Sousedi bijí psa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
209
29.3.11 19:12

Anonymní

jde o to, že když si chci pořídit psa tak si o tom plemenu něco zjistím! Ve všech publikacích o retrívrech obecně se píše, že se štěňata rychle naučí spoustu věcí, ale kolem roku jako kbybys použila gumu všechno zapomenou, stanou se z nich puberťáci a jak píšeš malý magoři ale při troše trpělivosti se pejsek vybouří a pak je z něj ten nejlepší společník.. a věř mi že sem tam výchovný plesknutí by nás ze zahrady nevyhánělo.. nanejvýš bysme si pomysleli něco o tom že si nemám pořizovat telecího pejka když na něj nemám dostatek trpělivosti.. náš taky někdy výchovnou chytil když vyběhl do silnice nebo tak a to určitě znáš zdrhal zastavil se, počkal až budu na dosah a zase vesele odběhl přesně na tu vzdálenost aby na něj nedosáhla… nic proti tobě nebo obecně proti výchově psů, ale nejprv by si každý měl něco o zvířeti a jeho povaze zjistit a uvížit jestli je pro něj vhodnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
29.3.11 19:17

Bohužel vim, že nic moc nepomůže. Ale mělo by se to alespoň nahlásit, aby měli i sousedi trošku hlavu v pejru, pak je dobrý kontaktovat nejbližší ochranu zvířat a zeptat se na postup. Jinak bohužel, člověk s tím nic moc nezmůže :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
29.3.11 19:20

smutný na tom je to, že i kdyby nakrásně jim tu fenku odebrali tak si prostě pořídí dalšího na kterým si budou moct ventilovat ty svý komplexy… :pocitac: ach jo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.11 19:25
Evick1 píše:
jde o to, že když si chci pořídit psa tak si o tom plemenu něco zjistím! Ve všech publikacích o retrívrech obecně se píše, že se štěňata rychle naučí spoustu věcí, ale kolem roku jako kbybys použila gumu všechno zapomenou, stanou se z nich puberťáci a jak píšeš malý magoři ale při troše trpělivosti se pejsek vybouří a pak je z něj ten nejlepší společník.. a věř mi že sem tam výchovný plesknutí by nás ze zahrady nevyhánělo.. nanejvýš bysme si pomysleli něco o tom že si nemám pořizovat telecího pejka když na něj nemám dostatek trpělivosti.. náš taky někdy výchovnou chytil když vyběhl do silnice nebo tak a to určitě znáš zdrhal zastavil se, počkal až budu na dosah a zase vesele odběhl přesně na tu vzdálenost aby na něj nedosáhla… nic proti tobě nebo obecně proti výchově psů, ale nejprv by si každý měl něco o zvířeti a jeho povaze zjistit a uvížit jestli je pro něj vhodnej

on konkrétně to za co je u nás trestaný dělá už od malinka,nepomohlo nic.A nemysli si,že jsme nic nevyzkoušeli.radili jsme se s odborníky a prostě je to velice dominantní pes…a neboj nastudováno mám o labradorech spoustu informací :wink:

• Citovat
  • Upravit
žirafííí
29.3.11 19:30

chudák fenka. já bych je nějak po taji nakamerovala pač až je někde udáš oni budou zapírat že to neni pravda.
Taky jsem svýmu psovi ne jednou pořádně třískla ,ale vždycky za něco,jen tak bych ho vživotě neuhodila .

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.3.11 19:34
žirafííí píše:
chudák fenka. já bych je nějak po taji nakamerovala pač až je někde udáš oni budou zapírat že to neni pravda.
Taky jsem svýmu psovi ne jednou pořádně třískla ,ale vždycky za něco,jen tak bych ho vživotě neuhodila .

Ano,to je o tom o čem mluvím.Pokud ho bijí jen tak ,tak jsou úplně blbý :cert: A nějak bych to řešila,ale pokud je „trestán“,že zlobí nebo něco ničí tak to je rozdíl.A taky je bití a „bití“ :wink:

• Citovat
  • Upravit
209
29.3.11 19:40

Víš co anonymní přijeď někdy na kafe! dokonce ti upeču i buchtu pak se pěkně posadíme na zahradu a uvidíme.. Nejsem zase tak pitomá abych nepřešla nějakou výchovnou lekci, ale to už jsem psala jestli sis všimla! ale bezdůvodný řev a mlácení psa hlava nehlava třeba koštětem nebo dneska vodítkem není žádná výchova :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
29.3.11 19:44
Evick1 píše:
Víš co anonymní přijeď někdy na kafe! dokonce ti upeču i buchtu pak se pěkně posadíme na zahradu a uvidíme.. Nejsem zase tak pitomá abych nepřešla nějakou výchovnou lekci, ale to už jsem psala jestli sis všimla! ale bezdůvodný řev a mlácení psa hlava nehlava třeba koštětem nebo dneska vodítkem není žádná výchova :cert:

Taky si myslím, že by asi nikdo nešílel proto, že před ním někdo plácne psovi jednu výchovnou… 8-)

A ono i u tý výchovy záleží na tom, jak je důsledná, viděla jsem třeba ženskou cvičit přivolání, když pes teda asi napotřetí přišel, tak ho seřezala - z toho bych si i já vytvořila v hlavě spojení „přijdu = dostanu nasekáno“. A takovýhle lapsy vedou k bludnýmu kruhu, kdy se psychicky labilnější „chovatelé“ uchylujou k stále drastičtějším výpraskům, a nakonec je z psa neurotická troska. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.11 19:46
Evick1 píše:
Víš co anonymní přijeď někdy na kafe! dokonce ti upeču i buchtu pak se pěkně posadíme na zahradu a uvidíme.. Nejsem zase tak pitomá abych nepřešla nějakou výchovnou lekci, ale to už jsem psala jestli sis všimla! ale bezdůvodný řev a mlácení psa hlava nehlava třeba koštětem nebo dneska vodítkem není žádná výchova :cert:

Ale to se nemusíš rozčilovat,znám lidi cořeknou,že je pes týrán,když mu jednu lupnu vodítkem :wink: Tak jsem jen chtěla vědět jak to je u vás.Nic jiného v tom není :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2672
29.3.11 19:57

no my máme taky labradora-a je zlý!nasi ho nebijí ani nic podobneho sem tam mu jako daji vychovnou nicmene pokousal uz celou rodinu ale nasi ho nedaji pryc nebo se to pry nedela..tak spis bude asi rozmazleny–jeste ze uz tam nebydlim:Da také zkouší různe fígly neco funguje neco ne.takze tak.LABRADORI NEJSOU MÍRUMILOVNÍ KAZDÝ PES JE JEDINEČNÝ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
29.3.11 20:23
Anonymní píše:
Evick1 píše:
Ale to se nemusíš rozčilovat,znám lidi cořeknou,že je pes týrán,když mu jednu lupnu vodítkem :wink: Tak jsem jen chtěla vědět jak to je u vás.Nic jiného v tom není :mavam:

V pohodě nerozčiluju se ani tak na tebe jak jsem naštvaná na ně.. mrzí mě mít za sousedy takový.. :zed: no ale jestli ještě budou nějaký pochyby kafíčko platí :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
29.3.11 20:52

Ahoj,diskusi jsem jen přelítla,a je to děsný,já vůbec nemůžu ani v tv vidět reportáže o týrání zvířat.
A ještě,když je to labouš.Kdybych nebydlela v bytě,tak bych si ho pořídila.
Já bych asi nedokázala zůstat v klidu,asi bych musela sousedům něco říct.Asi bych zavolala nějaký spolek na ochranu zvířat,a sousedovi řekla,že může jít do kriminálu :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
29.3.11 20:58

je to přesně jak píšeš, pokud psa přímo u prohřešku nechytíš tak pak nemá cenu ho napomenout nesmíš, ne!on pak neví za co. kolikrát po návratu domů rozkousané noviny či botník ale mlátit za přivítání po po příchodu, to pes nechápe :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
29.3.11 21:03
momi33 píše:
Ahoj,diskusi jsem jen přelítla,a je to děsný,já vůbec nemůžu ani v tv vidět reportáže o týrání zvířat.
Já bych asi nedokázala zůstat v klidu,asi bych musela sousedům něco říct.Asi bych zavolala nějaký spolek na ochranu zvířat,a sousedovi řekla,že může jít do kriminálu :-?

už jsem právě výš psala, že jednou si taťka došel stěžovat a sousedovic hlava rodiny nám otrávil našeho ovčáka.. naštěstí to přežil protože nesežral všechno to naházený otrávený maso.. :zed: člověk už se tu pak bojí otevřít pusu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
29.3.11 21:05
Evick1 píše:
momi33 píše:
Já bych asi nedokázala zůstat v klidu,asi bych musela sousedům něco říct.Asi bych zavolala nějaký spolek na ochranu zvířat,a sousedovi řekla,že může jít do kriminálu :-?
už jsem právě výš psala, že jednou si taťka došel stěžovat a sousedovic hlava rodiny nám otrávil našeho ovčáka.. naštěstí to přežil protože nesežral všechno to naházený otrávený maso.. :zed: člověk už se tu pak bojí otevřít pusu :poblion:

Já jsem to jen opravdu prolétla…je to opravdu hrozné,mít takové sousedy :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný