si říkala jestli jsem se v tý ceně nespletla
a ne.takže ho objednám přez net ![]()
hanulka78 píše:mikitaa píše:to máš tolik psů?
tyyyy jo 500 bych za to teda nedala ani nahodou…by me zrujnovalo kdybych jich mela kupovat nekdy az deset na rok…mrkni tady http://www.zbozi.cz/?… kolem 300 uz se da sehnatže 10 za rok?mi kupujem jednou za rok,vždy na jaře
psu mam jen 200 kg
…ale davam to i kozam…pac na ty jdou klistata silenym zpusobem.
hanulka78 píše:
Tak jsou tam nejlevnější na zboží 338kč ale taky za 480kč,takže fakt nekecám že ve zveráčí za něj dáváme kolem 500kč,no síla,stejný věci a takový rozdíli.jsem si říkala jestli jsem se v tý ceně nespletla
a ne.takže ho objednám přez net
já objednávám skoro všechno přes net,jen pro jídlo jezdím do obchoďáku
Dají se tak ušetřit velký prachy.Granule bych taky nikdy nekoupila jinde než přes net ![]()
Aha tak to jo
no vidíš a mě by nenapadlo to dávat i kozám ![]()
ale díky za typ,fakt je to levnější,ale přijde my blbý objednávat jeden obojek poštou
nebo ppl ![]()
tak to vem jeste s necim dalsim…urcite najdes neco co jeste „nutne potrebujes“ ![]()
nebo se s nekym domluv a vem jich vic..aji kvuli postovnymu..ja kdyz objednavam tak to beru vzdycky pro pul dediny psu… ![]()
Ahojky, tak všem moc děkuju, koupím ten kiltix a schválně se půjdu podívat za kolik ho kde mají a kdyžtak si ho taky objednám přes internet!… Hanulko, máš nádhernou boxerku
… ![]()
Holky tak v lékarně cz mají ted ten kilitix 66cm za 369kč tuším,takže to koupím tam a budu to mít bez poštovného.
Tak to je dobrá cena.
Díky za pochvalu naší Nelči ![]()
hanulka78 píše:
Holky tak v lékarně cz mají ted ten kilitix 66cm za 369kč tuším,takže to koupím tam a budu to mít bez poštovného.Tak to je dobrá cena.
Díky za pochvalu naší Nelči
Musíš tam objednat nad 1200kč aby jsi to měla bez poštovnýho ![]()
verenika píše:hanulka78 píše:Musíš tam objednat nad 1200kč aby jsi to měla bez poštovnýho
Holky tak v lékarně cz mají ted ten kilitix 66cm za 369kč tuším,takže to koupím tam a budu to mít bez poštovného.Tak to je dobrá cena.
Díky za pochvalu naší Nelči
já nemusím
mě to veme kamarádka,její tatka tam dělá
objednávám si tam i jiný věci,tak mě napadlo se podívat jestli nemaj i tyhle obojky a zrovna je maj i ve slevě ![]()
Mám taky dobré zkušenosti s obojky, ale jak bylo napsáno výše, vyplatí se za investovat a koupit Kiltix nebo výborná je také značka Scalibor. Takové ty levné obojky ze zveráče fakt nekupovat, jsou to vyhozené peníze, vůbe c nefungují. Kiltix nebo Scalibor fakt fungují, z 20lidí mi 19 řeklo, že jsou moc spokojení, vydrží fakt půl roku. Já mám teda dlouhosrstého psa, takže používám frontline, bo ostatní přípravky a vyzkoušela jsem jich dost pes nesnáší, má na ně reakci, hrozně se po nich drbe, po frontlinu jediném ne.