Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj všichni - potřebuju poradit.
Zítra nám přijede návštěva a já jim potřebuju dát něco k obědu a nevím co. Problém je v tom, že budeme mít práci, takže bych potřebovala ideálně něco, co si budu moct předpřipravit večer, abych pak zítra u plotny nestrávila celý den. Vůbec nic mě nenapadá.
Jo a ještě to musí být jídlo vhodné pro kojící.
Poradíte někdo něco dobrého?
@Starrky tak jestli nebudeš mít čas na vaření, tak něco, co šoupneš do trouby a je to. Např. kuře, nebo nějaké jiné naložené maso. ![]()
Boloňský špagety, zapečená cuketa s bramborem, sekaná s kaší, přírodní plátky s hranolkama, dušená játra s rýží. To se všechno dá krásně ohřát nebo předpřipravit a druhej den dodělat a oloupat brambory nebo uvařit těstoviny, to je rychlovka. ![]()
Upekla bych třeba maso a zítra jen šoupla do trouby pro ohřátí. Třeba jen s pečivem (křen, hořčice).
Nebo nějakou omáčku, dá se nachystat předem, řízky, masovou směs (zítra už jenom uvařit rýži),… ![]()
Přikláním se také k pečenému kuřeti a můžeš ho jenom nasolit kvůli kojící a udělala bych to s bramborovou kaší
Guláš? ten si uvaříš dnes, do zítřka se uleží a zítra jen ohřeješ knedlík, nebo nakrojíš chleba ![]()
Ahoj, zkus toto Dělala jsem ho teď na sobotu. V pátek večer jsem si připravila směs masa se zeleninou a rovnou dala i do zapékací nádoby. Brambory na kaši jsem si taky oloupala. V sobotu jsem to jen udělala kaši a dala zapéct. A mělo to velký úspěch
A nebo nějákou omáčku, ty se dají ohřívat a uvaříš jen přílohu ![]()
@Starrky co kuřecí paličky na medu s nějakým zeleninovým salátem (např. kuskus)
to děláme pro návštěvy my
Bramborový salát (je lepší uležený) a domácí sekanou, tu taky můžeš udělat dopředu a zítra jen ohřát ![]()
Já bych udělala taky kuře. S tím není práce, strčíš do trouby a jdeš od toho.
Já bych udělala Fondue - masový. ![]()
To je jenom o tom nakrájet maso a každý si ho pak už v nádobě Fondue osmaží ![]()
Co třeba řízky, ty můžeš obalit večer a druhý den je jenom opečeš, to je rychlovka. Oloupala bych si dopředu ještě brambory a druhý den je dala vařit, at je to čerstvé. Nebo bych uvařila vepř./kuřecí guláš v papináku, to je taky rychlé a k tomu např. rýži. A kdyby se ti nechtělo vůbec vařit, tak si můžete objednat pizzu ![]()