co proti vypadávání vlasů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2216
22.8.06 20:09

co proti vypadávání vlasů

zdravím všechny těhulky, moc Vás prosím o radu.Strašně mi teď vypadávají vlasy. Ještě stále chodím do práce a je mi nepříjemné, jak mi kolegyně říkají, že vždycky , když přebírají službu po mě, tak je plná recepce mých vlasů. Máte nebo měla jste některá stejný problém? Co Vám prosím na to pomáhalo. Moc děkuji za jakoukoliv radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
386
22.8.06 21:14

ahoj Karinko,
zkus v lékárně nějaký vitamíny /jestli teda už nebereš /, jsou i speciální šampony… i když nevím, jak zabírají. Nemáš třeba stres? Vlasy většinou začínají vypadávat až po porodu, kvůli změně hormonů
Kamarádce úžasně pomohl kosmetický laser,ale nevím do jaké míry by to šlo v těhu :oops: . Hlavně se tim moc netrap, protože čím víc na něco myslíme a nechceme to , tak tim víc to máme… že jo? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
22.8.06 21:58

Mně vypadávaly v těhotenství vlasy děsně, věčně ucpaný odpad ve vaně. Vitamíny jsem brala od začátku těhu. Po porodu se všechno upravilo i když jsem kojila a měla nějaké větší problémy s krví. Takže asi doufat že to jednoho dne přejde a snažit se o ně víc pečovat, zábaly a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
22.8.06 22:03

Ahoj Karinko,

mě vypadávají vlasy až teď po porodu, užívám vitamíny panthenol a biofemin tobolky (s extraktem kopřivy a přesličky), taky používám vlasové přípravky z Henny,přírodní produkty (používám celou jejich řadu, dost se mi osvědčily jejich výrobky,kukni na www.henna.eu).

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
23.8.06 08:11

Ahoj Karinko,
já píšu jen, aby sis nemyslila, že jsi divná, že padají už teď … já jsem taky jako osika…z hřívy mi zůstane asi jen pár canců. Jenže, já jsem to už tušila dopředu, protože jsem to měla stejné i u prvního těhotenství. Nic moc nezabralo a je pravda, že po porodu se to dost rychle spravilo. Stejně ale chci dneska zajít do lékárny, jestli se něco za ty roky nezměnilo a nechtějí mi dát něco zázračného - když tak napíšu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
23.8.06 08:29

Ahoj, jak už se tady psalo. Mně tedy ohromně pomohly Panthenolové kapsle. Brala jsem je tedy až po porodu, ale můžou se brát i při kojení, tak se zeptej, jestli se můžou brát i v těhu, to nevím. Ale musím říct, že ty mě pomohly. Dr. mě na kožním tehdá řekl, ať beru zinek, ale ten mi nepomohl vůbec, až tyhle Panthenolové kapsle. A i teď mám vlasy řekla bych lepší, než jsem kdy měla. Zkus se pozeptat.

Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast