Daktarin Mundgel?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
332
2.12.10 09:31

Daktarin Mundgel???

Dobrý den,
chtěla jsem se vás zeptat.Moje 3měsíční miminko trápí v pusince moučnivka.Mažeme fialkou,ale vůbec to nepomáhá a pořád se to vrací..
Dočetla jsem se na diskuzích že zabral několika maminkám Daktarin Mundgel.Rozmýšlím se že bych ho zakoupila..Ale ještě se zeptám na váš názor-je tu někdo komu to nepomohlo a nemůže to mimču uškodit?Děkuji za radu. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4492
2.12.10 10:00

Ahoj proxo,
já mám malou holčičku, 10 týdnů a moučnivku máme snad už od porodnice skoro pořád. Taky jsem mazala genciánou fialovou a nic, akorát všechno špinavý :zed: . Tak jsem si koupila ten Mundgel (stojí asi 8,–Eur - bydlím 5km od Německa a tam ho mají v každý lékárně) a zdál se mi super. Je tu na něj někde dokonce diskuze, tam maminky psaly, že se jim pak moučnivka dokonce už ani nevrátila…nám zmizela, ale teď se zase udělala, zítra jdu k MUDr., tak se zeptám a asi začnu zase dávat ten Mundgel. Výhoda je, že je bezbarvý, chutná dobře, potíráš s ním v pusince (hlavně jazyk a stěny) 4× denně po jídle, aby to co nejdýl vydrželo). Tak hodně štěstí a ať mimčo dobře roste…malá začíná plakat, jdu kojit, pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
2.12.10 10:04

Daktarin a v Německu Infectosoor mundgel by měly být pro miminka neškodné - jsou tam volně prodejné, já se teda víc bála fialky, protože se o ní píše, že je karcinogenní sice asi ve větším množství, ale přece… :think: Ale byť jsem na něj četla jen samou chválu, tak dceři nepomohl, jen mně na kvasinky na prsou zabíral dost dobře. Ovšem dceři nepomohly ani Nizoral tablety, které si maminky taky dost chválí (jsou jen na předpis). Dceři zabraly až homeopatika Borax 5CH - rozpustit denně 10kuliček v 1dcl převařené vody a po dvou hodinách dávat miminku lžičku roztoku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alca a danik
2.12.10 10:40

Taky doporučuju :palec:

• Citovat
  • Upravit
332
26.12.10 18:58

Ahoj,tak se hlásím po pár týdnech.Tak Daktarin mě poslala jedna hodná maminka z Rakouska.
Musím pochválit-moučnivka v pusince je fuč a i na zadečku všechno zmizelo.Takže doporučuji :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sniper29a
30.5.12 19:30

Daktarin je peknej bordel obsahujici kotizosteroidy. Doktori to predepisuji na vse o cem nevi co to vlastne je. To ze to nici kuzi castym mazanim jaksi uz nerikaji. Spis jak leci to totalne znici kuzi a pak se priznaky nevraci.

V britanii mi to predepsali na exem na obliceji. Doktorka mi rika, ze je to bezne. Ale nikdo nevi co to vlastne je. Predepsala mi tento bordel.

Ucinne a prirodni reseni co odstranuje exem je Tea Tree Oil z Australie. Da se sehnat ve vsech ceskych lekarnach.

• Citovat
  • Upravit
213
1.5.13 07:46

Holky, potřebovala bych radu od vás, co jste používali Daktarin. Malýmu je měsíc, nejdřív jsme měli genciánku, sice zabírala, ale pálila…pak Neocide a po něm se nám to hrozně rozšířilo. Manžel přivezl z Rakouska Daktarin, ale dočetla jsem se v příbalovém letáku, že se nemá používat u děti do 6 měsíců. Používali jste někdo u mladších? A bylo všechno v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
1.5.13 07:56

Ahoj to je úplně přesněj postup jak u nás :mrgreen: malé bylo 6 týdnů za tři dny v pohodě :palec: jen jsem omatlala dudlík pošťourala v pusině a bylo. Kupovala mě ho sestra která žije ve Vídni řekla jí její dětská že můžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí