Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Hovězí roštěnou třeba na houbách nebo jen tak. Uvaříš dneska, zítra ohřeješ a jen uděláš rýži ![]()
@Anael píše:
Guláš? ten si uvaříš dnes, do zítřka se uleží a zítra jen ohřeješ knedlík, nebo nakrojíš chleba
ten mě taky napadl. Ale kilo cibule pro kojící, asi nebude to nej ![]()
@Anael jojo tu dělám dneska. Strašně se na ní těšim
ale já udělám rýžový nudle. To je za pár minut ![]()
Namazat chleba - idealne dva dny starej kvuli te kojici ![]()
Nemam rada navstevy, kdyz prijedou, kdyz my mame praci. Takhle by si to zapamatovaly (tY navstevY). Vyvarim jen kvuli babicce s dedou, protoze u nich taky vzdycky dostaneme obed nebo veceri. Delam jidla typu kure na paprice, proste jen neco pokrajet, podusit a nazdar. Nebo neco objednat.
Naložila bych maso do bylinek a zítra bych ho jen opekla. K tomu brambory, kdyby zbyl čas - salát.
@ncc1701 píše:
Namazat chleba - idealne dva dny starej kvuli te kojici
Nemam rada navstevy, kdyz prijedou, kdyz my mame praci. Takhle by si to zapamatovaly (tY navstevY). Vyvarim jen kvuli babicce s dedou, protoze u nich taky vzdycky dostaneme obed nebo veceri. Delam jidla typu kure na paprice, proste jen neco pokrajet, podusit a nazdar. Nebo neco objednat.
Mám stejný názor, ale nechtěla jsem zase dostat na držku, kdybych ho tu prezentovala ![]()
Holky díky za rady - asi fakt prdnu do trouby kuře a bude to. Zjistila jsem, že mám v mrazáku, tak aspoň ho trošku vyčistím ![]()
Jinak abych to uvedla na pravou míru - nepozvali jsme sami - byli jsme domluvení, ale nám do toho přišlo rozebírání skříní, takže se to hodí protože nám s tím pomůžou. Na ostatní bych se vykašlala, ale jim uvařit musím, protože už nám několikrát pomohli a my se k nim taky zveme když potřebujeme
![]()
@Starrky píše:
Holky díky za rady - asi fakt prdnu do trouby kuře a bude to. Zjistila jsem, že mám v mrazáku, tak aspoň ho trošku vyčistím
Jinak abych to uvedla na pravou míru - nepozvali jsme sami - byli jsme domluvení, ale nám do toho přišlo rozebírání skříní, takže se to hodí protože nám s tím pomůžou. Na ostatní bych se vykašlala, ale jim uvařit musím, protože už nám několikrát pomohli a my se k nim taky zveme když potřebujeme![]()
Tak to je jiná! Vlastně vaříš pro řemeslníky ![]()
Kuřecí stehna - osolit, okmínovat, nakrájet cibuli, podlít a strčit do trouby.. k tomu brambor/rýže
@Anael Gulas pro kojici? Tam prijde hromada cibule…chudak dite pak
Upekla bych kure na soli a kminu a k tomu ryzi nebo brambory…to se fakt dela samo a kojici to muze…bezvyhradne
@JaniceB píše:
Tu vařenou cibuli bych v tom moc neřešila, ale spíš to koření…
@Starrky píše:
Holky díky za rady - asi fakt prdnu do trouby kuře a bude to. Zjistila jsem, že mám v mrazáku, tak aspoň ho trošku vyčistím
Jinak abych to uvedla na pravou míru - nepozvali jsme sami - byli jsme domluvení, ale nám do toho přišlo rozebírání skříní, takže se to hodí protože nám s tím pomůžou. Na ostatní bych se vykašlala, ale jim uvařit musím, protože už nám několikrát pomohli a my se k nim taky zveme když potřebujeme![]()
Taky jsem to chtěla napsat, jste rychlejší.
Já myslím že kuře může úplně každej. ![]()
@JaniceB píše:
Já kojila skoro rok a guláš jsem jedla, dítě z toho újmu nemělo. Tak pardon
![]()