Co s nedodělanou konzervatoří?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Leva píše:
Děkuji všem za odpovědi, docela jste mne povzbudily:) O dostudování konzervatoře také silně uvažuji, ale musela bych začít teď cvičit na zkoušky které jsou za rok a bojím se že bych to, navíc bez pomoci učitele kterého už nemám, nezvládla. Asi mi nic jiného nezbyde. Dálkové studium nepřipadá v úhavu, protože opravdu chci jít studovat VŠ. Co se týče OA, tak znám pár lidí co nedodělalo učňák a najednou studují OA dálkově. Neznám ovšem nikoho, kdo by jí dodělalAsi bych měla začít být více aktivní, už jsem se naseděla dost. Zítra zkusím obvolat pár škol a zeptat se na to přímo. Chtěla jsem se rok učit a pak zkusit zkoušky, třeba mi poradí co a jak se naučit. I když co jsem zkoušela psát email, tak většinou ani neodepsali. Zajímalo mne, zda stím nemá některá z vás zkušenosti. Konzervatoř co si pamatuju nedodělala skoro čtvrtka lidí z našeho ročníku. Nikdo z nich už nestuduje a většina z nich se plácá od ničeho k ničemu, protože neví, kudy kam a do práce nepoužitelní. Takhle se holt rodí chudí muzikanti bez budoucnosti
Držím palce s tou konzervatoří. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přijímací řízení na sš probíhá v dubnu, talentovky pak dříve.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Talentovky probíhají právě v těchto dnech a do dubna se nic moc nenaučím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rok se učit na přijímačky na střední mi přijde skoro moc. A co zkusit zajít na přijímačky nanečisto, tam zjistíš, jak jsi na tom.
Soukromý humanitní gympl je třeba tenhle www.sgjs.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Leva píše:
Talentovky probíhají právě v těchto dnech a do dubna se nic moc nenaučím
Pak jste na to měla myslet dřív ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A na VŠ je stejně nejdůležitější mít znalosti toho oboru, kam se hlásíš a maturitní vysvědčení coby papír.
Na jakou VŠ bys pak chtěla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za rok se naučit znalosti potřebné k příjmutí do vyššího ročníku mi příjde tak akorát : ) Já vím, měla jsem na to myslet dřív, ale už nechci si říkat co by bylo kdyby… už chci začít jednat a neohlížet se na minulost. Také už jsem mohla být v 2 ročníku na VŠ a nemít žádné starosti, kdybych bejvala byla normální
Přemýšlela jsem o pedagogické fakultě, chtěla bych se přestěhovat do Prahy. Baví mne práce s dětmi, 3 roky učím v soukromé hudební škole.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Školy nabízejí přípravné kurzy k přijímačkám, popř. existuje i nabídka přípravy u soukromých osob.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Leva píše:
Za rok se naučit znalosti potřebné k příjmutí do vyššího ročníku mi příjde tak akorát : ) Já vím, měla jsem na to myslet dřív, ale už nechci si říkat co by bylo kdyby… už chci začít jednat a neohlížet se na minulost. Také už jsem mohla být v 2 ročníku na VŠ a nemít žádné starosti, kdybych bejvala byla normálníPřemýšlela jsem o pedagogické fakultě, chtěla bych se přestěhovat do Prahy. Baví mne práce s dětmi, 3 roky učím v soukromé hudební škole.
Ve které hudební škole přijali učitelku se zš? To asi budete hudební génius.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Leva myslela jsem do prváku. Do vyšších ročníků záleží na škole.
@blecha72 pokud má pedagogický talent, ovládá nástroj a má zkušenosti s učením, neviděla bych v tom problém. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Leva píše:
Talentovky probíhají právě v těchto dnech a do dubna se nic moc nenaučím
Pokud nepůjdete znova na uměleckou školu, tak se toho do dubna dá naučit hodně - psala jste, že s disciplínou a soustředěním nemáte problém.
Chcete na VŠ, tak mně osobně přijde škoda ztratit rok kvůli tomu, že do dubna se dle vašeho nic moc nenaučíte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč bys nemohla studovat sš dálkově? píšeš, že kvůli tomu, že chceš jít na vš…nějak nechápu? na vš je jedno, jakým způsobem jsi sš vystudovala, důležité je předložit maturitní vysvědčení ![]()
já ted třeba studuji dálkově vš a oproti denním studentům nemáme žádné úlevy…
našla bych si v podstatě jakoukoliv školu, kde jde studovat dálkově maturitní obor.
představa, že jdu ve 21 letech studovat denní studium s 15ti letýma, no nevím ![]()
Příspěvek upraven 07.01.15 v 20:26
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Leva To je to slovíčko kdyby. školu si udělej a na ty přijímačky se začni učit, nejlépe zítra ráno. možností, jak na to je hodně. Na střední školu to není, tak těžký jako na VS.Do dubna budeš připravena. Držím palce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 Prý jde o soukromou školu a můžu říct, že i v těch státních se ledacos ztratí. A nebo škola dohazuje zakladatelce žáky, kteří nebyli přijati a až na otázku odvádění daní na tom nevidím nic závadného ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit