Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
zdravím všechny těhulky, moc Vás prosím o radu.Strašně mi teď vypadávají vlasy. Ještě stále chodím do práce a je mi nepříjemné, jak mi kolegyně říkají, že vždycky , když přebírají službu po mě, tak je plná recepce mých vlasů. Máte nebo měla jste některá stejný problém? Co Vám prosím na to pomáhalo. Moc děkuji za jakoukoliv radu.
ahoj Karinko,
zkus v lékárně nějaký vitamíny /jestli teda už nebereš /, jsou i speciální šampony… i když nevím, jak zabírají. Nemáš třeba stres? Vlasy většinou začínají vypadávat až po porodu, kvůli změně hormonů
Kamarádce úžasně pomohl kosmetický laser,ale nevím do jaké míry by to šlo v těhu
. Hlavně se tim moc netrap, protože čím víc na něco myslíme a nechceme to , tak tim víc to máme… že jo? ![]()
Mně vypadávaly v těhotenství vlasy děsně, věčně ucpaný odpad ve vaně. Vitamíny jsem brala od začátku těhu. Po porodu se všechno upravilo i když jsem kojila a měla nějaké větší problémy s krví. Takže asi doufat že to jednoho dne přejde a snažit se o ně víc pečovat, zábaly a tak.
Ahoj Karinko,
mě vypadávají vlasy až teď po porodu, užívám vitamíny panthenol a biofemin tobolky (s extraktem kopřivy a přesličky), taky používám vlasové přípravky z Henny,přírodní produkty (používám celou jejich řadu, dost se mi osvědčily jejich výrobky,kukni na www.henna.eu).
Katka
Ahoj Karinko,
já píšu jen, aby sis nemyslila, že jsi divná, že padají už teď … já jsem taky jako osika…z hřívy mi zůstane asi jen pár canců. Jenže, já jsem to už tušila dopředu, protože jsem to měla stejné i u prvního těhotenství. Nic moc nezabralo a je pravda, že po porodu se to dost rychle spravilo. Stejně ale chci dneska zajít do lékárny, jestli se něco za ty roky nezměnilo a nechtějí mi dát něco zázračného - když tak napíšu ![]()
Ahoj, jak už se tady psalo. Mně tedy ohromně pomohly Panthenolové kapsle. Brala jsem je tedy až po porodu, ale můžou se brát i při kojení, tak se zeptej, jestli se můžou brát i v těhu, to nevím. Ale musím říct, že ty mě pomohly. Dr. mě na kožním tehdá řekl, ať beru zinek, ale ten mi nepomohl vůbec, až tyhle Panthenolové kapsle. A i teď mám vlasy řekla bych lepší, než jsem kdy měla. Zkus se pozeptat.
Šárka