Co proti klíštatům?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
5.4.11 10:56

tyyyy jo 500 bych za to teda nedala ani nahodou…by me zrujnovalo kdybych jich mela kupovat nekdy az deset na rok…mrkni tady http://www.zbozi.cz/?… kolem 300 uz se da sehnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
5.4.11 10:58

ted jsem taky hledala a našla jsem ten 66cm za 352kč tak to je síla,no když připočtu poštovný tak mě vyjde fakt levněj ne ve zveráči,asi ho obědnám :-) a ny ty stránky od tebe se jdu hned mrknout díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
5.4.11 10:59
mikitaa píše:
tyyyy jo 500 bych za to teda nedala ani nahodou…by me zrujnovalo kdybych jich mela kupovat nekdy az deset na rok…mrkni tady http://www.zbozi.cz/?… kolem 300 uz se da sehnat

to máš tolik psů? :-) že 10 za rok?mi kupujem jednou za rok,vždy na jaře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
5.4.11 11:03

Tak jsou tam nejlevnější na zboží 338kč ale taky za 480kč,takže fakt nekecám že ve zveráčí za něj dáváme kolem 500kč,no síla,stejný věci a takový rozdíli. :nevim: jsem si říkala jestli jsem se v tý ceně nespletla :-) a ne.takže ho objednám přez net :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
5.4.11 11:03
hanulka78 píše:
mikitaa píše:
tyyyy jo 500 bych za to teda nedala ani nahodou…by me zrujnovalo kdybych jich mela kupovat nekdy az deset na rok…mrkni tady http://www.zbozi.cz/?… kolem 300 uz se da sehnat
to máš tolik psů? :-) že 10 za rok?mi kupujem jednou za rok,vždy na jaře :-)

psu mam jen 200 kg :mrgreen: …ale davam to i kozam…pac na ty jdou klistata silenym zpusobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
5.4.11 11:04
hanulka78 píše:
Tak jsou tam nejlevnější na zboží 338kč ale taky za 480kč,takže fakt nekecám že ve zveráčí za něj dáváme kolem 500kč,no síla,stejný věci a takový rozdíli. :nevim: jsem si říkala jestli jsem se v tý ceně nespletla :-) a ne.takže ho objednám přez net :-)

já objednávám skoro všechno přes net,jen pro jídlo jezdím do obchoďáku :lol: Dají se tak ušetřit velký prachy.Granule bych taky nikdy nekoupila jinde než přes net 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
5.4.11 11:05

Aha tak to jo :mrgreen: :mrgreen: no vidíš a mě by nenapadlo to dávat i kozám :mrgreen:
ale díky za typ,fakt je to levnější,ale přijde my blbý objednávat jeden obojek poštou :-) nebo ppl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
5.4.11 11:09

tak to vem jeste s necim dalsim…urcite najdes neco co jeste „nutne potrebujes“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
5.4.11 11:10

nebo se s nekym domluv a vem jich vic..aji kvuli postovnymu..ja kdyz objednavam tak to beru vzdycky pro pul dediny psu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
5.4.11 11:15

jojo já to nějak vymyslím,díky za rady,musím končit tak pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
5.4.11 13:29

Ahojky, tak všem moc děkuju, koupím ten kiltix a schválně se půjdu podívat za kolik ho kde mají a kdyžtak si ho taky objednám přes internet!… Hanulko, máš nádhernou boxerku :huban: … :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
7.4.11 19:03

Holky tak v lékarně cz mají ted ten kilitix 66cm za 369kč tuším,takže to koupím tam a budu to mít bez poštovného. :-) Tak to je dobrá cena.
Díky za pochvalu naší Nelči :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
7.4.11 19:40
hanulka78 píše:
Holky tak v lékarně cz mají ted ten kilitix 66cm za 369kč tuším,takže to koupím tam a budu to mít bez poštovného. :-) Tak to je dobrá cena.
Díky za pochvalu naší Nelči :-)

Musíš tam objednat nad 1200kč aby jsi to měla bez poštovnýho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
7.4.11 19:51
verenika píše:
hanulka78 píše:
Díky za pochvalu naší Nelči :-)
Musíš tam objednat nad 1200kč aby jsi to měla bez poštovnýho :wink:

já nemusím :-) mě to veme kamarádka,její tatka tam dělá :-) :palec: objednávám si tam i jiný věci,tak mě napadlo se podívat jestli nemaj i tyhle obojky a zrovna je maj i ve slevě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
14.4.11 12:56

Mám taky dobré zkušenosti s obojky, ale jak bylo napsáno výše, vyplatí se za investovat a koupit Kiltix nebo výborná je také značka Scalibor. Takové ty levné obojky ze zveráče fakt nekupovat, jsou to vyhozené peníze, vůbe c nefungují. Kiltix nebo Scalibor fakt fungují, z 20lidí mi 19 řeklo, že jsou moc spokojení, vydrží fakt půl roku. Já mám teda dlouhosrstého psa, takže používám frontline, bo ostatní přípravky a vyzkoušela jsem jich dost pes nesnáší, má na ně reakci, hrozně se po nich drbe, po frontlinu jediném ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný