Co s bolavym camprdlikem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
830
4.12.10 10:52

Co s bolavym camprdlikem

ahoj holky, mame takovy problem. Muj dvouletacek si od vecera stezuje ze ho boli camprdlik. Mel ho pred spanim na jedny strane cervenej a trochu nateklej,nenechal si nej sahnout ze ho to boli. Rano mel v plynce trochu naspineno a bylo to citit jakoby hnisem. A porad ma nuceni na curani, furt litame na zachod a to vycura jen trochu.
Poradte prosim co mam delat.
Tohle se musi stat zrovna v sobotu :zed: .
A to mame jit na ockovani prevenaru, jestli ma zanet, urco mi ho nenaockuje a takhle to odkladame uz pul roku. Ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1192
4.12.10 10:56

Já bych zajela na pohotovost…může to být zánět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
4.12.10 10:57

Musí ho to šíleně bolet,oblíkla bych ho a skočila s ním k dr.třeba do špitálu na dětské,lepší než nějaká pohotovost.asi bude potřeba napsat framykoin,ten je na recept,pokud máš doma,zkus mu pinďu omýt a namazat.a snad má zánět jen toho penisku a ne i v moč.cestách.my to kdysi zvládli doma sami s framykoinem ale byly to muka. :cry: pokud tam má velké ložisko hnisu,radši jeď :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
4.12.10 11:00

ted uz ho ma min nateklej a jen hodne tmave ruzovej, ale na dotek ho boli a kdyz chodi, jakoby ho obkracuje. Jsme mimo mesto a bez auta, tak bych to chtela zkusit nejak ‚podomacku‘. Vecer uz auto bude, tak max pojedeme pak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
4.12.10 11:06

koukni doma zda nemáš framykoin,řapík nebo něco podobného.bude tam mít zánětek,možná se mu pod předkožku dostala jen nějaká špínka.je ještě na plínce?nebo už ne?jak ho sprchneš zkus nenásilně předkožku trošku ohrnout a opláchnout pinďu jen vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
4.12.10 11:07

Ahoj,
studený obklad nám pomohl a nebo obklad s Optalmoseptonexem (oční kapky) používali sme to v porodnici na doporučení Dr.Třeba vám to taky pomůže.Jen pozor víš co dělají děti když je jim zima :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
4.12.10 11:16

Určitě heřmánek..udělej mu lázeň a posaď do toho.Pamatuji si,že takto to dělávala mamka bráchovi. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
4.12.10 11:41

Pokud doma máš, doporučila bych vykoupat v heřmánku a pak namazat framykoinem. Nebo alespoň ten heřmánek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
4.12.10 12:27
Ajka a Domi píše:
koukni doma zda nemáš framykoin,řapík nebo něco podobného.bude tam mít zánětek,možná se mu pod předkožku dostala jen nějaká špínka.je ještě na plínce?nebo už ne?jak ho sprchneš zkus nenásilně předkožku trošku ohrnout a opláchnout pinďu jen vodou.

prave ze plynu ma jen noc kdyby nahodou. Ale cura i kaka na zachode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
4.12.10 14:02

ahoj můj malý to měl taky.Dr.doporučila Optalmo Framykoin-oční mast- je jemnější než klasický framykoin a účinek je opravdu rychlý.A pokud ho nemáš tak ty obklady z heřmánku.......Tak ať se brzy uzdraví........ :wink: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
4.12.10 22:34
MegK píše:
Ahoj,
studený obklad nám pomohl a nebo obklad s Optalmoseptonexem (oční kapky) používali sme to v porodnici na doporučení Dr.Třeba vám to taky pomůže.Jen pozor víš co dělají děti když je jim zima :lol:

A co děljí ??? :-D Nevim.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
5.12.10 00:07
Lenka512 píše:
MegK píše:
Ahoj,
studený obklad nám pomohl a nebo obklad s Optalmoseptonexem (oční kapky) používali sme to v porodnici na doporučení Dr.Třeba vám to taky pomůže.Jen pozor víš co dělají děti když je jim zima :lol:
A co děljí ??? :-D Nevim.. :-D

Nevím jak holčičky,ale kluci čůrají a všude :pankac:  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
5.12.10 08:19

holky,moc dekuji vsem za rady. Vcera jsem v lekarne koupila hermanek a optalmoframykoin mam doma, tak jsem mazala a oplachovala a svete div se, vse vypada tak jak ma a pry ho to neboli. Tak jeste dneska budu mazat a oplachovat a obejde se to i bez doktora :palec: . Dekuji vsem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.12.10 11:37
Luciska001 píše:
holky,moc dekuji vsem za rady. Vcera jsem v lekarne koupila hermanek a optalmoframykoin mam doma, tak jsem mazala a oplachovala a svete div se, vse vypada tak jak ma a pry ho to neboli. Tak jeste dneska budu mazat a oplachovat a obejde se to i bez doktora :palec: . Dekuji vsem :hug:
:palec: :palec: :palec: :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
7.12.10 10:45

to je prima že jste to zvládli :potlesk: :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...