Co rychlého uvařit pro návštěvu?

6230
11.11.13 10:20

Co rychlého uvařit pro návštěvu?

Ahoj všichni - potřebuju poradit.
Zítra nám přijede návštěva a já jim potřebuju dát něco k obědu a nevím co. Problém je v tom, že budeme mít práci, takže bych potřebovala ideálně něco, co si budu moct předpřipravit večer, abych pak zítra u plotny nestrávila celý den. Vůbec nic mě nenapadá.
Jo a ještě to musí být jídlo vhodné pro kojící.
Poradíte někdo něco dobrého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Elessar
11.11.13 10:23

Uvař jim kafe a klídex :nevim:

• Citovat
  • Upravit
26890

Upekla bych kure. Strcis zitra do trouby a pece se samo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972

@Starrky tak jestli nebudeš mít čas na vaření, tak něco, co šoupneš do trouby a je to. Např. kuře, nebo nějaké jiné naložené maso. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370

Boloňský špagety, zapečená cuketa s bramborem, sekaná s kaší, přírodní plátky s hranolkama, dušená játra s rýží. To se všechno dá krásně ohřát nebo předpřipravit a druhej den dodělat a oloupat brambory nebo uvařit těstoviny, to je rychlovka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
11.11.13 10:25

Upekla bych třeba maso a zítra jen šoupla do trouby pro ohřátí. Třeba jen s pečivem (křen, hořčice).
Nebo nějakou omáčku, dá se nachystat předem, řízky, masovou směs (zítra už jenom uvařit rýži),… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
11.11.13 10:26

Přikláním se také k pečenému kuřeti a můžeš ho jenom nasolit kvůli kojící a udělala bych to s bramborovou kaší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
11.11.13 10:27

Guláš? ten si uvaříš dnes, do zítřka se uleží a zítra jen ohřeješ knedlík, nebo nakrojíš chleba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru

Ahoj, zkus toto Dělala jsem ho teď na sobotu. V pátek večer jsem si připravila směs masa se zeleninou a rovnou dala i do zapékací nádoby. Brambory na kaši jsem si taky oloupala. V sobotu jsem to jen udělala kaši a dala zapéct. A mělo to velký úspěch :D A nebo nějákou omáčku, ty se dají ohřívat a uvaříš jen přílohu :)

• Citovat
  • Upravit
1039

Taky bych asi udělala kuře :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
11.11.13 10:28

@Starrky co kuřecí paličky na medu s nějakým zeleninovým salátem (např. kuskus)

to děláme pro návštěvy my

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30663
11.11.13 10:29

Bramborový salát (je lepší uležený) a domácí sekanou, tu taky můžeš udělat dopředu a zítra jen ohřát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.11.13 10:30

Já bych udělala taky kuře. S tím není práce, strčíš do trouby a jdeš od toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
11.11.13 10:35

Já bych udělala Fondue - masový. :-D

To je jenom o tom nakrájet maso a každý si ho pak už v nádobě Fondue osmaží :-D

• Citovat
  • Upravit
50186
11.11.13 10:39

Co třeba řízky, ty můžeš obalit večer a druhý den je jenom opečeš, to je rychlovka. Oloupala bych si dopředu ještě brambory a druhý den je dala vařit, at je to čerstvé. Nebo bych uvařila vepř./kuřecí guláš v papináku, to je taky rychlé a k tomu např. rýži. A kdyby se ti nechtělo vůbec vařit, tak si můžete objednat pizzu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí