Co rychlého uvařit pro návštěvu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
11.11.13 10:41

Hovězí roštěnou třeba na houbách nebo jen tak. Uvaříš dneska, zítra ohřeješ a jen uděláš rýži :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
11.11.13 10:44
@Anael píše:
Guláš? ten si uvaříš dnes, do zítřka se uleží a zítra jen ohřeješ knedlík, nebo nakrojíš chleba :palec:

ten mě taky napadl. Ale kilo cibule pro kojící, asi nebude to nej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
11.11.13 10:45

@mejdylko
Tak ještě čínu a druhý den udělat rýži :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
11.11.13 10:47

@Anael jojo tu dělám dneska. Strašně se na ní těšim :D ale já udělám rýžový nudle. To je za pár minut :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
11.11.13 10:56

Namazat chleba - idealne dva dny starej kvuli te kojici :)
Nemam rada navstevy, kdyz prijedou, kdyz my mame praci. Takhle by si to zapamatovaly (tY navstevY). Vyvarim jen kvuli babicce s dedou, protoze u nich taky vzdycky dostaneme obed nebo veceri. Delam jidla typu kure na paprice, proste jen neco pokrajet, podusit a nazdar. Nebo neco objednat.

• Citovat
  • Upravit
Jemys
11.11.13 10:59

Naložila bych maso do bylinek a zítra bych ho jen opekla. K tomu brambory, kdyby zbyl čas - salát.

• Citovat
  • Upravit
46669
11.11.13 10:59
@ncc1701 píše:
Namazat chleba - idealne dva dny starej kvuli te kojici :)
Nemam rada navstevy, kdyz prijedou, kdyz my mame praci. Takhle by si to zapamatovaly (tY navstevY). Vyvarim jen kvuli babicce s dedou, protoze u nich taky vzdycky dostaneme obed nebo veceri. Delam jidla typu kure na paprice, proste jen neco pokrajet, podusit a nazdar. Nebo neco objednat.

Mám stejný názor, ale nechtěla jsem zase dostat na držku, kdybych ho tu prezentovala :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
11.11.13 11:02

Holky díky za rady - asi fakt prdnu do trouby kuře a bude to. Zjistila jsem, že mám v mrazáku, tak aspoň ho trošku vyčistím :mrgreen:
Jinak abych to uvedla na pravou míru - nepozvali jsme sami - byli jsme domluvení, ale nám do toho přišlo rozebírání skříní, takže se to hodí protože nám s tím pomůžou. Na ostatní bych se vykašlala, ale jim uvařit musím, protože už nám několikrát pomohli a my se k nim taky zveme když potřebujeme :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.11.13 11:08
@Starrky píše:
Holky díky za rady - asi fakt prdnu do trouby kuře a bude to. Zjistila jsem, že mám v mrazáku, tak aspoň ho trošku vyčistím :mrgreen:
Jinak abych to uvedla na pravou míru - nepozvali jsme sami - byli jsme domluvení, ale nám do toho přišlo rozebírání skříní, takže se to hodí protože nám s tím pomůžou. Na ostatní bych se vykašlala, ale jim uvařit musím, protože už nám několikrát pomohli a my se k nim taky zveme když potřebujeme :mrgreen: :mrgreen:

Tak to je jiná! Vlastně vaříš pro řemeslníky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
11.11.13 11:13

Kuřecí stehna - osolit, okmínovat, nakrájet cibuli, podlít a strčit do trouby.. k tomu brambor/rýže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
11.11.13 11:25

@Anael Gulas pro kojici? Tam prijde hromada cibule…chudak dite pak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
11.11.13 11:26

Upekla bych kure na soli a kminu a k tomu ryzi nebo brambory…to se fakt dela samo a kojici to muze…bezvyhradne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
@JaniceB píše:
@Anael Gulas pro kojici? Tam prijde hromada cibule…chudak dite pak

Tu vařenou cibuli bych v tom moc neřešila, ale spíš to koření…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152166
@Starrky píše:
Jinak abych to uvedla na pravou míru - nepozvali jsme sami - byli jsme domluvení, ale nám do toho přišlo rozebírání skříní, takže se to hodí protože nám s tím pomůžou. Na ostatní bych se vykašlala, ale jim uvařit musím, protože už nám několikrát pomohli a my se k nim taky zveme když potřebujeme :mrgreen: :mrgreen:

Taky jsem to chtěla napsat, jste rychlejší. :mrgreen: Já myslím že kuře může úplně každej. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
11.11.13 11:27
@JaniceB píše:
@Anael Gulas pro kojici? Tam prijde hromada cibule…chudak dite pak

Já kojila skoro rok a guláš jsem jedla, dítě z toho újmu nemělo. Tak pardon :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí