Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Maminky, máme objednané sítě do oken, ty budou ale až v září kvůli atypu oken.
Dneska nás komáři postipali fest, vzhledem ke 4 metrovým stropum je nemůžeme ani pořádně pozabíjet.
Poradíte co do ložnice s miminkem? Kouakala jsem na různé lampy, ale nemají vůbec recenze případně špatne.
Moc děkuji!
My máme v ložnici difuzer od Frosche, vůně citronela. Spime s otevřeným oknem i dveřmi, v okně máme jakous takous síť proti hmyzu. Takovou starou a poněkud vetchou, ale lepší, než nic. Co jsem ten difuzer koupila, komáři v ložnici vůbec nejsou. Loni jsme k nim vstavali často, furt nas nějaký obtezoval, letos ještě ani jednou. Postavila jsem to na skříňku hned ke dveřím, aby ten “smrad” cítili už zdálky a rozmysleli si zavčas, ze tím směrem vůbec nemá cenu litat
![]()
Edit a mimco spi s nama.
Jinak muž už byl na ty komáry od loňska fakt hodně nas.anej a chtěl dat do zásuvky Raid, ale ukecala jsem ho, že ještě zkusíme ty tyčinky. A teď už si na nejakej Raid ani nevzpomeme, naštěstí ![]()
@Semtex ahoj, moc díky! Tycinky myslíš tím difuzerem? Našla jsem tento, je to on?
Jinak jak tě to napadlo, že by to mohlo působit na komáry? ![]()
@Mamca_1234 no někde jsem slyšela, že nemají takové ty citronové vůně radi, tak jsem to zkusila ![]()
Jojo, je to přesně tenhle, existují do toho i Nahradni náplně - ten olejicek nebo co to je s novými spejlemi, tak se nemusí pokaždé kupovat nová lahvička.
Těm vonítkům moc nevěřím. Celkem se mi odsvědčily ty elektrické lampy, pozabíjí to kde jakou havěť. Ale nejdůležitější je nevětrat, když se svítí. A jak vidíš komára, jít po něm za každou cenu. (ale je to těžké, taky máme vysoké stropy).
Nějaké ty lepící síťky bych koupila. Provizorně. Než budou ty originál. V Lidlu jsem je zahlédla. Dají se snadno přidělat a zase odstranit.
My teď máme OSB desky místo oken. Přes to ani komár a ani moucha neproletí
. To můžu vřele doporučit. Nebo taky zatím provizorně síťky někde jsou dané, ať přečkáme, než budou ty originál k oknům.
My používáme ty „vonítka“. Prostě ty klasické z DMka. Ale není to na celý dům, to bych se nedoplatila. Máme to jen v ložnici a v obýváku. Za mě to funguje dobře, ale jen v menších prostorech no.