Sousedi bijí psa

209
29.3.11 18:25

Sousedi bijí psa

Grrr já nevím co bych měla udělat. Máme snad ty nejtupější sousedy na světě! To že ječí na sebe mezi sebou to by mi bylo celkem jedno ať si dají třeba po čuni alespoň bude klid, ale od té doby co si pořídili psa nemůžeme ani být na zahradě protože nemáme na to poslouchat neustálý řev a rány na to ubohé zvíře! Mají labradora! Kdo z vás má podobného moulu doma ví jací tito psi jsou pohodáři, není potřeba než zvýšit hlas a kolikrát ani to ne. Neříkám že jsem nikdy psa nepleskla ale v životě bych ho neseřezala vodítkem nebo klackem! Vím že disciplína být musí ale co je moc je moc! Dělají to i jejich přihlouplé děti nejradši bych tam skočila a tomu malýmu (omlouvám se ale mám vztek) smradovi bych tím vodítkem taky nařezala aby věděla jak to bolí! Když to nahlásíme na nějaký úřad pomůže to? Nejhorší je že ta fenka nevypadá jako týraná je pěkně stavěná, živená a má pěknou srst jen po psychické stránce to není roční veselé dovádivé štěně.. je mi to hrozně líto a kolikrát už jsme ze zahrady raději utekli, abychom v rámci udržení neutrálních sousedských vztahů udrželi mír… Hlava rodiny je totiž rapl a před lety nám otrávil psa… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
112
29.3.11 18:30

Proboha co to je za vylízaný magory? My doma psa máme a taky mu plesknu nebo dám po zadku vodítkem, ale tady tyhle výlevy totálních dementů úplně nenávidím, nejhorší je, že to zvíře se nedokáže bránit a nic neudělá a bohužel ani člověk s tím nějak moc nehne. Pokud tam nejsou evidentní znaky týrání. Mně někdo otrávit psa, tak dojdu a normálně ho snad zabiju, i kdybych si měla jít sednout, protože neznám lepšího přítele a boulu jako jsou oni..... :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
29.3.11 18:33

ahoj, máme zlatého retrievera tak vím o čem mluvím :-) úřady nic nezmůžou, ale můj názor je, že vidět jak ho bijí, tak i v osmém měsíci hupnu přes plot a psa vezmu. jinak poradím obrátit se na ligu pro ochranu zvířat, dr. Dousek, dobrý známý, tuším sídlo v Liberci, ale nejsem si jistá zda ústředí není v Praze. Je to soused - chalupář z Orlických hor, stará se o našeho pejska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
29.3.11 18:34

takovi lide by nemeli mit psa :cert: :cert: :cert: sdkarys…uplne mi naskakuje husi kuze..chudak pes..samam mam doma pejska a nedovedu si predstavit,ze bymu nekdotakto ublizoval,mame lovecke pemeno-bigla a vychova techto psu enni zrovna lehka,ale nikdy,nikdy nikdy bych ji neublizila,staci „pevna ruka“,okriknout a obcas placnout,kdyz uz neco provede,co enma..ale tuto?to je moc…nevim,zda by pomohlo to nahalsit uradum enjakym..zalezi an tom,zda by s tim enco udellai…snad se tu anjde nekdo zkuseny v tutoma poradi co a jak…

• Citovat
  • Upravit
209
29.3.11 18:35

jo šel nám ho otrávit protože si taťka byl stěžovat na obecním úřadě (vesnice asi 1500obyv.) a stěžoval si proto, že měli německého ovčáka zavřeného v kotci a ten pes dnem i nocí štěkal, vyl, hučel a skučel!! Naštěstí náš tehdejší ovčák přežil ale od tý doby se jim člověk bojí něco říct.. jsou to k…ti. Mám takovou zlost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
29.3.11 18:36
Evick1 píše:
jo šel nám ho otrávit protože si taťka byl stěžovat na obecním úřadě (vesnice asi 1500obyv.) a stěžoval si proto, že měli německého ovčáka zavřeného v kotci a ten pes dnem i nocí štěkal, vyl, hučel a skučel!! Naštěstí náš tehdejší ovčák přežil ale od tý doby se jim člověk bojí něco říct.. jsou to k…ti. Mám takovou zlost..
:cry: :cry: :cry: tak tady vidim ejdine reseni-anonymn udani:(
  • Citovat
  • Upravit
474
29.3.11 18:40

Mě teda stačí vidět za bytovkou, kde bydlí máma, ty kotce v zahrádkách - spousta sousedů jsou „myslivci“, nebo jak si říkají, a v jejich pojetí to spočívá v tom, pořídit si nějakého loveckého psa, zavřít ho do kotce metr na metr, jednou za týden, nebo za čtrnáct dní ho vzít teda ven, mezitím ho tam nechat štěkat a občas mu vymést hovna, teda… plus pak když přijde čas, zajít k bažantnici, nacpat bažanty do pytle, vyhazovat je z pytle a střílet… tihle lidi mě dokážou vytočit do běla, ale člověk s tím nic neudělá, protože by musel být mnohem větší magor a psychopat, než tihle… :pocitac:

To je celkově důvod, proč je to na světě tím posraným navrch, když to řeknu takhle - vidím člověka, jak mlátí psa, když mu něco řeknu, vysměje se mi do obličeje, protože takoví „lidé“ většinou rozumí právě jen tomu bití… jenže co, můžu ho zmlátit? :zed: Děsný, tohleto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
29.3.11 18:41
Vivik píše:
Mě teda stačí vidět za bytovkou, kde bydlí máma, ty kotce v zahrádkách - spousta sousedů jsou „myslivci“, nebo jak si říkají, a v jejich pojetí to spočívá v tom, pořídit si nějakého loveckého psa, zavřít ho do kotce metr na metr, jednou za týden, nebo za čtrnáct dní ho vzít teda ven, mezitím ho tam nechat štěkat a občas mu vymést hovna, teda… plus pak když přijde čas, zajít k bažantnici, nacpat bažanty do pytle, vyhazovat je z pytle a střílet… tihle lidi mě dokážou vytočit do běla, ale člověk s tím nic neudělá, protože by musel být mnohem větší magor a psychopat, než tihle… :pocitac:To je celkově důvod, proč je to na světě tím posraným navrch, když to řeknu takhle - vidím člověka, jak mlátí psa, když mu něco řeknu, vysměje se mi do obličeje, protože takoví „lidé“ většinou rozumí právě jen tomu bití… jenže co, můžu ho zmlátit? :zed: Děsný, tohleto…

no to je hruuza fakt…sakra,proc si takovi lide porizuji pejsky?? :((vzdyt v sobe namji ani trosku citu,a ochopeni pro takveto chlupate mazliky..ja to proste nechapu :nevim: :nevim: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
209
29.3.11 18:42

já vím o tom už tu dumám delší dobu ale bude to mít dostatečnou váhu? zítra zkusím zavolat na nějakou ligu ochrany zvířat třeba mi poradí jestli se dá něco dělat.. kéž by jenže i kdyby jim toho psa vzali tak si ty ma*oři pořídí jinýho.. omlouvám se za svoje výrazivo ale já jsem z toho už tak vytočená..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
29.3.11 18:44
Evick1 píše:
já vím o tom už tu dumám delší dobu ale bude to mít dostatečnou váhu? zítra zkusím zavolat na nějakou ligu ochrany zvířat třeba mi poradí jestli se dá něco dělat.. kéž by jenže i kdyby jim toho psa vzali tak si ty ma*oři pořídí jinýho.. omlouvám se za svoje výrazivo ale já jsem z toho už tak vytočená..

ja ti verim Evi,take bych byla..nejhorsi na tom je ta BEZMOC :zed: :zed: :zed: ta ochrana zvirat je vybrony napad..urcite atm zavoleja oni ti oradi jak postupovat,yvsvetli jim cely pripad i to,ze vam otravili pejska a uvidis co poradi..budu drzet vsechny prsty co mama ,dej zitra vedet,jak to dopadlo,ju?je mi z toho smutno a na :poblion: :cry: :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.3.11 18:46

Taky jsem majitelkou labradora,napíšu svůj názor.Podotýkám,že jsem fakt pejskařka a psy miluju,ale to co máme doma :roll: :mrgreen: labíkovi je přes rok,je to fakt MAGOR :mrgreen: Takže taky občas dostane vodítkem nebo proutkem…

Jde o to zda ho fakt týrají nebo je to nějaké výchovné pleskání??Ale děti by psa trestat neměly :think:

• Citovat
  • Upravit
474
29.3.11 18:46

Janni.na88 Proč? Protože kurňa myslivec má flintu a psa a basta. Flinta se taky nemusí venčit, a vůbec.

Chápeš? Oni neberou psa jako živou bytost. Je to prostě věc. Jednou stranou do ní hoděj potravu, když se chová nevhodně, seřvou jí, nebo zmlátí, a pak se s ní mohou předvést před ostatními majiteli věcí. Fakt jednoduchý. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.3.11 18:56

Obávám se že né.Už sem třikrát hlásila na policii,stop násilí a ještě někam že sousedka bije svou 83 letou matku tak brutálně že babička je samá modřina.Už je to cca 3 měsíce a nikdo nic neudělal :cry:
Třeba když pujde o psa tak ochránci zvířat něco zmužou víc než když jde o člověka.Zkus kontaktovat sdružení toulavá tlapka.Tam ti poradí jak postupovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.3.11 19:03

tak muzes zadat podnet na veterinarni spravu…ale asi prijedou..zkontrolujou…reknou ze nevypada tyrane…ale treba to na ty lidi zapusobi a zacnou se chovat slusne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
29.3.11 19:10

můžeš si stěžovat na veterinární správě nebo možná i na městě.. jenže to asi nepomůže.
nejlepší řešení by bylo najít pro psa majitele a normálně ho v noci protáhnout ze zahrady :nevim: vím, že to není legální řešení, ale pro psa určitě nejlepší :nevim:
mám doma dva labradorky, tak si to nedovedu vůbec představit. bít je, je jen na škodu :roll: jsou to mucíni a jsou hrozně citilívý na jakékoli zvýšení hlasu 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný