Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
před nebo po odečtu? mě bylo řečeno, že u zubů to bývá do max. 38 - malý měl po odečtu až 39,4 a vyklubala se z toho 6.nemoc…
Ahoj zakladatelko,
chlapeček se zuby netrpěl vůbec. Mladší holčička měla i 40°C teplotu, šílený průjem a rýmu
Každé dítě to má bohužel jinak ![]()
mam jeste jednoho syna a ten u zubu horečku neměl
jinak je to po odečtu
zalezi na diteti.Mne bylo receno,ze horecka ani prujem nema se zubama co delat,ale syn mel u kazdeho zubu 40 a prujem ![]()
Doktorka mi taky říkala, že takhle vysoké teploty od zubů být nemohou. Děti co je mají a jsou 4 dny bez jiných příznaků prodělají nějakou virózu… těžko říct.
Máme to samé, malá se ráno probudila s 38,4. Taky jsem to přičítala zubům, protože slintá jako malá doga, ale dásně má klidné a očividně ji nic nebolí. Jenom nechce moc jíst a je spavá.
Tak čekám, co se z toho vyklube. ![]()
Anonymní píše:
Ahoj
malej se probudil nějak horký, tak jsem měřila a má 38,7, jinak je ok, jen trošku méně aktivní. Můžou to být zuby či je to na zuby už dost vysoká horečka?je mu 11 měsíců
Naše malá trpěla hlavně ři stoličkách to vařila přes den a v noci to bylo snad ještě horší teploty jí neklesaly pod 39,5 po odečtení, takže hrůza
. Byla protivná, takže dost plakala, průjem měla neskutečný a také byla docela spavá, hlavně přes den. držim palečky ať se zoubek brzo vyklube. Takže zoubek to klidně být může. Jinak bych zkoušela potírat dásně Calgelem (v lékárně ho normálně koupíš) a na teploty buď čípky nebo sirup ![]()
Boriska píše:
před nebo po odečtu? mě bylo řečeno, že u zubů to bývá do max. 38 - malý měl po odečtu až 39,4 a vyklubala se z toho 6.nemoc…
Stejně to bylo i u nás, zuby mu lezly teplotu vždy max 38,5 a potom šílené horečky až 40 a byla z toho 5. nemoc…
Starší syn v pohodě, mladší syn u prvních 4 zubů horečky 39 - 40 vždy 3 dny …
Martina
tak my vždycky u zubů teploty tak kolem 38,akorát jednou malá měla 40po tři dny,byla totálka malátná,už na antibiotikách a byl z toho i zub ale i zánět v močových cestách.to se poznalo až podle moči co jsem sebou vzala k dr.-byla tam mikroskopická krev,pak se dělalo odběrů a vyšetření až hrůza.jiné příznaky krom horečky vůbec nebyly ![]()
Ahoj
malej se probudil nějak horký, tak jsem měřila a má 38,7, jinak je ok, jen trošku méně aktivní. Můžou to být zuby či je to na zuby už dost vysoká horečka?
je mu 11 měsíců